Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 2. kedd

ORB

Bejelentés: Az ORB szezonnyitója is elmarad

Eger polgármestere jelentette be, hogy a versenyt nem rendezik meg, bár a szakág még próbált volna egyeztetni a lehetőségekről - azon dolgoznak, hogy később pótolják a futamot.

részletek

Hírek, infók: Így állhat össze az ORB élmezőnye

Csapatot válthat a bajnok, de az üldözők közül is többen módosított felállásban vághatnak neki a 2020-as szezonnak - nézzük, hogy mit tudhatunk így néhány héttel az idény kezdete előtt.

részletek

Ezért kell utcai gumit használni a Rali3-ban

Egyelőre vegyes fogadtatásban részesült az a döntés, amelynek értelmében utcai gumikkal kell versenyezni a hazai rali harmadosztályában - Berényi Ákos szakágvezető megindokolta mindezt.

részletek

„Egy fiatal a neten lát először raliversenyt”

Berényi Ákos, a hazai rali szakágvezetője beszélt a nézőket érintő kérdésekről - fejlesztenek egy telefonos alkalmazást, a városokat pedig még jobban bevonnák a versenyekbe.

részletek

A hazai raliban a versenyző a legfontosabb

Berényi Ákos szakágvezető értékelte a hazai ralisport helyzetét - úgy látja, hogy sikerült növelni a nézőszámot a pályák mellett és fontosan tartja az utánpótlás támogatását is.

részletek

Magyar páros nyerte a Rally Hungaryt

A rali Európa-bajnokság eseménytelennek cseppet sem nevezhető nyíregyházi szezonzárója az utolsó szakaszon vett fordulatot: mindkét bajnokesélyes defektet kapott, Turán Frigyes pedig győzött.

részletek

Lukjanuk vezet, defektparádé a Rally Hungaryn

Kiesett az idei és a tavalyi magyar bajnok, bajba került Herczig Norbert, kiesett egy idei Eb-futamgyőztes és szinte mindenki küzd a defektekkel - ez történt szombaton a nyíregyházi ERC-futamon.

részletek

Velenczeiék az Európa-bajnokkal közösen készültek az évadzáróra

16 év után újra hazánkba látogat Európa-bajnoki futamra a kontinens bajnokság mezőnye. A Rally Hungary egyben a magyar bajnokság szezonzáró versenye is. A bajnokságban jelenleg a harmadik helyen áll az év elején létrejött Citroen Rally Team Hungary csapata. Velenczei Ádám és Zsiros Gábor a C3R5-ös versenyautójukkal szeretnék megmérettetni magukat az Eb menőkkel is, de a fő cél a hazai bajnokság év végi dobogója.

részletek

Vincze Ferenc 2019 magyar ralibajnoka

Véget ért a Mecsek Rali, amit Hadik András nyert meg, ám Vincze Ferenc dobogós helyezése azt jelenti, hogy az év végi elsőség már a nyíregyházi szezonzáró előtt eldőlt.

részletek

Mecsek Rali: Hadik vezet, Vincze a nyomában

Hadik András magabiztosan vezet a Mecsekben, de Vincze Ferenc néhány szakaszra van a bajnoki cím bebiztosításától - volt egy hatalmas bukás is az első napon.

részletek

Vincze Ferencet Ózdon sem lehetett megverni

Idei negyedik futamgyőzelmét könyvelhette el a hazai ralibajnokságban Vincze Ferenc, ezzel gyakorlatilag a kezében van már a 2019-es bajnoki cím - a második helyen Hadik visszaverte Velenczei támadását.

részletek

Újra aszfalton készül Fiestára a Turán Motorsport párosa

Három megyét és két központot ölel át a Magyar Országos Rali Bajnokság következő aszfaltos versenye, az Ózd-Salgó Rali, melyet augusztus 23-25. között rendeznek Salgótarján térségében.

részletek
Olvastad már?