Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

SimTech hírek

Ha unalmas az F1-es pálya: Alfa a hóban

Jó, ez csak az Assetto Corsában lehetséges, de megmutatjuk, hogy ott milyen lenne!

részletek

Frissítéseket kapott a HONOR Watch GS Pro

A HONOR kifejezetten szabadtéri sportokat támogató okos kiegészítője új óralappal bővült, és játékok is letölthetőek rá, emellett már camouflage kék színben is elérhető.

részletek

A Toyota története is megjelenik a WRC 9-ben

A 2018-ban konstruktőri, 2019-ben egyéni vb-címet szerző, és a pilóták versenyében idén is élen álló Toyota érthető módon hangsúlyos szerepet kap a FIA Rali Világbajnokság hivatalos játékában.

részletek

Űrkorszakot idéző használati eszközök

A ma Európában és hazánkban mintegy 98%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus első akkumulátoros elektromos hajtású modellje, a vadonatúj UX 300e 2021-ben érkezik Európába...

részletek

M1RA-tripla, közel a bajnoki cím

Mindhárom németországi versenyt magyar szimulátorosok nyerték a WTCR Esports utolsó előtti fordulóján, Báldi Gergő pedig tetemes előnyre tett szert a finálét megelőzően.

részletek

Milyen körre képes Hamilton autója Makaóban?

A való életben őrült próbálkozás lenne, a szimulátoros világban azonban teljes biztonsággal kipróbálhatjuk, milyen tempót tud elérni a legendás makaói utcai pályán a Mercedes W11.

részletek

Ennyit fejlődtek a ralijátékok 30 év alatt

Az alábbi videó szemléletesen bemutatja, három évtized alatt mekkora mértékben fejlődtek a számítógépes ralijátékok. Vajon mi vár ránk 2050-ben?

részletek

Ilyen lenne egy kör Bahreinben visszafelé

A szahíri pálya nyomvonalát jól ismerjük – sőt, idén egy másikon is versenyeznek majd –, de a játékban azt is kipróbálhatjuk, milyen lenne ellenkező irányban menni a megszokott vonalvezetésen.

részletek

Futamot nyert a Ferrari – virtuálisan

Az F1 Esport széria címvédője, David Tonizza második győzelmét szerezte meg 2020-ban Monzában. Bereznay előző napi két dobogója után csupán 17. helyet ért el.

részletek

Bereznay dupla dobogóval közelített

A virtuális Silverstone-ban és Spában folytatódott az F1 hivatalos e-sport-bajnoksága, az Alfa Romeo magyarja pedig ezúttal egy harmadik és második hellyel gazdagodott.

részletek

Karácsonyi ajándékötletek a Miótól

Közeleg az év egyik legszebb, legmeghittebb, ugyanakkor talán legstresszesebb időszaka. A karácsony ünnepi hangulatát gyakran beárnyékolja az ajándékvásárlással járó feszültség.

részletek

Az 5G elhozza a szinkronizált valóságot

Az 5G-s mobilhálózatok már nem misztikus jóslatok részei. A generációugrás mostanra megtörtént a világ összes régiójában, több tucat ország száznál is több szolgáltatójánál.

részletek
Olvastad már?