Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

VogelAdrienn

A Barum-ralival folytatódik az Eb Vogel Adriék számára

A Róma Rali után Csehországban áll rajthoz a FIA ERC versenyén Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team magyar párosa ezúttal is a cseh Orsák Rallysport technikai és logisztikai támogatásával vesz részt a versenyen.

részletek

Egy rajongóval versenyez együtt Vogel Adri

Egy csapatban indul Vogel Adri és egyik legnagyobb szurkolója, Talabér Emília. Kettejük kapcsolata nagyjából hat évvel ezelőtt kezdődött, amikor a pályaversenyzőből lett ralipilóta egy jótékonysági rendezvényen megautóztatta az akkor hároméves kislányt. Emília életében egyébként is minden adott volt ahhoz, hogy autóversenyző legyen, az első találkozása Adrival aztán megpecsételte a sorsát.

részletek

Tizedik helyen zártak Vogelék Rómában

Csaknem 190 kilométernyi gyorsaságit, és majdnem 450 km-nyi etapot teljesítve az ERC3-as kategória 10. helyén zárta a rali-Eb olaszországi fordulóját a Vogel Adrienn, Notheisz Ivett női kettős. A Roger Racing Team párosa idén is a cseh Orsák Rally Sporttal közösen indult a Fiuggi környékére szervezett versenyen.

részletek

Vogelék megkezdik szereplésüket a rali-Eb-n

Bő fél év után tér vissza a FIA ERC mezőnyébe Vogel Adrienn és Notheisz Ivett. A Roger Racing Team női ralipárosa legutóbb tavaly ősszel indult az Eb-n a Rally Hungary hétvégéjén. A 2021-es év első felében hazai és nemzetközi versenyeken hangoltak az Európa-bajnokság kihívásaira.

részletek

Értékes helyezéssel zárták a Rallye Weizt Vogelék

Jól sikerült a felkészülés Vogel Adriennek és Notheisz Ivettnek a július 24-i, olaszországi rali-Eb futamra. A Roger Racing Team párosa húsz indulóból hetedik helyen zárta kategóriáját az ausztriai Rallye Weizen.

részletek

Ausztriában készülnek a rali-Eb-re Vogel Adriék

Egy héttel a FIA ERC, vagyis a rali-Eb olaszországi fordulója, a Rally Di Roma Capitale előtt Ausztriában, a Rallye Weizen áll rajthoz most hétvégén Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

részletek

Újabb dobogó Vogel Adriéknak a Peugeot kupában

Harmadik helyen zárta az Ózd-Eger Ralit a Hungarian Peugeot 208 Cupban Vogel Adrienn és navigátora Notheisz Ivett.

részletek

Dobogóval mutatkoztak be Vogel Adriék a magyar márkakupában

Harmadik hellyel kezdte meg a raliszezont a 2020-ban háromszorosan is az Év magyar női autóversenyzője címmel kitüntetett Vogel Adrienn.

részletek

Hazai pályán indul a versenyszezon az Év női autóversenyzőjének

Az I. Therwoolin Boldogkő Rally-val kezdődik a 2021-es versenyszezon Vogel Adriennek és navigátorának, Notheisz Ivettnek.

részletek

Népszerű márkakupában indul idén itthon Vogel Adri

A Peugeot 208 Rally Cup Hungary versenyein áll rajthoz idén itthon Vogel Adrienn és navigátora Notheisz Ivett.

részletek

Újabb hivatalos M-Sport teszten vehetett részt Vogel Adrienn

A Ford raliautóinak fejlesztéséért és gyártásáért felelős M-Sport hivatalos tesztjén vehetett részt Vogel Adrienn. Ez már a második alkalom, hogy meghívták a tavaly az MNASZ által az Év női autóversenyzőjének választott magyar pilótát: tavaly az akkori legújabb fejlesztésú rally4-es Ford Fiestát próbálhatta ki a bemutatás előtt, most a Ford Fiesta rally3-at vezethette.

részletek

Új év, új technika - Skoda Fabia R5 teszttel kezdte a szezont Vogel Adri

A rali-Eb-t az ERC3-as kategória összetett 7. helyén záró magyar versenyző a Dani Fischer Team Skoda Fabia R5-ösét tesztelte Kiskunlacházán.

részletek
Olvastad már?