DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

SimTech hírek

A májtisztító kúrák tényleg hatékonyak?

A májtisztító kúrákat a legtöbben abból a célból alkalmazzák, hogy a szervezetet megszabadítsák a felhalmozódott méreganyagoktól. Ez a feltevés azonban nem tekinthető megalapozottnak.

részletek

Szívesen dolgoznál az egészségügyben?

Akad számos olyan szakma, aminek a megszerzésével egészen biztosan nem tudsz mellélőni. Gondolj csak bele, egészségügyi intézményekre például mindig is volt igény, és lesz is.

részletek

Tökéletes hűtők utazáshoz

Ha sok időt töltünk az úton, akkor elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk élelmiszereink megfelelő hűtéséről. Ehhez Önnek is a segítségére lehetnek különféle kompresszoros hűtők.

részletek

Hogyan válasszunk bejárati ajtót?

A lakásfeltörés napjainkban igen gyakori bűncselekménynek számít, ráadásul a betörők is egyre felkészültebbek. Egy egyszerű zár feltörése, egy gyengébb bejárati ajtó megrongálása, illetve a biztonsági kamera vagy a riasztó kiiktatása némely rablónak egyáltalán nem okoz problémát.

részletek

Mi alapján válasszon kábeleket?

Egyre több Apple eszköz rendelkezik USB-C vagy vezeték nélküli töltési lehetőséggel, de sok még nem az USB szabvány szerinti töltő- és adatkábeleket használja, hanem a saját fejlesztésű Lightningot.

részletek

Verstappen: Szégyen, sz*r szerverek

Néhány órával a Virtuális Le Mans-i 24 órásról történt kiesése után újabb kirohanást intézett a szervezők irányába a kétszeres F1-es világbajnok.

részletek

Riválisok elemzése, a SEO hatékony eszköze

Versenytárselemzés nélkül nincs hatékony marketingstratégia. Ha le akarod pipálni a konkurenseidet, akkor szükséged van SEO versenytárselemzésre, valamint ha jobb marketingstratégiát szeretnél felállítani, akkor bizony kihagyhatatlan lépés.

részletek

A nyaki régió panaszainak kivizsgálása

Az orr, a garat, a fül és a nyak területén tapasztalható különféle panaszok esetén nem mindig tudjuk, hogy milyen szakrendelést kellene felkeresni.

részletek

Így fertőtlenítik a nagyobb épületek légterét

A nagyvárosok rengeteg olyan többemeletes építménnyel büszkélkedhetnek, amelyek bevásárlóközpontoknak, irodáknak adnak helyet. Ezekben az épületekben azonban nagyon sok ember fordul meg, éppen ezért szembe kell néznünk az egészségügyi kockázatokkal is. Az őszi, téli, sőt, még a kora tavaszi időszak is a járványok időszaka. De mit tehetnek a tulajdonosok?

részletek

Ausztriai utazás autóval: Teljes útikönyv

Európa egyik legszebb országát szeretné izgalmas módon felfedezni? Akkor az ausztriai autós utazásnak rajta kell lennie a listáján! Látványos tájaival, élettel teli városaival és kulturális sokszínűségével ez az ország rengeteg lehetőséget kínál a felfedezésre a járműve kényelmében és biztonságában.

részletek

Érdemes takaróponyvát tenni a napozóágyra

A kerti bútorok nagy előnye, hogy a teherbírásuk és a tartósságuk klasszisokkal jobb, mint a beltéri társaiké. És ez persze elengedhetetlen is, hiszen az időjárás minden elemének ki vannak téve.

részletek

Milyen hulladékot szállíthatunk el?

Sittszállításra nem is gondolnánk, mennyire szükségünk van, a folyamatot általában észre sem vesszük, ha éppen nem nekünk van rá szükségünk. Alapvető elvárás az, hogy a városok utcáin, pláne Budapesten rend és tisztaság legyen, egy felújítás, építkezés, lomtalanítás ne okozzon nagyobb fennakadást, pláne ne kelljen napokon, heteken keresztül kerülgetni az ott hagyott hulladékot.

részletek