DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Dobogóval zárt Ózdon Vogel Adrienn és Maricsek Miklós

Egy hónapos pihenő után a Peugeot-kupa újabb állomásán, az Ózd Ralin állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa sokáig a márkakupa második helyén állt, végül a harmadik helyen fejezték be a versenyhétvégét.

A pénteki prológon már jól látszott, hogy Adri és Miki megtalálta a tempót: a rengeteg néző előtt, már sötétben megrendezett szakaszon a második időt autózta a páros. Szombaton kilenc gyorsaságit kellett teljesítenie a mezőnynek, Adriék harmadik helyen értek célba. 

vogel-ozd-rali



„Azt hiszem, erre a hétvégére meglett a befektett energiának az eredménye, az Ózd Rally feltette a pontot az i-re az egész éves munkánkat tekintve. Habár harmadikok lettünk, de sokáig a második helyen álltunk, a lámpasorral akadtak problémáin, ezen múlt a helyezés. Ezen a mindenki által különösen nehéznek ítélt hétvégén olyan tempót mentünk, amivel folyamatosan harcban voltunk a fiúkkal az elején, úgyhogy nagyon köszönöm Adrinak ezt a versenyt, nagyon boldog vagyok” – foglalta össze a verseny eseményeit Vogel Adrienn navigátora, Maricsek Miklós. 

„Hihetetlenül nehéz verseny volt, fantasztikus volt az élbollyal együtt menni. Folyamatosan elemeztük és elemezzük az adatokat a telemetriának köszönhetően, és jó látni, hogy mennyit gyorsultunk. Élveztük és elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel, az már önmagában fantasztikus, hogy célba értünk, ráadásul harmadik helyen” – Vogel Adri így értékelte a hétvégét. A páros legközelebb Nyíregyházán áll majd rajthoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: