Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

SimTech hírek

F1 2019: Részlet az F2 sztorimódjából

A legújabb Formula-1-es játékban egy fiatal, feltörekvő versenyző bőrébe is bebújhatunk, és átélhetjük a Formula-2 izgalmas mindennapjait. Részletek a Codemasters hó végén megjelenő szimulátorából.

részletek

Így kell elbánni a balhés ellenfelekkel

Online versenyek során mindenki találkozott már szándékosan lökdösődő, feltartó, és úgy általában csak a balhéra utazó ellenfelekre. Ez a játékos megmutatja, hogyan tör borsot az orruk alá.

részletek

Ennyit fejlődött a hivatalos F1-es játék

A Formula-1 hivatalos Youtube-csatornája tett ki egy videót, amelyben egymás mellett nézhetjük meg a játék 2010-es és 2019-es verzióját.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel?

Bár a valóságban a pole-ból indult és elsőként is ért célba – bár a győzelem nem lett az övé –, egy játékos kipróbálta, az utolsó kockából mire menne a ferraris német a kanadai pályán.

részletek

Bereznay is véleményezte az F1 2019-et

Bár személyesen még nem próbálhatta ki, az F1 Esports tavalyi összetettbeli ezüstérmese így is összegyűjtötte és elmondta, mit érdemes tudni a néhány hét múlva megjelenő új játékról.

részletek

Újabb kísérlet energia-hatékonysági rekordra

Európa-szerte több ezer diák dolgozik azon, hogy energia-hatékony járműveikkel új rekordot állítsanak fel az idei Shell Eco-marathon Europe versenyen.

részletek

Ilyen egy F1-es kör Kanadában visszafelé

Meg kell hagyni, hogy a megszokott menetiránnyal szemben sem fest rosszul a montreali F1-es pálya - nézzük, hogy milyen is így végigmenni ezen a körön.

részletek

A biztosítókkal kommunikál a Mio kamerája

A Mio fedélzeti kamerák gyártója, a tajvani MiTAC Digital Technology Corporation nemrégiben partnerségre lépett a brit Inzura digitális biztosítástechnológiai szolgáltatóval.

részletek

Bemutatkoznak a legújabb MiVue kamerák

A Mio, a MiTAC International Corp. leányvállalata a Computex 2019 kiállításon mutatta be legújabb, MiVue 806 és MiVue 816D fedélzeti kameráit...

részletek

Bereznay Dani elmehetne F1-es kommentátornak

"A Palik én vagyok" - mondja a Mercedes korábbi esport-versenyzője, aki saját YouTube-csatornáján kommentelt végig egy Olasz Nagydíjat - lehet, hogy pályát tévesztett?

részletek

Elhagyta a Mercedest a magyar szimulátoros

Az F1 Esports tavalyi ezüstérmese, Bereznay Dániel Instagramon jelentette be, hogy egy szezonnyi versenyzés után távozik a virtuális sorozat legsikeresebb csapatától.

részletek

A Ferrari is beszállt az F1 Esportsba

Utolsóként a maranellói F1-es istálló is megérkezett a szimulátoros bajnokságba, így már minden valós istállónak van online csapata is - fontos lépés ez a széria számára.

részletek
Olvastad már?