DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

VogelAdrienn

Negyedik helyen zárta első Salgó Raliját Vogel Adrienn

Élete első Salgó Raliján, új navigátorával, Maricsek Miklóssal negyedik helyen ért célba Vogel Adrienn a Peugeot-kupa első állomásán.

részletek

Új navigátorral indul 2022-ben Vogel Adrienn

Korábbi navigátora, Notheisz Ivett kedvesével, a tapasztalt versenyző Maricsek Miklóssal vág neki az idei szezonnak Vogel Adrienn.

részletek

Hibamentes autózással teljesítette a Rally Hungaryt Vogel Adrienn és Notheisz Ivett

Az ERC3-as kategória 12. helyén, a 2WD-s magyar párosok között az ötödik helyen végzett a Rally Hungaryn Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

részletek

Harmadik Rally Hungaryjére készül a Vogel-Notheisz páros

Győzelemmel hangolt a most hétvégi Rally Hungaryre Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport magyar párosa megnyerte kategóriáját múlt hétvégén a Kazincbarcika Ralin, ahol autójuk új festését is bemutatták.

részletek

Új dizájnnal készül a Rally Hungaryre Vogel Adri

A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport versenyzője viszont a FIA ERC magyarországi fordulója előtt, már most hétvégén, Kazincbarcikán bemutatja az új festésű Ford Fiestát, természetesen navigátora, Notheisz Ivett társaságában.

részletek

A Barum-ralival folytatódik az Eb Vogel Adriék számára

A Róma Rali után Csehországban áll rajthoz a FIA ERC versenyén Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team magyar párosa ezúttal is a cseh Orsák Rallysport technikai és logisztikai támogatásával vesz részt a versenyen.

részletek

Egy rajongóval versenyez együtt Vogel Adri

Egy csapatban indul Vogel Adri és egyik legnagyobb szurkolója, Talabér Emília. Kettejük kapcsolata nagyjából hat évvel ezelőtt kezdődött, amikor a pályaversenyzőből lett ralipilóta egy jótékonysági rendezvényen megautóztatta az akkor hároméves kislányt. Emília életében egyébként is minden adott volt ahhoz, hogy autóversenyző legyen, az első találkozása Adrival aztán megpecsételte a sorsát.

részletek

Tizedik helyen zártak Vogelék Rómában

Csaknem 190 kilométernyi gyorsaságit, és majdnem 450 km-nyi etapot teljesítve az ERC3-as kategória 10. helyén zárta a rali-Eb olaszországi fordulóját a Vogel Adrienn, Notheisz Ivett női kettős. A Roger Racing Team párosa idén is a cseh Orsák Rally Sporttal közösen indult a Fiuggi környékére szervezett versenyen.

részletek

Vogelék megkezdik szereplésüket a rali-Eb-n

Bő fél év után tér vissza a FIA ERC mezőnyébe Vogel Adrienn és Notheisz Ivett. A Roger Racing Team női ralipárosa legutóbb tavaly ősszel indult az Eb-n a Rally Hungary hétvégéjén. A 2021-es év első felében hazai és nemzetközi versenyeken hangoltak az Európa-bajnokság kihívásaira.

részletek

Értékes helyezéssel zárták a Rallye Weizt Vogelék

Jól sikerült a felkészülés Vogel Adriennek és Notheisz Ivettnek a július 24-i, olaszországi rali-Eb futamra. A Roger Racing Team párosa húsz indulóból hetedik helyen zárta kategóriáját az ausztriai Rallye Weizen.

részletek

Ausztriában készülnek a rali-Eb-re Vogel Adriék

Egy héttel a FIA ERC, vagyis a rali-Eb olaszországi fordulója, a Rally Di Roma Capitale előtt Ausztriában, a Rallye Weizen áll rajthoz most hétvégén Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

részletek

Újabb dobogó Vogel Adriéknak a Peugeot kupában

Harmadik helyen zárta az Ózd-Eger Ralit a Hungarian Peugeot 208 Cupban Vogel Adrienn és navigátora Notheisz Ivett.

részletek