DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 3. péntek
Rali

Vogel Adri az élen zárta a cseh ralibajnokság női kategóriáját

Pontegyenlőséggel a női kategória élén zárta a cseh ralibajnokságot Vogel Adrienn és Maricsek Miklós kettőse, összetettben pedig a 37. pozícióban rangsorolták őket.

A cseh ralibajnokság női kategóriájában pontegyenlőséggel az élen végzett Vogel Adrienn és navigátora, Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa a Drei Städte Rallyn összetettben a 37. helyen ért célba úgy, hogy az első nap végén még a 67. helyen álltak

Ami a raliban kihívás, azzal szinte mind találkozott a magyar duó a három ország, Németország, Csehország és Ausztria határvidékén megrendezett rangos versenyen. Az eső mellett a köddel is meg kellett küzdeniük, végül azonban sikerrel vették az akadályokat a világbajnoki kandidált futamon.Életünk egyik legkeményebb versenye volt, az első napon a rossz gumiválasztás miatt nagyot küzdöttünk, ráadásul esett is. Szombaton az eső mellett a köddel is meggyűlt a bajunk, de így is sikerült javítani az apróbb hibákon. A második napon akkorát hajráztunk, hogy az összetett 64. helyről feljutottunk a 36. helyre, végül a 37. helyen zártunk. Nagyon köszönjük a biztatást a szurkolóknak, a partnereinknek a bizalmat, boldogok vagyunk, hogy célba értünk, Maricsek Miki most is fantasztikus munkát végzett  - foglalta össze a hétvége eseményeit Vogel Adrienn.

A páros az ERC4-es kategóriában a nyolcadik lett. A női bajnokságban pontegyenlőség alakult ki az élen, a bajnok személyéről később születik döntés.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: