Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

ORB

Újra pezsgőzne a magyar futam után Ostberg

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét a magyar ralibajnokságban versenyez a WRC2 regnáló bajnok párosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen. A Citroen Rally Team Hungary színeiben induló norvég kettős győzelemmel ünnepelhette legutóbbi szereplését Pécsen és a csapat most is nyerni szeretne a Mór központú Vértes Ralin. A Tagai Racing Technology által biztosított Citroen C3 Rally2 autójukkal csütörtökön tesztelnek, pénteken a pályabejárást teljesítik, szombat - vasárnap a Vértes aszfaltos útjain zajlik a futam.

részletek

Küzdős második hely a Székesfehérvár-Veszprém Ralin

Megtört a pechszéria, ugyanis Turán Frici és Bagaméri Laci felért az ORB összetett második helyére a murvás Székesfehérvár-Veszprém Ralin. Az összeszokott versenyzőpáros sokáig vezette a mezőnyt a Volkswagen Polo GTI R5-tel, majd egy műszaki hiba következtében több mint egy perces hátrányból jött fel a dobogós második helyre.

részletek

ORB: Csomós vezet, Turán hibázott

A Székesfehérvár-Veszprém Ralit Bútor Róbert vezeti a C3 WRC-vel, a magyar bajnoki értékelésben viszont magabiztos előnyt épített fel Csomós Miklós, miután az utolsó szakaszon Turán Frigyes lemaradt.

részletek

Tempós autózás és kicsúszás a Mecsek Ralin

Nagy küzdelmet, izgalmas gumitaktika párbajt és tempós versenyzést hozott az idei Mecsek Rali. A pécs környéki pályákon Turán Frici és Bagaméri Laci mindent megpróbált a Volkswagen Polo GTI R5-tel, hogy felérjen a dobogóra, végül azonban a mecseki erdő állította meg a párost.

részletek

Forró futam vár Ostbergékre

Az idei év eddigi legforróbb hétvégjén rendezik meg a tradicionális pécsi versenyt, a Mecsek Rali-t, ahol az előző bajnoki futamot egy világbajnoki pontszerzés miatt kihagyni kényszerülő Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen folytatja a szereplését a Magyar Rally Bajnokságban.

részletek

A kedvenc versenyükkel folytatják Turán Friciék

Június 25-26. között a Pécs környéki Mecsek Ralival folytatódik a Magyar Országos Rallye Bajnokság. A kétnapos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel.

részletek

Küzdelmes versenyzés és pontszerzés a Salgó Ralin

Turán Frici és Bagaméri Laci tempósan kezdték a kétnapos Salgó Ralit és küzdelmekben gazdag versenyhétvégét zártak a Salgótarján környéki pályákon. A páros a harmadik gyorsasági szakaszt követően egy defekt miatt ugyan hátrébb csúszott az összetettben, de végül a pontszerző 5. helyre hozta be a Volkswagen Polo GTI R5-öt.

részletek

Salgó Rali: Csomós és Velenczei kezdett a legjobban

A két skodás pilóta volt a legjobb az első szakaszon, de egyelőre minimálisak a különbségek - az utolsó pillanatban változott meg a verseny útvonala és pontozása is.

részletek

Salgó Rali: Csak előre!

Turán Frici és Bagaméri Laci nagy lendülettel készülnek a Magyar Országos Rallye Bajnokság következő futamára, a Salgó Ralira, amelyet június 4-5. között rendeznek Salgótarján környékén. Friciék előtt ismételten csak egy cél lebeg a Volkswagen Polo GTI R5-tel: csak tempósan előre!

részletek

A bajnokság harmadik helyén állnak Ostbergék

Továbbra is a bajnoki cím megszerzése a feladata Mads Ostbergnek és navigátorának, Torstein Eriksennek. Az első versenyüket az első helyről egy kerékcsere miatt bukták el, míg az Ózd-Eger Ralin az egyetlen fő eleme makacsolta meg magát a Citroen C3 Rally2-nek, amihez a Tagai Racing Technology szakemberei sem tudnak hozzáférni: ez a leplombált motor… A folyamatosan gyengülő autót még így is a negyedik helyre tudták behozni, értékes pontokat szerezve ezzel. A világbajnok norvég pilóta nagyon csalódott volt, hogy nem tudtak a saját tempójukban versenyezni.

részletek

Turánék diadalmenetét egy kicsúszás szakította félbe

Turán Frici és Bagaméri Laci ott folytatták az Ózd-Eger Ralit, ahol péntek este abbahagyták, ugyanis a győztes prológot követően 9-ből 6 gyorsasági szakaszt nyertek meg a hétvégén a Volkswagen Polo GTI R5-tel. Friciék diadalmenetét egy kicsúszás szakította félbe.

részletek

ORB: Kopecky az utolsó szakaszon lopta el Hadik győzelmét

Turán Frigyes az élről esett ki és egészen az utolsó gyorsaságiig úgy tűnt, hogy a szezonnyitót is megnyerő Hadik András húzza be az Ózd-Eger Ralit - Jan Kopecky azonban másképp gondolta. A cseh világsztár nyert, a miskolci pilóta megerősítette első helyét a bajnokságban, Csomós Miklós pedig levadászta Mads Ostberget.

részletek
Olvastad már?