Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

ORB

Kettőből kettő: Másodszor is nyert Ostberg

Rajt-cél győzelmet aratott a 2022-es hazai ralibajnokság második futamán, a Boldogkő Ralin a Citroen C3 Rally2-vel versenyző Mads Ostberg, Patrik Barth duó. Folyamatosan változott az időjárás, de ez nem zavarta meg a Citroen Rally Team Hungary párosát, akik a legjobb jégkémet választották maguknak Tóth Imre személyében. Zsinórban ez az ötödik győzelme a norvég exvilágbajnoknak magyar bajnoki futamon, hiszen az elmúlt évben a Mecsek Rali óta nem talált legyőzőre Mads és ezzel az újabb sikerrel 13 pont előnnyel vezeti a bajnoki tabellát.

részletek

Boldogkőn is Ostberg nyert Vincze előtt

A hazai ralibajnokság második idei futamát is a világbajnok norvég húzta be és ismét Vincze Ferenc lett a legjobb magyar - ráadásul a pluszpontokat érő power stage-et meg is nyerte Ostberg előtt. Velenczei a harmadik.

részletek

Ostberg már most duplázni szeretne

A szezonnyitó futam győzelme után az idei második magyar bajnoki versenyén, a Boldogkő Rally-n is a dobogó legfelső fokára szeretne állni a Mads Ostberg, Patrik Barth duó. A Citroen Rally Team Hungary párosát tavaly az utolsó gyorsasági szakaszon egy defekt fosztotta meg a győzelemtől, de Mads előre tekint és most sem tűzött ki kisebb célt, mintsem a futamgyőzelmet a Citroen C3 Rally2 versenyautójukkal.

részletek

Mads Ostberg idén is indul a magyar bajnokságban

2022-ben is láthatjuk a magyar raliversenyeken a korábbi WRC2-es világbajnokot - a szezonnyitó Salgó Ralin is ott lesz az indulók között.

részletek

ORB: Átalakul az idei pontrendszer

Eltűnnek a napi pontok és mostantól szorzóval súlyozzák a futamokat - a power stage marad, mutatjuk, hogy hogyan, mi alapján kell majd kiszámítani az idei tabellákat.

részletek

Vincze Ferenc nyerte a Szilveszter Ralit

A Hungaroringen rendezték az évet lezáró, tét nélküli futamot - az egy év kihagyás után visszatérő Vincze Ferenc hat szakaszból négyet is megnyert, így összetettben is ő zárt az élen.

részletek

Gyász: Elhunyt Latyak

Autóbalesetben vesztette életét a magyar raliversenyző, Kelő-Gere László. Nyugodjon békében!

részletek

ORB: Nyolc futam és murvás Kisvárda Rali 2022-ben?

Megjelent a 2022-re tervezett előzetes versenynaptár, már ami a hazai ralibajnokságokat illeti - több meglepetést is találhatunk a programban.

részletek

Három világbajnok élmenővel erősít a Rally Hungary

Turán Frici és Bagaméri Laci ugyan a magyar bajnoki címért folyó csatában már nem érdekelt, annál inkább szeretné élvezni az ERC-futamot a hétvégi Rally Hungary-n. Friciék a Volkswagen Polo GTI R5-tel egy tét nélküli, felszabadult versenyzésre készülnek.

részletek

A döntő ütközet elé: jön a hazai rali szezonzárója

Az AFM legfrissebb számában elemezzük, hogy hogyan is jutott el eddig a pontig Hadik András és Csomós Miklós, illetve hogy mi várható a Rally Hungaryn.

részletek

Mads Ostbergék dupláztak, másodszor is Citroen-győzelem

Ahogy élvezték legutóbb a pezsgőzést Pécsen, annyira tetszett a norvég duónak Móron, céldobogón az édes nedű locsolása. A Citroen Rally Team Hungary párosa, Mads Ostberg és Torstein Eriksen magabiztosan nyerte a Vértes Ralit.

részletek

Újra pezsgőzne a magyar futam után Ostberg

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét a magyar ralibajnokságban versenyez a WRC2 regnáló bajnok párosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen. A Citroen Rally Team Hungary színeiben induló norvég kettős győzelemmel ünnepelhette legutóbbi szereplését Pécsen és a csapat most is nyerni szeretne a Mór központú Vértes Ralin. A Tagai Racing Technology által biztosított Citroen C3 Rally2 autójukkal csütörtökön tesztelnek, pénteken a pályabejárást teljesítik, szombat - vasárnap a Vértes aszfaltos útjain zajlik a futam.

részletek