Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

SimTech hírek

F1 Hungary: A Ferrari leiskolázta a mezőnyt

A valósághoz hasonlóan parádés futamot hozott az F1 Hungary Liga Brazil Nagydíja. A csapatbajnoki cím felé nagy lépést tett a Ferrari, viszont bőven nyíltsisakos még ez a küzdelem a Racing Pointtal.

részletek

Újonc lett a bajnok, Bereznay bronzérmes

Bár az utolsó futam előtt visszacsúszott a második helyre, David Tonizza végül bebiztosította az F1 Esports 2019-es bajnoki címét: az olasz és a Ferrari első évében bajnok lett.

részletek

Vajon mit tud a Cybertruck a Nordschleifén?

A Tesla gépszörnyetegének első virtuális változata a törésfizikájáról híres BeamNG-ben készült el, a pilóta pedig a népszerű videós, Jimmy Broadbent.

részletek

Virtuálisan odaér a dobogóra Bottas?

A népszerű F1-szimulátoros, a brit Aarava lejátszotta az Abu Dhabi Nagydíjat Valtteri Bottas autójával. A finn negyedik lett, ő vajon odaér a dobogóra a monitor előtt?

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Abu Dhabiban

A valóságban ilyenre aligha kerülhetne sor, de egy videós kipróbálta a legfrissebb F1-es játékban, milyen lenne ellentétes irányban megtenni egy kört a szezonzárónak otthont adó pályán.

részletek

F1 Hungary: Bajnokavatás az USA Nagydíjon

A komoly eső és a fokozatosan felszáradó pálya is feladta a leckét a versenyzőknek, de Daniel_Hun bajnoki címét még Előd győzelme sem tudta megakadályozni Austinban.

részletek

Új autók és Párizs a GRID új frissítésében

Megjelenés utáni kiegészítővel álltak elő a 2019-es GRID fejlesztői - egy Audi, egy Lancia, egy Mini és egy Renault, valamint egy párizsi versenypálya a fizetős csomag tartalma.

részletek

Egészségre ösztönöz a Honor új okosórája

A Honor nemzetközi okostelefon márka ma bemutatta legújabb viselhető eszközét, a Honor MagicWatch 2 okosórát Kínában.

részletek

Autószimulátor központ Budapest szívében

Ahogy nem hagyhatjátok ki Budapest gyönyörű Duna-hídjait, vagy a budai vár megtekintését, és a híresen kitűnő magyar konyha remekeit is ki kell próbálni, úgy nem mulaszthatjátok el a RaceCenter Autószimulátor központ meglátogatását sem a belvárosban.

részletek

Ha Verstappen F1-es játékokkal játszana…

Nem kímélné az ellenfeleket, sűrűn kapna büntetést és sokat szitkozódna. (A poén: Max Verstappen valóban rendszeresen játszik, és online szimulátorbajnokságokban is részt vesz.)

részletek

Aktív életmódra ösztönöz a Honor

A mozgáshiány korunk egyik népbetegsége, amely az európai felnőttek és kamaszkorúak nagy hányadát érinti, és össztársadalmi szinten is jelentős problémákat okoz.

részletek

Kasza újra az élre kormányozta a McLarent

Már csak három futam van hátra, ami azt jelenti, hogy múlt héten Mexikóban járt a mezőny. A végleges bajnoki helyezések szempontjából ez a helyszín kulcsfontosságú szerepet töltött be.

részletek
Olvastad már?