Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

SimTech hírek

Régi Ferrarik a 2019-es ellen Monzában

Az Assetto Corsában összemérték a 2019-es, az 1995-ös, az 1991-es és az 1990-es Ferrarit - vajon melyik fog nyerni? Jó, az valószínű, de mekkora különbséggel? Ráadásul ez a régi monzai pálya...

részletek

Magyarországra is megérkezik a MagicWatch 2

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy január 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2. Az eszköz egyetlen feltöltéssel akár 14 napig működik...

részletek

109 ezren indultak az F1 Esportsban

Meglepő adatokat közölt az F1 hivatalos szimulátoros sorozata: 2019-ben több mint százezer jelentkezővel volt dolguk, és közel hatmilliós nézettséget produkáltak. Számokban a tavalyi szezon.

részletek

Újraalkották az F1-es szezon csatáit

Azt már megszokhattuk, hogy minden F1-es futam láthatunk egy virtuális rekreációt az eseményekről, most viszont az F1 2019 segítségével megalkották a szezon tíz legnagyobb csatáját is.

részletek

Okostelefon a legkeményebb körülményekhez

A Cat® Phones bejelentette legújabb okostelefonját, melyet kifejezetten a legkeményebb terepre terveztek. Az új Cat S32 kialakításakor olyan tulajdonságokra helyezték a hangsúlyt, amik a felhasználói visszajelzések alapján fontosnak bizonyulnak ebben a szegmensben, úgy mint hosszú üzemidő, strapabíróság, fényes, jól látható kijelző, mindezt megfizethető árkategóriában.

részletek

Ez történik, ha szimulátorosok roncsderbiznek

Online versenyzők egy csoportja összegyűlt a realisztikus törésmodelljéről és őrült fizikájáról híres Wreckfestben, amiben a legjobb köridők helyett most egymást vették célba.

részletek

Godox X2-T - a megújult rádiós vakuvezérlő

A Godox választékában sokáig az X1-T vakuvezérlő volt az egyetlen lehetőség, majd egy sokkal stílusosabb verzió, az XPro is kijött, ami után a többség már csak utóbbit választotta. Azonban megérkezett az X2-T, ami egy teljesen újraszabott verzió. Mivel az XProhoz képest is van extra funkció ebben az esetben, így már nem olyan könnyű a választás.

részletek

Az F1-es szezon dióhéjban – a játékban

Ausztráliától Abu Dhabiig: az F1 2019 segítségével készült videó jó párszor megnevettet minket, miközben felidézi a szezon emlékezetes pillanatait – mint a Ferrari taktikai „remeklései” –, az unalmas futamokat viszont gyorsan lerendezi.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Makaóban

A valóságban „csak” Formula-3-as autók köröznek a legendás távol-keleti utcai pályán, de erre valók a játékok és a virtuális tér, hogy kipróbálhassuk, milyen lenne F1-es géppel versenyezni ugyanott.

részletek

Chadwick: Még az e-sportban is kevés a nő

Jamie Chadwick azon ritka fehér holló, aki nőként próbál érvényesülni az autósport férfiak uralta világában. Az angol hölgyet az zavarja, hogy még a virtuális világ autósportjában is alig vannak nők.

részletek

Videó: Egy F1-es Ferrarival a hóban

Bár a fehér karácsony idén sem jött össze, mi hozunk nektek egy kis havat az ünnepekre: a youtuber Aarava hóban bohóckodott egy kicsit egy 2012-es Formula-1-es autóval. Kellemes ünnepeket!

részletek

Így körözne egy F1-es autó egy gokartpályán

A virtuális világ és a játékok azért jók, mert olyan dolgokat is ki lehet próbálni, amelyre a valóságban sosem kerülhetne sor – erre példa az alábbi videóban látható őrült kombináció is.

részletek
Olvastad már?