Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

SimTech hírek

Kit hoz ki világbajnoknak a szimuláció?

A népeszerű YouTuber, Aarava ráhagyta a videojátékra, hogy szimulálja le a 2021-es szezon utolsó hat futamát. Vajon ki nyeri a világbajnoki címet a számítógép szerint, Hamilton vagy Verstappen?

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Austinban

Egy hét múlva rendezik az USA Nagydíjat, amire a csapatok már javában készülnek. Ennek apropóján nézzük meg, milyen lenne egy kör fordított menetirányban Austinban.

részletek

Máris az élen az F1 Esports címvédője

Elkezdődött a virtuális F1-es szezon is, csütörtökön már a harmadik versenyt rendezték. A sorozat tavalyi győztese nem is kezdhetett volna ennél jobban, folytatódott a megkezdett menetelés.

részletek

Elkezdődött az F1 Esports szezonja

Szerda este elindult a hivatalos F1-es e-sport-szezon: az első két fordulót a virtuális bahreini és kínai pályán tartották. A McLarenhez szerződő Bereznay Dániel csak az egyik futamon indult.

részletek

Bekerült Imola a hivatalos F1-játékba

Az Emilia-Romagna-i Nagydíj 2021-ben is beugróként szerepelt a versenynaptárban, ennélfogva a Codemasters hivatalos játékából is hiányzott. Az 1.12 számú frissítés már tartalmazza az ikonikus pályát.

részletek

Az F1 legutóbbi balesetei a játékban

A Holland, az Olasz és az Orosz Nagydíjon történt balesetek emlékezetesek voltak - gondoljunk csak Hamilton és Verstappen újabb ütközésére. Nos, valaki újrajátszotta azokat az F1 2021-ben.

részletek

Így száguld egy 1950-es Alfa Bakuban

Azért jók a videojátékok, mert olyan kombinációkat is ki lehet próbálni bennük, amilyeneket a valóságban biztosan nem látnánk: az alábbi videóban például Juan Manuel Fangio Alfája száguld Baku utcáin.

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Isztambulban

Sorozatban második évben ugrott be az F1-es naptárba az Isztambul Park, a játékban pedig azt is kipróbálta egy videós, milyen lenne az ellentétes menetirányban száguldani a török pályán.

részletek

A Toyota eddigi legkisebb elektromos járműve

Mindössze 70 centiméter hosszú, legnagyobb sebessége 10 km/óra, viszont gyakorlatilag helyben megfordul, és megáll, ha gyalogost vagy akadályt észlel.

részletek

Mire megy egymással a két safety car?

Idén a Mercedes mellett már Aston Martin is ad egy biztonsági autót az F1-nek, ezeket pedig felváltva használják a nagydíjhétvégéken – az Assetto Corsában azt is kipróbálhatjuk, melyik a gyorsabb.

részletek

Vajon visszafelé izgalmasabb Szocsi?

A rajongók által egyik legtöbbször kritizált F1-es pálya az Orosz Nagydíj helyszíne, a játékban viszont azt is megnézhetjük, hogy vajon ellentétes irányban száguldva élvezetesebb lenne-e a nyomvonal.

részletek

Már visszafelé is száguldhatunk Portimaóban

Néhány napja került be frissítésként az F1 2021-es játékba a portugál pálya, egy videós pedig máris kipróbálta, milyen az ellentétes irányban végigmenni az algarve-i hullámvasúton.

részletek
Olvastad már?