Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

SimTech hírek

Nagy magyar siker a WTCR Esportsban

A M1RA versenyzője, Báldi Gergő lett a bajnok a WTCR Esports online bajnokságában - ráadásul csapattársával együtt utazhat Malajziába, a pénzdíjas szimulátoros döntőre is.

részletek

Klasszikus F1-es autókat zúznak le

Persze kizárólag virtuálisan, az F1 2019-ben. A videót RaceVidzzzFTW töltötte fel a YouTube-ra, akinek még több ilyen ámokfutása lelhető fel a videómegosztón. Akinek van szíve hozzá, nézze végig!

részletek

Pole-kör Suzukában és a játékban

Egymás mellé tették Sebastian Vettel rajtelsőséget érő körét és az F1 2019-es próbálkozást a Ferrarival. Úgy tűnik, Dmitry Suchkov nüasznyival gyorsabb a négyszeres világbajnoknál.

részletek

F1 Hungary Liga: Kettős Ferrari-győzelem

Idei tizenharmadik futamát teljesítette a mezőny, a helyszín pedig a legendás belgiumi aszfaltcsík, Spa-Francorchamps volt. Hajrához közeledik a szezon, nagy a versengés.

részletek

Mit kezd Hamilton az őt lerajtoló Vettellel?

Egy háromkörös futamot nézhetünk végig az F1 idei hivatalos játékában, az F1 2019-ben. Az élről induló Lewis Hamiltont lerajtolja Sebastian Vettel, de a német vajon kitart-e a célig?

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Suzukában

Ugye, Ti is mindig kíváncsiak voltatok rá, milyen lenne, ha a másik irányból száguldanának át az F1-esek a S-kanyarokon, a Spoonon vagy a 130R-en? Az alábbi videós kipróbálta.

részletek

F1 Hungary: A címvédő nyerte a Magyar GP-t

Megrendezték az F1 Hungary Liga hetedik szezonjának tizenkettedik futamát. A helyszín a mindenkinek hazai pályának számító hungaroringi aszfaltcsík volt Mogyoródon.

részletek

Hordozható merevlemez

A számítógépünk winchesterén kívül lehetőségünk van külső adathordozókon is személyes adatinkat tárolni. A CD, DVD lemezek és memóriakártyák mellett a legjobb lehetőséget a hordozható HDD-k kínálják.

részletek

Szezonbeli ötödik győzelmét aratta az éllovas

Daniel_Hun a tizenkettedik helyről rajtolva nyerte meg a németországi futamot, ma este pedig jön a virtuális Magyar Nagydíj, amit élőben lehet majd követni.

részletek

F1 Esports: Bereznay a dobogón

Lefutották a virtuális Formula-1 következő három versenyét, az élen a Ferrari és Red Bull pilótájának párharca bontakozik ki. Bereznay Dániel a silverstone-i pályán harmadik lett a nap egyik legnagyobb előzésével.

részletek

Ajándék garancia a Miótól

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatunk.

részletek

Pedálmunka: Szimulátorverseny lábkamerával

Néhány nap alatt 40 ezren nézték meg a Race Sensations videóját, melyben a pedálokkal való gépészkedést tanulmányozhatjuk 11 percen át, miközben a játékos a nyolcadikról első helyre menetel.

részletek
Olvastad már?