Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

SimTech hírek

Túlélhető Monaco menetiránnyal szemben?

A válasz sejthető: nincs baj, amíg nem kezd el megérkezni szemből a mezőny… A videót készítő YouTubert, Aarav Amint egyébként az Alfa Romeo Racing az e-sport részleg csapatmenedzserének nevezte ki.

részletek

Magyarországra is érkezik a HONOR 20 Pro

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztus 23-ától Magyarországon is megvásárolható a Honor 20 Pro. A dinamikus-holografikus hátlappal érkező készülék négykamerás rendszerű.

részletek

A Ford is beszáll az e-sportba

A jövő héten megnyíló Gamescom kiállításon a Ford fontos hírt jelent be: a vállalat beszáll az e-sportba, vagyis abba a rendezvénysorozatba, amit világszerte emberek milliói követnek online és a világ legnagyobb arénáiban.

részletek

Daniel_Hun idei második győzelmét hozta Baku

Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban rendezték meg az F1 Hungary Liga szezonbeli 4. futamát.

részletek

Meddig kapaszkodik fel Verstappen?

Nézzük meg, a Magyar Nagydíjon pole-pozíciót szerző Max Verstappen mire megy az F1 2019-es játékban, ha az utolsó helyről kell rajtolnia. Meglepő a dobogósok sorrendje.

részletek

F1 Hungary Liga: Bajnokok csatája Kínában

Harmadik állomásán is túl van az F1 Hungary Liga mezőnye, a helyszín ezúttal Kína volt, ahol már megszokhattuk, hogy az eső mindig tényező. Így volt ez most is.

részletek

Negatív előítéletek az okostelefonokról

A Honor okostelefon márka az új Honor 20 széria bevezetése kapcsán közvélemény-kutatást végzett az Egyesült Királyságban, ahol a márka erős jelenléttel bír.

részletek

Így fejlődtek az F1-es játékok 1979 óta

A sor játékgépes csodákkal kezdődik: a Monaco GP, Turbo és Pole Position voltak az első hírnökök a hosszú sorban, melynek a végén az F1 2019-et találjuk.

részletek

Egy F1-es kör a Hungaroringen visszafelé

Mindenki jól ismeri a mogyoródi pálya kanyarjait, de egész mást mutatnak, ha visszafelé próbáljuk leküzdeni őket. Ezt nézhetjük meg most az F1 2018-ban.

részletek

F1 Hungary Liga: Parádés futam Bahreinben

A bahreini pálya nem hazudtolta meg magát, és egy nagyon változatos, eseménydús futamot hozott össze, aminek ritkán látott vendége, a biztonsági autót vezető Bernd Maylander is tiszteletét tette.

részletek

Győzni akar a M1RA az E-sport bajnokságban

Bejelentették a 2019-es FIA WTCR e-sportbajnokság indulását, amelyen a M1RA mind a négy szimulátor-versenyzője indul. A cél, hogy eljussanak a december 14-i malajziai döntőbe.

részletek

F1 Hungary Liga: Előd magabiztosan nyert

Lezajlott az F1 Hungary Liga 7. szezonjának nyitófutama, az Ausztrál Nagydíj, amely az egyszeres bajnok Előd rajt-cél győzelmét hozta a Red Bull-lal.

részletek
Olvastad már?