DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Rali

Hazai versenyeként tekint a Dunakanyar Ralira Vogel Adrienn

Hétvégén teljesen új helyszínen, a Dunakanyar Ralival folytatódik az országos bajnokság a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros számára. A Roger Racing Team versenyzői a Peugeot kupában indulnak, Adrienn hazai versenyeként tekint a Vác környéki fordulóra.

A kétnapos versenyen összesen 113,8 kilométernyi gyorsasági szakaszt kell teljesíteniük a résztvevőknek. A szombati nap programjában négy gyorson 37,1 kilométer szerepel, a vasárnap aztán keményebbnek ígérkezik nyolc gyorsaságin 76,7 kilométerrel.

Adri_Miki_02



“Nem ismerem ezeket a pályákat, régebbi belső kamerás felvételek alapján próbáltam kicsit tájékozódni, azok alapján elég dobálósnak tűnik. Az majd a pályabejáráson derül ki, hogy azóta változtak-e a körülmények. Remélem, gyorsan tanulok majd, különösen fontos nekem ez a verseny, hiszen pomázi lányként a környék közel áll a szívemhez, úgy tekintek erre a fordulóra, mint a hazai versenyemre” - mondta Vogel Adri.

A Vogel-Maricsek páros a Salgó Ralin negyedik helyen ért célba, most hétvégén szeretnének ezen az eredményen javítani.

Adri_Miki

“Sokat telemetriáztunk azóta, alaposan kielemeztük, hol és hogyan lehetne időt nyerni, ezeket próbálom majd átültetni a gyakorlatba a hétvégi versenyen” - fűzte hozzá Adrienn.

A Dunakanyar Rali ünnepélyes rajtja május 28-án, szombaton délután fél kettőkor lesz Vácon, a Fő téren.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: