DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Maricsek

Vogelék a harmadik helyért csatáznak Szerencsen

Szezonzáró versenyére készül a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros. A Roger Racing Team rali versenyzője és navigátora hétvégén a Zemplén Ralin áll rajthoz a Peugeot-kupában.

részletek

Vogel Adri az élen zárta a cseh ralibajnokság női kategóriáját

Pontegyenlőséggel a női kategória élén zárta a cseh ralibajnokságot Vogel Adrienn és Maricsek Miklós kettőse, összetettben pedig a 37. pozícióban rangsorolták őket.

részletek

Dobogóval zárt Ózdon Vogel Adrienn és Maricsek Miklós

Egy hónapos pihenő után a Peugeot-kupa újabb állomásán, az Ózd Ralin állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa sokáig a márkakupa második helyén állt, végül a harmadik helyen fejezték be a versenyhétvégét.

részletek

Kalandos versenyt zárt Csehországban a Vogel-Maricsek páros

Féltengelytörés, szuperrali, remek kategóriaeredmény - néhány szóban így foglalható össze Vogel Adrienn és Maricsek Miklós legutóbbi csehországi kalandja. A Roger Racing Team párosa az Agrotec Petronas Rally-n indult Hustopeče környékén, sajnos azonban a hétvége nem úgy alakult, ahogy szerették volna.

részletek

Vogel Adrienn: Harmadik hely a Dunakanyar Ralin

Harmadik helyen zárta a Peugeot-kupa aktuális fordulóját a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros a Dunakanyar Ralin.

részletek

Maricsek: Jó, de nem elég jó

Az ORC második helyét szerezte meg Maricsek Miklós és Bán Viktor Mitsubishi Lancer R4-gyel a Miskolc Ralin. A Rally Café Racing párosa az eredménnyel elégedett, ráadásul a gyorsaágukkal sem volt baj, de Maricsek szerint lehetett volna még ennél is jobban menni.

részletek

Maricsek győzni akar Miskolcon

Kalandosan kezdődött a szezon Maricsek Miklós és Bán Viktor számára, akik az Eger Ralin előbb hajtás problémával küzdöttek, majd eltört egy lengőkarjuk. A Rally Café Racing párosa azonban nem adta fel, küzdött és a megpróbáltatások ellenére is célba ért, amit sikerként könyvelt el. Miskolcon is szeretnének sikeresek lenni, de ezúttal másképp.

részletek

Abszolút ötödik hely és meglepetés bronz a Kassa Ralin!

Az MR Racing SE mindhárom párosa teljesítette a 41. Kassa Rally-t. A Kovács - Istovics duó az idei szezonban először végzet a top 5-ben, míg a Maricsek - Kovács páros minden előzetes várakozást felülmúlt az N csoport harmadik helyével.

részletek

Maricsek RT: Nyolc autóval a Hungaroringen

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 16. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. A területet biztosító Hungaroring ismét remek házigazda szeretne lenni a roppant népszerű óévbúcsúztató rendezvényen, ahol a Maricsek Racing Team nyolc autóval áll rajthoz.

részletek