Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

ORB

Gyász: Elhunyt Latyak

Autóbalesetben vesztette életét a magyar raliversenyző, Kelő-Gere László. Nyugodjon békében!

részletek

ORB: Nyolc futam és murvás Kisvárda Rali 2022-ben?

Megjelent a 2022-re tervezett előzetes versenynaptár, már ami a hazai ralibajnokságokat illeti - több meglepetést is találhatunk a programban.

részletek

Három világbajnok élmenővel erősít a Rally Hungary

Turán Frici és Bagaméri Laci ugyan a magyar bajnoki címért folyó csatában már nem érdekelt, annál inkább szeretné élvezni az ERC-futamot a hétvégi Rally Hungary-n. Friciék a Volkswagen Polo GTI R5-tel egy tét nélküli, felszabadult versenyzésre készülnek.

részletek

A döntő ütközet elé: jön a hazai rali szezonzárója

Az AFM legfrissebb számában elemezzük, hogy hogyan is jutott el eddig a pontig Hadik András és Csomós Miklós, illetve hogy mi várható a Rally Hungaryn.

részletek

Mads Ostbergék dupláztak, másodszor is Citroen-győzelem

Ahogy élvezték legutóbb a pezsgőzést Pécsen, annyira tetszett a norvég duónak Móron, céldobogón az édes nedű locsolása. A Citroen Rally Team Hungary párosa, Mads Ostberg és Torstein Eriksen magabiztosan nyerte a Vértes Ralit.

részletek

Újra pezsgőzne a magyar futam után Ostberg

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét a magyar ralibajnokságban versenyez a WRC2 regnáló bajnok párosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen. A Citroen Rally Team Hungary színeiben induló norvég kettős győzelemmel ünnepelhette legutóbbi szereplését Pécsen és a csapat most is nyerni szeretne a Mór központú Vértes Ralin. A Tagai Racing Technology által biztosított Citroen C3 Rally2 autójukkal csütörtökön tesztelnek, pénteken a pályabejárást teljesítik, szombat - vasárnap a Vértes aszfaltos útjain zajlik a futam.

részletek

Küzdős második hely a Székesfehérvár-Veszprém Ralin

Megtört a pechszéria, ugyanis Turán Frici és Bagaméri Laci felért az ORB összetett második helyére a murvás Székesfehérvár-Veszprém Ralin. Az összeszokott versenyzőpáros sokáig vezette a mezőnyt a Volkswagen Polo GTI R5-tel, majd egy műszaki hiba következtében több mint egy perces hátrányból jött fel a dobogós második helyre.

részletek

ORB: Csomós vezet, Turán hibázott

A Székesfehérvár-Veszprém Ralit Bútor Róbert vezeti a C3 WRC-vel, a magyar bajnoki értékelésben viszont magabiztos előnyt épített fel Csomós Miklós, miután az utolsó szakaszon Turán Frigyes lemaradt.

részletek

Tempós autózás és kicsúszás a Mecsek Ralin

Nagy küzdelmet, izgalmas gumitaktika párbajt és tempós versenyzést hozott az idei Mecsek Rali. A pécs környéki pályákon Turán Frici és Bagaméri Laci mindent megpróbált a Volkswagen Polo GTI R5-tel, hogy felérjen a dobogóra, végül azonban a mecseki erdő állította meg a párost.

részletek

Forró futam vár Ostbergékre

Az idei év eddigi legforróbb hétvégjén rendezik meg a tradicionális pécsi versenyt, a Mecsek Rali-t, ahol az előző bajnoki futamot egy világbajnoki pontszerzés miatt kihagyni kényszerülő Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen folytatja a szereplését a Magyar Rally Bajnokságban.

részletek

A kedvenc versenyükkel folytatják Turán Friciék

Június 25-26. között a Pécs környéki Mecsek Ralival folytatódik a Magyar Országos Rallye Bajnokság. A kétnapos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel.

részletek

Küzdelmes versenyzés és pontszerzés a Salgó Ralin

Turán Frici és Bagaméri Laci tempósan kezdték a kétnapos Salgó Ralit és küzdelmekben gazdag versenyhétvégét zártak a Salgótarján környéki pályákon. A páros a harmadik gyorsasági szakaszt követően egy defekt miatt ugyan hátrébb csúszott az összetettben, de végül a pontszerző 5. helyre hozta be a Volkswagen Polo GTI R5-öt.

részletek