Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Agag

Rosberg: AZ F1 és az FE egy nap egyesülni fog

A 2016-os F1-es világbajnok és Formula-E részvényes Nico Rosberg úgy gondolja, hogy egy nap eljön majd az idő, amikor már felesleges lesz a belső égésű motorok használata, és egybeolvad a két sorozat.

részletek

Első évében csaknem tönkrement a Formula-E

Az elektromos sorozat első embere bevallotta, hogy a Formula-E első szezonjában kevés hiányzott ahhoz, hogy az egész projektet maguk alá ássák a pénzügyi nehézségek.

részletek

A Formula-E is csalogatja Alonsót

Bár érdeklődési körének részeként ő maga nyilvánosan még nem nevezte meg, a Formula-E-t irányító Alejandro Agag elmondása szerint Fernando Alonso kifejezetten érdeklődik az elektromos széria iránt. 2019-ben akár még ott is kiköthet?

részletek

Todt: Az F1 nem lehet elektromos

Az FIA elnöke szerint badarság, hogy a közeli jövőben teljesen elektromos hajtásra álljon át a Formula-1, és az is időpazarlás, ha valaki a Formula-E-vel hasonlítja azt össze.

részletek

Öregek leszünk, mire elektromosra vált az F1

Hiába fontolgatja az F1 az alternatív hajtás bevezetését, a Formula-E olyan FIA-s engedéllyel rendelkezik, ami ezt még évtizedekig kizárja. Örülhetnek a benzinvérűek, sokáig maradhat az Otto-motor.

részletek

Rosberg felesége rémeket látott, amikor megjelent a Formula-E vezetője

Nico Rosberg a Formula-E berlini hétvégéjének sztárvendégeként már vezette is a széria új autóját és a sorozatban való terveiről is beszélt, miközben Alejandro Agag elmesélte a Vivian Rosberggel való első találkozásának különös történetét.

részletek

A 10 évesek eldobják az agyukat az új Formula-E-től

Az ötödik szezon versenyei a videójátékokra fognak hasonlítani, mert a gyerekeket a lehető legkorábban be kell hálóznia a sportnak. Alejandro Agag FE-vezér az időutazásról és a pillangóhatásról is beszélt lelkesítő üzenetében.

részletek

Az F1-főnök szerint a Formula-E nem sportesemény

Nem néz ki úgy, hogy mostanában közeledni fog egymáshoz a Formula-1 és elektromos unokatestvére: Chase Carey reagált Alejandro Agag kritikáira, és a másik szériát becsmérelve hangsúlyozta, a motorsport csúcsa mindig az F1 marad.

részletek

Agag: Az F1 a Formula-E-t másolja

Igaz, még csak a negyedik szezonjában tart az FIA elektromos szériájának világbajnoksága, Alejandro Agag szerint máris vannak olyan mozzanatok az F1 részéről, amik a Formula-E másolására hajaznak.

részletek

Formula-E: 2040-re mi leszünk az egyetlen autósport

Merész világkép kezd körvonalazódni az óriásléptekkel növekvő elektromos sorozat vezetőjének fejében, aki szerint a nyakunkon lévő elektromos forradalom könnyen ahhoz vezethet, hogy a Formula-E marad az egyetlen életképes bajnokság.

részletek

A Formula-E túl nagy váltás lenne a Ferrarinak

A maranellói F1-es istálló vezetője többször eljátszott már az elektromos sorozatba történő beszállás gondolatával, ám a bajnokság első embere kételkedik abban, hogy komolyak lennének a szándékaik.

részletek

Tárt karokkal várják Massát a Formula-E-ben

Massa hazai nagydíján emlékezetes búcsút vett az F1-től, hiszen remek versenyzést mutatott be hetedik helyezésével. A brazil nem teszi le teljesen a lantot: egy másik szériában tárt karokkal várják.

részletek
Olvastad már?