DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 28. szombat
WEC

Podcast: A világ legnagyobb autóversenye

Nagy fordulatokat, több kategóriában is kőkemény küzdelmet hozott az idei 24 órás: az új korszak elkezdődött, de ez szó szerint csak a kezdet, a következő években a gyártók elárasztják majd Le Mans-t.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast

A 2021-es Le Mans-i 24 órás nagyjából azt hozta, amit vártunk: a Toyota dominált, s zsinórban négy győzelemmel várja a jövőre érkező Peugeot-t, a többi kategória viszont kemény csatákat hozott, sőt az egyiket az utolsó körben három különböző autó is megnyerhette volna. No meg volt, eső, safety car, dráma, vitatható incidens – minden, ami hozzátartozik egy hamisítatlan egynapos klasszikushoz. A Formula Podcast legújabb adásában nemcsak az idei Le Mans-t beszéltük ki, de arról is beszéltünk, hogyan alakulhat a most elkezdődött új éra, a „hiperkorszak” igazi aranykorrá az elkövetkező két-három évben.

 

 



 Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Az adásaink elkészítését támogatták: Ort Noémi, Varga Csaba, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Hetyey Júlia, Varga Csaba, Móni István, Bertalan Zoltán. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: