DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Ismét hazai pályán a legeredményesebb magyar női autóversenyző

Több mint egy hónapos pihenő után ismét versenyautóba ül, ráadásul hazai pályán a többször is az év női autóversenyzőjének választott Vogel Adrienn, valamint navigátora, Maricsek Miklós.

A Roger Racing Team párosa legutóbb, augusztus utolsó hétvégéjén a Barum Ralin versenyzett, most pedig másik autóval indulnak a hétvégi Ózd Ralin, a Peugeot kupában. A program pénteken délután három órakor kezdődik az ózdi stadionban a prológgal, majd szombaton három helyszínen összesen kilenc gyorsasági szakaszt teljesítenek a párosok.

vogel_maricsek_peugeot_2022_035



A Vogel-Maricsek duó szerdán egynapos teszttel készült a futamra.

“Sikerült visszaszokni a Peugeot-ba, a végén már nagyon jól ment, de meglátjuk, ebből mi lesz elég a versenyre. Mikivel ez az első közös idényünk, mostanra monthatom, hogy jól összeszoktunk, remélhetőleg ezt majd az eredményeink is bizonyítják” - mondta Vogel Adrienn.

vogel_maricsek_peugeot2_2022_024

A rutinos ralipilótának számító Maricsek Miklós is egyre komfortosabban érzi magát a jobb egyben.

“Jó döntés volt, hogy ezt az egy napot tesztelésre szántuk, habár lesz különbség a verseny pályái között, volt azért hasonlóság a most használt gyorsok és a hétvégi szakaszok között. Sokat dolgoztunk, folyamatosan adatokat elemeztünk, én innen, a navigátori ülésből ígérhetem, hogy gyorsak leszünk.”

Az Ózd Ralira összesen 136 páros adta le nevezési szándékát. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: