Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

WEC

Podcast: A világ legnagyobb autóversenye

Nagy fordulatokat, több kategóriában is kőkemény küzdelmet hozott az idei 24 órás: az új korszak elkezdődött, de ez szó szerint csak a kezdet, a következő években a gyártók elárasztják majd Le Mans-t.

részletek

A WEC küszöbén a magyar versenyző

Történelmi lehetőség előtt áll a magyar autósport: karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy egy hazai pilóta induljon a Le Mans 24h-t is magába foglaló hosszútávú autós vb-n.

részletek

LM24, 16. óra: A Toyotát érte az élen a reggel

A #7-es Toyota előnye továbbra ia masszív a #8-ashoz képest, az LMP2-ben is két testvérautó az élen, a GTE-t pedog Próban és Am-ben is a Ferrari viszi jelenleg.

részletek

LM24: A #7-es Toyotáé a pole

A japánok #7-es számú autója a mezőny felett járt és bár a testvérautó az időmérőn megközelítette, de legyőzni nem tudta - az Alpine hátránya elég nagy hozzájuk képest.

részletek

WEC: Megállt a pályán, mégis nyert a Toyota

Nem alakult zökkenőmentesen a monzai 6 órás a #7-es egység számára, de végül győzni tudtak az Alpine előtt. Egy LMP2-es trió is felfért a dobogóra, GTE Próban Porsche-győzelem született.

részletek

Három évtized után tér vissza a Hosszútávú-vb és a Toyota Monzába

A TOYOTA GAZOO Racing szeretné megtartani százszázalékos Hypercar mérlegét a 2021-es FIA FIA Hosszútávú-világbajnokság (WEC) következő versenyén. A sorozat közel 30 év kihagyás után idén először tér vissza Olaszországba a monzai 6 órás futamra.

részletek

Pénteki időmérő, sprintfutam: mutatjuk a felforgatott hétvégi menetrendet

Teljesen "megbolondították" a hétvégi Formula-1-es programot, de itt van a Brit Nagydíj pontos menetrendje a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Jubilált a Toyota a WEC-ben

A hétvégén századszor állt rajthoz a hosszú távú világbajnokságon a Toyota. A jubileumot kettős győzelemmel ünnepelte meg a Toyota Gazoo Racing.

részletek

WEC: Csapatutasításos Toyota-siker

Kettős Toyota-győzelmet hozott a portimaói futam, a pole-ból rajtoló Alpine-nak nem volt esélye - az LMP2-ben óriási csata zajlott, a GT-autóknál a Ferrari dominált.

részletek

Program: Ne maradj le semmiről a hétvégén

Formula-1 nem lesz, de IndyCart, Superbike-ot és WEC-t nézhetünk ezen a hétvégén, a Kamion-Eb pedig a Hungaroringen nyitja a szezonját – mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Az Audi Le Mans-i visszatérése kezd formát ölteni

Az Audi a 2023-as szezonban egy elektromos sportautóval tér vissza Le Mans-ba és a sport prototípus versenyzéshez. A sikeres Audi R18 utódja már kezd formát ölteni.

részletek

WEC: Győzött a Toyota hiperautója

Ha nem is könnyen, de csak hozta a kötelezőt a Toyota új szörnyetege a spái hatórás viadalon, de az Alpine autója a második helyet elvitte a japánok másik egysége elől.

részletek
Olvastad már?