DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

VogelAdrienn

Vogelék a harmadik helyért csatáznak Szerencsen

Szezonzáró versenyére készül a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros. A Roger Racing Team rali versenyzője és navigátora hétvégén a Zemplén Ralin áll rajthoz a Peugeot-kupában.

részletek

Vogel Adri az élen zárta a cseh ralibajnokság női kategóriáját

Pontegyenlőséggel a női kategória élén zárta a cseh ralibajnokságot Vogel Adrienn és Maricsek Miklós kettőse, összetettben pedig a 37. pozícióban rangsorolták őket.

részletek

A nőkkel kapcsolatos sztereotípiák ellen küzd Vogel Adrienn

A többször is az Év Magyar Női Autóversenyzőjének választott ralipilóta főleg karrierje elején találkozott rendszeresen a versenyzői kvalitásait vitató kritikákkal, kitartó és kőkemény munkájának, valamint eredményeinek köszönhetően azonban mostanra már nem különböztetik meg férfi társaitól.

részletek

Dobogóval zárt Ózdon Vogel Adrienn és Maricsek Miklós

Egy hónapos pihenő után a Peugeot-kupa újabb állomásán, az Ózd Ralin állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa sokáig a márkakupa második helyén állt, végül a harmadik helyen fejezték be a versenyhétvégét.

részletek

Ismét hazai pályán a legeredményesebb magyar női autóversenyző

Több mint egy hónapos pihenő után ismét versenyautóba ül, ráadásul hazai pályán a többször is az év női autóversenyzőjének választott Vogel Adrienn, valamint navigátora, Maricsek Miklós.

részletek

A legsikeresebb magyar női autóversenyző a Barum Ralin

Újra Európa-bajnoki futamon indul Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team magyar párosa a hétvégi Barum Ralin áll rajthoz Csehországban, ezúttal azonban az Eb-értékelésen kívül versenyeznek. A kihívásokkal teli hétvégére egynapos teszttel készült a duó.

részletek

Beteg gyerekek gyógyulását segítette élményautózással Vogel Adrienn

Július első hétvégéjén nem valamelyik raliverseny kihívásokkal teli gyorsasági szakaszain, hanem egy gyerekeknek szervezett élményprogramon vett részt Vogel Adrienn.

részletek

Negyedik helyen zárta a Vogel-Maricsek páros a Mecsek Ralit

Csehországi versenyhétvégéje után a Peugeot-kupa újabb állomásán, a Mecsek Ralin állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa negyedik helyen zárta a kihívásokkal teli futamot.

részletek

Kalandos versenyt zárt Csehországban a Vogel-Maricsek páros

Féltengelytörés, szuperrali, remek kategóriaeredmény - néhány szóban így foglalható össze Vogel Adrienn és Maricsek Miklós legutóbbi csehországi kalandja. A Roger Racing Team párosa az Agrotec Petronas Rally-n indult Hustopeče környékén, sajnos azonban a hétvége nem úgy alakult, ahogy szerették volna.

részletek

Vogel Adrienn: Harmadik hely a Dunakanyar Ralin

Harmadik helyen zárta a Peugeot-kupa aktuális fordulóját a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros a Dunakanyar Ralin.

részletek

Hazai versenyeként tekint a Dunakanyar Ralira Vogel Adrienn

Hétvégén teljesen új helyszínen, a Dunakanyar Ralival folytatódik az országos bajnokság a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros számára. A Roger Racing Team versenyzői a Peugeot kupában indulnak, Adrienn hazai versenyeként tekint a Vác környéki fordulóra.

részletek

Bútor Róberttel tesztelt egy R5-öst Vogel Adrienn

Habár a versenynaptárban van most egy kis szünet, így sem maradt kihívás nélkül Vogel Adrienn. A Roger Racing Team raliversenyzője a népszerű magyar ralipilótával, Bútor Róberttel tesztelt egy R5-öst, méghozzá murvás pályán.

részletek