DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd
Rali

Harmadik helyen zártak Vogel Adriennék

A Peugeot-kupa harmadik helyén zárta a Zemplén Ralit Vogel Adrienn és navigátora, Maricsek Miklós. A Roger Racing Team versenyzőpárosa végig jó tempóban autózott, és bár szombaton egy kisebb hiba miatt időveszteséggel zárták az első kört, végül felzárkóztak.

„A mádi szakaszon egy kompressziós gödröt kicsit nagyobb sebességgel vettünk, annyira megdobta a hátulját és megcsavarta az autót, hogy ráestünk a rétre, de sikerült megfogni. Ott veszítettünk időt, bejöttünk a szervizbe, rendben volt az autó, sikerült visszaállni. Vasárnap ködös, hidegebb időben autóztunk, az első kör után változtattunk a beállításon, ennek köszönhetően még jobban éreztem magam az autóban. Volt egy kupa második helyünk is az egyik gyorson, ez Mikinek is köszönhető, mert elképesztő pontosan mondta a pályákat. Fantasztikus hétvége volt, nagyon köszönöm a támogatást a partnereimnek, a csapatomnak és természetesen a szurkolóknak is” – foglalta össze a hétvége eseményeit Vogel Adrienn. 

vogel-adrienn-zemplen-rali“Már biztos vagyok benne, hogy az egész szezonban itt, Miskolc környékén vannak a legnehezebb pályák. Rengeteg kihívás volt a hétvégén, nagyon örülök, hogy itt lehettem. Sokat fejlődtünk a szezonban Adrival, nagyon élveztem a közös munkát vele. Nagyon köszönöm a kedvesemnek, Notheisz Ivettnek, hogy megajándékozott a kislányunkkal, Matilddal, és így egy navigátor üléssel is” – értékelte a versenyt Maricsek Miklós. 

„Köszönjük partnereinknek az egész éves támogatást, a Tagai Racing Technology-nak és a Roger Racing Teamnek a technikai hátteret, a Peugeot-kupának a színvonalas bajnokságot, szurkolóinknak pedig, hogy egész szezonban lelkesen biztattak minket virtuálisan és a versenyek helyszínein is” – zárta a beszámolót Vogel Adri. 

A Peugeot-kupa összetett és végleges értékelése a pontszámítások után később várható.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: