Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Ralikrossz hírek

Szabó Krisztián: Tudtam, hogy nem lesz könnyű

"Ismerem a pályát, edzettem is itt tavaly Mattias régi autójával, így a Supercar sem lesz újdonság nekem ezen a helyszínen, de ahogy eddig sem volt könnyű az első szezon, úgy nem lesz itt sem, sőt!"

részletek

Marton Gergely: Győzelemmel zárnám az évet

Hétvégén jön a ralikrossz Európa-bajnokság szezonzárója Lettországban: a Super 1600 kategória fiatal magyar élmenője pályafutása legjobb eredményét szerezheti meg, a pontverseny ezüstérmét.

részletek

Marton Gergely: Megnyert elődöntő után defekt

Lohéacban, a ralikrosszt értő francia nézősereg előtt folytatódott a Super 1600 Európa-bajnokság második helyezettjének versenyek óta tartó kiváló formája. Végül ötödik lett.

részletek

Marton Gergely: Nagyon jó előérzetem van!

A Super 1600 második helyén álló magyar versenyző kiváló formában érzi magát, így a pakliban van, hogy sikerül megismételni – ha nem felülmúlni – a németországi ezüstöt…

részletek

Marton három tizedre a győzelemtől

Idei legjobb eredményét, a második pozíciót érte el a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság 21 éves indulója. Buxtehude nem volt a szíve csücske a fordulót megelőzően.

részletek

Marton Gergely a bajnokság második helyén

Lendületben van a ralikrossz Európa-bajnokság magyar élmenője, aki úgy érzi, Höljesben elkapta a fonalat, most csak mennie kell előre. A Super 1600 kategória következő állomása viszont nem kedvence.

részletek

Szabó Krisz: A döntő is meglehetett volna

Kanadában újra elődöntős volt a ralikrossz-világbajnokság egyetlen állandó magyar résztvevője. Csupán egy héttel esküvője után számára ismeretlen városi pályán kellett helytállnia.

részletek

Szabó Krisz kezd ráérezni a városi pályára

A friss házas ralikrosszversenyző a szombati napot követően a köztes eredménylista 10. helyén állt, az Audinak viszont kedvez a pálya, így minden esélye megvan a javításra.

részletek

Friss házasként versenyez Szabó Krisztián

Napokkal esküvőjét követően átrepülte az Atlanti-óceánt a ralikrossz-világbajnokság magyar indulója, az újdonsült férj: a szezon hetedik versenyének helyszíne a Trois-Rivières-i városi pálya lesz.

részletek

Ralikrosszos sikerek Ausztriában

A határon túl tartották a magyar ralikrosszbajnokság idei ötödik fordulóját. A magyarok és osztrákok csatáját mi nyertük: Kárai, Koncseg és Herczig is diadalmaskodott kategóriájában.

részletek

Bosszantó hiba miatt elúszott Szabó hétvégéje

Kerékből kiálló féltengely és egy vezetői rontás: mindkét vasárnapi kvalifikációs futam balul sikerült a ralikrossz-világbajnokság újonca számára, aki emiatt nem jutott elődöntőbe...

részletek

Marton Gergely először a pole-pozícióban

A Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság második helyezettjeként távozott a svéd Höljesből a Volland Racing 21 éves versenyzője. Marton Gergő közelinek érzi első győzelmét.

részletek
Olvastad már?