Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

ORB

ORB: Kopecky az utolsó szakaszon lopta el Hadik győzelmét

Turán Frigyes az élről esett ki és egészen az utolsó gyorsaságiig úgy tűnt, hogy a szezonnyitót is megnyerő Hadik András húzza be az Ózd-Eger Ralit - Jan Kopecky azonban másképp gondolta. A cseh világsztár nyert, a miskolci pilóta megerősítette első helyét a bajnokságban, Csomós Miklós pedig levadászta Mads Ostberget.

részletek

Ózd-Eger Rali: Tizedekért ment a harc, Hadik az élen

Eső kavarta meg az erőviszonyokat az Ózd-Eger Rali első napján, ahol tizedmásodpercekkel nyert Hadik András. A mezőny két világsztárja közül csak Kopecky fért be az első három közé.

részletek

Végre már nézők előtt versenyezhetnek Ostbergék

A szezonnyitó magyar bajnoki futam utolsó gyorsasági szakaszán egy defekt miatt veszítette el az első helyet a Citroen Rally Team Hungary versenyzőpárosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen. A WRC2 regnáló bajnokai a magyar erőpróba után egy világbajnoki futamgyőzelemmel próbálták elfelejteni a boldogkői fiaskót. A páros örömmel fogadta a hírt, miszerint a kétnapos ózdi-egri viadalon már a nézők is ott lehetnek a pályák mellett.

részletek

Eger-Ózd Rali: Ismét több napos viadal, újra nézők előtt

Turán Frici és Bagaméri Laci május 14-16. között hosszú idő után ismét szurkolók előtt versenyezhet Volkswagen Polo GTI R5-tel a Magyar Országos Rallye Bajnokság következő fordulójában, a rendhagyó Eger-Ózd Ralin.

részletek

Minden idők legerősebb magyar bajnoksága vette kezdetét

Fordulatokban és látványos pillanatokban nem volt hiány a Miskolc Ralit helyettesítő, szezonnyitó I. Boldogkő Ralin, ahol Turán Frici és Bagaméri Laci a nemzetközi élmenőkkel is felvették a ritmust.

részletek

Gryazint és Turánt is kizárták a Boldogkő Ralin

Szabálytalan gumikat használt a futamgyőztes és Turán Frigyes is, mindkettejük bajnoki pontjait elvették a szezon első versenye után.

részletek

Kopecky a bajnoki címért jött Magyarországra

A cseh világsztár emlékszik rá, hogy gyorsak a magyar pilóták, de ettől függetlenül természetesen nyerni akar a gyors pályákon.

részletek

Turán Friciék voltak a leggyorsabbak az orfűi tesztversenyen

Jó ómen lehet a jövő hétvégi I. Boldogkő Rali előtt, hogy Turán Frici és Bagaméri Laci nyerték a vasárnapi Orfű Rali teszt kategóriáját, ahol a Volkswagen Polo GTI R5-tel Grzegorz Grzyb-et és Hadik Andrást is megelőzték.

részletek

Turán, Fogarasi, Dénes és Wirtmann nyert Orfűn

A Rali2 értékelését ifj. Fogarasi Attila, a Rali3-ét pedig Dénes Szabolcs húzta be nagy csatában - a Historicban Fehérvári Csaba üldözte Wirtmann Ferencet, az első osztály tesztfutamán pedig Turán Frigyes volt a leggyorsabb.

részletek

Nemzetközi élmenőkkel szállnak harcba a bajnoki címért Turán Friciék

A Turán Motorsport összeszokott párosa, Turán Frici és Bagaméri Laci az idei, hétfutamosra tervezett rallye szezonban is az abszolút bajnoki címért hajtja a megújult Volkswagen Polo GTI R5-öt. A versenyzők élesben a hétvégi orfűi teszten avatják fel a versenygépet.

részletek

A magyarok közt a legjobb szeretne lenni Velenczei Ádám

A 2020-as szezonban volt futamgyőzelme és év végén a negyedik helyen végzett Velenczei Ádám. A SKODA Fabia R5 marad, továbbra is a Topp-Cars csapata biztosítja a technikai hátteret, de a fiatal szécsényi pilóta mellé az ötszörös abszolút bajnok navigátor, Bacigál Igor ül be és mindkettőjük nem titkolt célja, hogy megszerezzék a bajnoki címet. Nem lesz könnyű dolguk, de mindketten kellőképpen motiváltak!

részletek

Csúszik a Salgó Rali és az ORB szezonkezdete

A koronavírus-járványra hivatkozva az Országos Rali Bajnokság szezonnyitóját szervező Kelet-Autósport Kft. bejelentette, hogy nem tudja megrendezni a március utolsó hétvégéjére kitűzött Salgó Ralit.

részletek
Olvastad már?