DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

WEC

Rossi, Schumacher, Kubica, De Vries: hivatalos a WEC 2024-es nevezési listája

14 gyártó, 19 Hypercar, 37 nevezett autó: brutális nevezési listát adott ki a WEC a 2024-es szezonra. A pilóták között is szerepelnek nagy nevek.

részletek

Bejelentették Mick Schumachert, Kubica a Ferrarinál: ez történt szerdán

Az F1 a szezonzáróra készül, Mick Schumacher és Robert Kubica viszont új csapatot talált magának: a szerdai hírek összefoglalója.

részletek

Hivatalos: Eldőlt, hol versenyez jövőre Mick Schumacher

Ahogy arra számítani lehetett, az F1-es rajtrácsról az idei szezonra kiszorult német az Alpine Endurance-világbajnoki Hypercar-felállásában kapott helyet 2024-re.

részletek

Tarolt a Toyota, Buemiék világbajnokok

Bár a 7-es autót megforgatták a rajtnál, mégis kettős sikert aratott a japán gyártó a WEC idényzáróján. Kubicáék nyertek az LMP2-ben, női siker a GTE Amban.

részletek

A két Toyota az első sorban a WEC-szezonzárón

Brendon Hartley-é a pole, aki közel fél másodpercet adott Kamui Kobayashinak, a Ferrarik csak a harmadik sorba fértek be egy Cadillac és egy Porsche mögé.

részletek

Pitwall: Álomcsapat – Vettel, Button, Kubica

Egy elutasított csapat, egy F1-es autóba ülő hölgyversenyző, a Jota nagyratörő tervei, magyarországi MotoGP-futam, Marc Marquez, WRC – átbeszéltük az elmúlt egy hét legfontosabb híreit.

részletek

Vettel a WEC-ben térhet vissza?

Sajtóhírek szerint a visszavonult négyszeres F1-es világbajnok konkrét ajánlatot kapott a privát Porschéket indító Jotától a 2024-es idényre.

részletek

A Toyota WEC-csapatában folytatja De Vries?

Jose Maria Lopez helyét kaphatná meg: már 2023-ban is ez lett volna a szerepe, ha nem szól közbe az F1-es lehetőség. 2024-ben megvalósulhat a terv.

részletek

Könnyebb autók, tarolni akaró RB – vasárnapi F1-es hírek

Alonso szerint elbuktak az új szabályok, Vettel a rajtrácson érezte magát, Martin nyert a GP-ben, a Toyota a WRC-ben és a WEC-ben: egy helyen a napi hírek.

részletek

Megfuttatta a Porsche, de tarolt a Toyota

A táv kétharmadáig a Porsche vezetett Fujiban, mégis a hazaiak ünnepelhettek kettős győzelmet és a gyártók világbajnoki címét a WEC-ben.

részletek

WEC: Toyota-pole Fujiban a Porsche előtt

Gyengén mentek a Ferrarik és a Peugeot-k, a Porsche volt a Toyota legközelebbi ellenfele Fujiban, a WEC időmérőjén. Kobayashira nem volt válasz.

részletek

MotoGP, WEC, WRC, IndyCar: a hétvége menetrendje

F1-es futam ugyan nem lesz, de így sem fogunk unatkozni szeptember második hétvégéjén: a fentieken túl lesz még Superbike, NASCAR és Kamion-Eb is.

részletek