Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

VogelAdrienn

Kalandos versenyt zárt Csehországban a Vogel-Maricsek páros

Féltengelytörés, szuperrali, remek kategóriaeredmény - néhány szóban így foglalható össze Vogel Adrienn és Maricsek Miklós legutóbbi csehországi kalandja. A Roger Racing Team párosa az Agrotec Petronas Rally-n indult Hustopeče környékén, sajnos azonban a hétvége nem úgy alakult, ahogy szerették volna.

részletek

Vogel Adrienn: Harmadik hely a Dunakanyar Ralin

Harmadik helyen zárta a Peugeot-kupa aktuális fordulóját a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros a Dunakanyar Ralin.

részletek

Hazai versenyeként tekint a Dunakanyar Ralira Vogel Adrienn

Hétvégén teljesen új helyszínen, a Dunakanyar Ralival folytatódik az országos bajnokság a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros számára. A Roger Racing Team versenyzői a Peugeot kupában indulnak, Adrienn hazai versenyeként tekint a Vác környéki fordulóra.

részletek

Bútor Róberttel tesztelt egy R5-öst Vogel Adrienn

Habár a versenynaptárban van most egy kis szünet, így sem maradt kihívás nélkül Vogel Adrienn. A Roger Racing Team raliversenyzője a népszerű magyar ralipilótával, Bútor Róberttel tesztelt egy R5-öst, méghozzá murvás pályán.

részletek

Kategóriagyőzelemmel zártak Vogel Adriék Csehországban

Külföldön is megkezdte a szezont a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros. A Roger Racing Team versenyzője és navigátora a 40. KOWAX Valašská Rally ValMezen a női kategóriában első, a kétkerékmeghajtásúak között pedig 24. indulóból a 12. helyen ért célba.

részletek

Negyedik helyen zárta első Salgó Raliját Vogel Adrienn

Élete első Salgó Raliján, új navigátorával, Maricsek Miklóssal negyedik helyen ért célba Vogel Adrienn a Peugeot-kupa első állomásán.

részletek

Új navigátorral indul 2022-ben Vogel Adrienn

Korábbi navigátora, Notheisz Ivett kedvesével, a tapasztalt versenyző Maricsek Miklóssal vág neki az idei szezonnak Vogel Adrienn.

részletek

Hibamentes autózással teljesítette a Rally Hungaryt Vogel Adrienn és Notheisz Ivett

Az ERC3-as kategória 12. helyén, a 2WD-s magyar párosok között az ötödik helyen végzett a Rally Hungaryn Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

részletek

Harmadik Rally Hungaryjére készül a Vogel-Notheisz páros

Győzelemmel hangolt a most hétvégi Rally Hungaryre Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport magyar párosa megnyerte kategóriáját múlt hétvégén a Kazincbarcika Ralin, ahol autójuk új festését is bemutatták.

részletek

Új dizájnnal készül a Rally Hungaryre Vogel Adri

A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport versenyzője viszont a FIA ERC magyarországi fordulója előtt, már most hétvégén, Kazincbarcikán bemutatja az új festésű Ford Fiestát, természetesen navigátora, Notheisz Ivett társaságában.

részletek

A Barum-ralival folytatódik az Eb Vogel Adriék számára

A Róma Rali után Csehországban áll rajthoz a FIA ERC versenyén Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team magyar párosa ezúttal is a cseh Orsák Rallysport technikai és logisztikai támogatásával vesz részt a versenyen.

részletek

Egy rajongóval versenyez együtt Vogel Adri

Egy csapatban indul Vogel Adri és egyik legnagyobb szurkolója, Talabér Emília. Kettejük kapcsolata nagyjából hat évvel ezelőtt kezdődött, amikor a pályaversenyzőből lett ralipilóta egy jótékonysági rendezvényen megautóztatta az akkor hároméves kislányt. Emília életében egyébként is minden adott volt ahhoz, hogy autóversenyző legyen, az első találkozása Adrival aztán megpecsételte a sorsát.

részletek