Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

SimTech hírek

Ki lesz a legjobb konstruktőr csapat?

Habár a legelső Forma-1-es világbajnokság 1950-ben került megrendezésre, mára már olyan hatalmas sportággá nőtte ki magát, hogy a versenyeknek több millió rajongói, és követi vannak.

részletek

A fogadóirodák jóslatai az F1-es bajnokról

A Formula-1 már egészen az 1950-es évek óta a legrangosabb nemzetközi autóversenynek számít. A világbajnokságokon együléses autókkal versenyeznek a világ legjobb versenyzői.

részletek

Ilyen egy fordított kör nappal Szingapúrban

Három év után tér vissza Szingapúrba az F1-es mezőny, egy videós pedig az F1 22-ben próbálta ki, milyen ellentétes menetirányban száguldani a pályán – ráadásul nappali fényben.

részletek

Ray-Ban Wayfarer, versenyzőknek készítve

A legkorszerűbb anyagok gondoskodnak arról, hogy a Ray-Ban új, F1 ihlette napszemüvege ne szoruljon bemutatásra: az új limitált kiadású Ray-Ban Wayfarer Carbon Fiber for Scuderia Ferrari készen áll.

részletek

A Forma-1 szerencsejáték szponzoráció hatása

A Forma-1 kétségkívül a legnépszerűbb autós sportnak számít, ahol természetesen a szponzorokat is nagy figyelem kíséri.

részletek

Elevenítsük fel Szingapúrt

Jövő héten 2019 után először rendezik meg a Szingapúri Nagydíjat. Lehet, hogy már nem mindenki emlékszik a vonalvezetésre, így elevenítsük fel azt az F1 22 segítségével.

részletek

A Coinbase és a Binance tulajdonságai

A mai világban a technológia rohamos fejlődésen megy keresztül, többek között a kriptovaluták árbeli jellemzőiben és a stratégiai lehetőségekben egyaránt.

részletek

Milyen előnyöket kínál a könnyűbeton?

A hagyományos kiselemes és az ipari nagyelemes technológiák előnyeit egyesítő könnyűbeton falazatokat már több mint 30 éve alkalmazzák Nyugat-Európa számos országában.

részletek

Így játszanának a mezőny tagjai az F1 22-vel

A sok komoly téma mellett néha üdítő ránézni egy kis bolondságra is. Lássuk, egy eléggé jól futó humoros videóban, hogyan játszanának a mezőny tagjai az F1 22-vel.

részletek

Milyen GPS nélküli etetőhajót vásároljak?

Melyek lehetnek azok a GPS nélküli etetőhajó modellek, amelyeknek a beszerzésével és rendszeres használatával jól járhatunk? Mi mindenre javasolt egyáltalán figyelni?

részletek

F1 Esports: Az első magyar pontok

Az Alpine-nál szereplő Sipos Patrik a nyolcadik helyet kaparintotta meg a virtuális Silverstone-ban rendezett harmadik versenyen, ahol a Red Bull begyűjtötte idei első győzelmét.

részletek

F1 Esports: Duplázott a McLaren

A bahreini nyitány után az imolai fordulót is Lucas Blakeley nyerte, ezúttal a Red Bull duója ellen védekezve. A magyar színeket az Alpine-t erősítő Sipos Patrik képviselte a második futamon.

részletek