Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

SimTech hírek

Frankenstein-pályán Alonso 2021-es autója

Hogyan nézne ki egy kör egy olyan vonalvezetésen, amit Monacóból, Spából, a Hungaroringből és további tizenegy F1-es pályából gyúrtak össze? Az alábbi videóból kiderül.

részletek

Távozik az Alfa Romeótól Bereznay Dániel

A márka e-sport részlegét két évig erősítő magyar szimulátoros a 2021-es szezonban új kihívás után néz: a közösségi médiában azt ígérte, rövidesen további híreket jelent be.

részletek

Mini Portimaóban száguld Norris miniautója

Vajon mire menne Lando Norris virtális mása egy apró formulaautóval? Erre volt kíváncsi az alábbi szimulátoros, aki Assetto Corsában Portimao kicsinyített másán hajtott pályára.

részletek

Mit tud Hamilton a Nordschleifén?

Egy érdekes kísérletet tett az alábbi szimulátoros, aki kipróbálta, mire menne Lewis Hamilton és a Mercedes 2021-es F1-es autója a világ egyik legveszélyesebb és legizgalmasabb pályáján, a Nordschleifén.

részletek

Egy kör a Miami Nagydíj helyszínén

Néhány nappal ezelőtt jelentette be az F1 a Miami Nagydíj érkezését a sorozatba, aminek vonalvezetéséről most láthatunk először szimulátoros kört. Így mutat a 2022-ben debütáló pálya.

részletek

Őrült tempó: így szimulátorozik a ralipilóta

Méregdrága kormány és pedálszett, óriási monitor és egy valódi raliversenyző – a német Matthias Fulczyk megmutatja, mire megy a Dirt Rally 2.0-ban a megfelelő felszereléssel. Bár úgy tűnhet, a videó nincs felgyorsítva.

részletek

Megérkezett Magyarországra a HONOR Band 6

Hatalmas kijelzővel, egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával és akár 14 napos üzemidővel ellátott új, prémium okoskarkötővel bővül a HONOR viselhető eszközeinek sora.

részletek

Gran Turismo a „virtuális olimpián”

Új Virtuális Olimpiai Sorozatot jelentett be a NOB, amellyel céljuk a fiatalok érdeklődésének felkeltése a tokiói játékok előtt – a programban egy autósportos érdekeltségű esemény is szerepelni fog.

részletek

Időzavar: 2021-es Alonso az 1972-es Imolában

Az Assetto Corsában egy részletesen kidolgozott imolai pályát láthatunk, annak is 1972-es verzióját. A RedExions nevű YouTube-oldal felhasználója gondolt egyet, és pályára küldte Alonso idei autóját.

részletek

Karóra, ami rokonságban áll az F1-es autókkal

Szinte már nem telik el év anélkül, hogy a Casio ne mutatna be egy újdonságot a soron következő Forma-1-es szezon tiszteletére. japán óragyártó az Edifice termékcsaládot frissítette fel.

részletek

Virtuális bajnokságot szervez a Toyota

A Gazoo Racing globális e-sport bajnokságában áprilistól decemberig minden fordulóban más Toyota sportmodellel kell majd versenyezni a nagysikerű Gran Turismo videojátékban.

részletek

Április végétől rendelhető a HONOR Band 6

Az innovatív, új szintre emelt band hatalmas kijelzővel, valamint az egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával segíti a felhasználókat az egészséges életmódban.

részletek
Olvastad már?