Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

SimTech hírek

Mennyire lett valósághű Miami a játékban?

Bár az F1 22 még fejlesztés alatt áll, így lehetnek változások a pályákban is, egy videós összevetette egy onboard kör alapján, mennyire sikerült lemásolniuk a készítőknek az új helyszínt.

részletek

Ilyenek lesznek a motorhangok az F1 22-ben

Bár még várni kell a hivatalos megjelenésre, a Nekrews51 nevű videós jóvoltából meghallgathatjuk, milyen hangja lesz a négyféle erőforrásnak a még fejlesztés alatt álló új F1-es játékban.

részletek

Jobb-e fordított menetirányban Miami?

Még csak most debütált az F1-ben a vadonatúj amerikai helyszín, de persze a virtuális világban, a játékban máris kipróbálták, milyen fordított irányban végigmenni a nyomvonalon.

részletek

Látványos lett Miami az F1 22-ben

Pár napot még várni kell rá, hogy a valóságban F1-es autók guruljanak a Miami Autodrome aszfaltjára, a július 1-jén érkező hivatalos játék készítői azonban már most megosztottak pár snittet.

részletek

Újraalkották a melbourne-i és imolai futamot

A Nekrews51 nevű videós rendre lemásolja az F1-es játékban a legutóbbi versenyek legérdekesebb momentumait – nem volt ez másként most az Ausztrál és az Emilia-Romagna-i Nagydíjakkal sem.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Imolában

Egy videós az F1 2021-ben megnézte, milyen lenne az Emilia-Romagna-i Nagydíjnak otthont adó helyszín, ha ellentétes irányban köröznének rajta az autók – vajon így még jobb lenne a pálya?

részletek

F1 22: Júliusban jön az új játék

A Codemasters Formula-1-es sorozatának 2022-es kiadása július 1-jén érkezik meg, a főszerepben az új generációs versenygépekkel és sprintfutamokkal.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör Phillip Islanden

Az Ausztrál Nagydíjak hagyományos helyszíne a melbourne-i Albert Park, de az alábbi videós kipróbálta a játékban, milyen lenne, ha a MotoGP-ből ismert pályán száguldanának az F1-esek.

részletek

Vettel robogós futárrá változott a játékban

Megihlette a Nekrews51 névre hallgató videóst a múlt heti Ausztrál Nagydíj péntekjén lejátszódó jelenet: íme, egy kör a motoros ételfutárrá avanzsált Sebastian Vettellel az Albert Parkban.

részletek

Így küzdene meg egymással a két Schumacher

Mick Schumacher sosem versenyezhetett az apja ellen, az alábbi videó viszont ad egy kis ízelítőt abból, milyen lett volna a kettejük harca egy kivételesen nehéz pályán.

részletek

Challengers: Az F1 Esports magyar kihívói

Négy magyar e-versenyző is szerepelt az F1 Esports Challengers 2022-es szezonjában. Szelle Kristóf a bravúros harmadik helyen végzett a pontozásban. Interjúk a magyar indulókkal és versenymérnökeikkel.

részletek

Videó: Egy F1-es kör Melbourne-ben

2019 után tér vissza az F1 Melbourne-be, azóta pedig rengeteg változás történt. Több helyen kiszélesítették a pályát, megváltozott a vonalvezetés és négy DRS-zóna is lesz.

részletek