Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Maricsek

Vogel Adrienn: Harmadik hely a Dunakanyar Ralin

Harmadik helyen zárta a Peugeot-kupa aktuális fordulóját a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros a Dunakanyar Ralin.

részletek

Maricsek: Jó, de nem elég jó

Az ORC második helyét szerezte meg Maricsek Miklós és Bán Viktor Mitsubishi Lancer R4-gyel a Miskolc Ralin. A Rally Café Racing párosa az eredménnyel elégedett, ráadásul a gyorsaágukkal sem volt baj, de Maricsek szerint lehetett volna még ennél is jobban menni.

részletek

Maricsek győzni akar Miskolcon

Kalandosan kezdődött a szezon Maricsek Miklós és Bán Viktor számára, akik az Eger Ralin előbb hajtás problémával küzdöttek, majd eltört egy lengőkarjuk. A Rally Café Racing párosa azonban nem adta fel, küzdött és a megpróbáltatások ellenére is célba ért, amit sikerként könyvelt el. Miskolcon is szeretnének sikeresek lenni, de ezúttal másképp.

részletek

Abszolút ötödik hely és meglepetés bronz a Kassa Ralin!

Az MR Racing SE mindhárom párosa teljesítette a 41. Kassa Rally-t. A Kovács - Istovics duó az idei szezonban először végzet a top 5-ben, míg a Maricsek - Kovács páros minden előzetes várakozást felülmúlt az N csoport harmadik helyével.

részletek

Maricsek RT: Nyolc autóval a Hungaroringen

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 16. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. A területet biztosító Hungaroring ismét remek házigazda szeretne lenni a roppant népszerű óévbúcsúztató rendezvényen, ahol a Maricsek Racing Team nyolc autóval áll rajthoz.

részletek