Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

ORB

Dupla győzelemmel zárta a Székesfehérvár Ralit a Korda Racing

Kettős futamgyőzelemmel zárta a magyar rali bajnokság idei harmadik állomását a Korda Racing, az ORB-ben Vincze Ferenc és Bacigál Igor szezonbeli harmadik győzelmét ünnepelte, az ORC-ben Hevesi István és Józsa Péter állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

részletek

Vincze az utolsó szakaszon előzte meg Hadikot

Fordulattal ért véget az Országos Rali Bajnokság idei harmadik futama Székesfehérváron, ahol Vincze Ferenc a 11. szakaszon állt az élre, a törölt 12. miatt pedig Hadik Andrásnak már nem maradt esélye visszavágni.

részletek

ORB: Hadik az élen, Vincze és Velenczei a nyomában

Turán Frigyes még a rajt előtt kiszállt a játszmából, de így is hárman küzdenek a Székesfehérvár Rali első helyéért - rendkívül kiélezett a helyzet az első napot követően.

részletek

Harmadik futamukra készülnek idén a Peugeot Kupások!

A királyok városában, Székesfehérváron folytatódik a haza rally bajnokság és ezen belül a Peugeot Rally Cup Hungary idei sorozata. Az első két futamot a Csomós Miklós – Nagy Attila páros nyerte. Előnyük számottevő, de koránt sincs még lefutva az öt versenyre kiírt bajnokság, hiszen mind a kilenc benevezett páros nyerni szeretne. Az aszfaltos fehérvári versenyre mindenki jelezte részvételét, teljes létszám mellett folynak majd a küzdelmek szombat déltől egészen vasárnap estig.

részletek

Pirelli: Sebesség, biztonság, támogatás

Mezey Tamást kérdeztük arról, hogy mit érdemes tudni a magyar ralibajnokságokban használt Pirelli gumikról, mire számíthatnak azok, akik az olasz márka mellett teszik le a voksukat.

részletek

Maricsek: Jó, de nem elég jó

Az ORC második helyét szerezte meg Maricsek Miklós és Bán Viktor Mitsubishi Lancer R4-gyel a Miskolc Ralin. A Rally Café Racing párosa az eredménnyel elégedett, ráadásul a gyorsaágukkal sem volt baj, de Maricsek szerint lehetett volna még ennél is jobban menni.

részletek

Turán: Szakaszgyőzelmek és második hely a Miskolc Ralin

A 25. Miskolc Rallye egyetlen versenynapba sűrítette a máskor legalább kétnapos programot, hiszen mind a 154 versenykilométert bő 12 óra alatt kellett teljesíteni. A Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri Laci a 12 gyorsasági szakaszból 7-et megnyerve végül a 2. helyet szerezte meg.

részletek

Vincze kezdett a legjobban az Eger Ralin

Az első szakaszon nem kellett még túl nagy vezetői tudás a pilóták szerint, de az értékelésbe ez is ugyanígy beleszámít - megkezdődött a hazai ralibajnokság 2019-es szezonja.

részletek

Tovább kell haladni a tavaly megkezdett úton

Balogh Janiról és csapatáról nem sok hír látott napvilágot a téli szünet alatt. A háttérben folyt a munka és most végre a szezonnyitó előtt már a benzingőztől átitatott információk érkeznek a pilótától, hiszen Lyukóbányán már élesben közlekednek a Rallye3as mezőny után a licences kategóriában.

részletek

A Citroen a top kategóriában tér vissza a magyar raliba

Tizenöt év után újra Citroen Racing támogatással láthatunk a száz éves márkát képviselő piros autót a hazai rali versenyeken. A TRT Europe által biztosított C3 R5 versenyautóval a Velenczei Ádám – Zsiros Gábor páros fog versenyezni az országos ralibajnokság futamain. A Citroen Rally Team Hungary csapata - félgyári támogatással a háta mögött - nem titkoltan év végén a dobogóra szeretne állni.

részletek

Új márkakupával száll be a magyar raliba a Kia

Új rali-márkakupa sorozat indul 2019-ben Magyarországon. A Kia Rally Cupban egyforma autókkal versenyezhetnek az indulók, hogy ne a technikán, hanem a versenyzők és a navigátorok valódi tudásán múljon, ki a jobb. A Kia Rally Cup - másodosztályban - az Eger Ralival rajtol el, március 29-e és 31-e között.

részletek

Elhunyt idősebb Turán Frigyes

72 éves korában elhunyt id. Turán Frigyes. Fia, az ORB élmenője megható szavakkal búcsúztatta el, a kezdetekről és az idei bajnoki küzdelemről beszélve.

részletek
Olvastad már?