DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Rali

Tizedik helyen zártak Vogelék Rómában

Csaknem 190 kilométernyi gyorsaságit, és majdnem 450 km-nyi etapot teljesítve az ERC3-as kategória 10. helyén zárta a rali-Eb olaszországi fordulóját a Vogel Adrienn, Notheisz Ivett női kettős. A Roger Racing Team párosa idén is a cseh Orsák Rally Sporttal közösen indult a Fiuggi környékére szervezett versenyen.

Két nap alatt összesen 635 km-t kellett teljesítenie a mezőnynek, melyben a magyar női duó a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Ford Fiesta R4-gyel indult. Szombaton még keresték az ideális beállításokat, amit a nap második felére meg is találtak, idő- és kilométerhátrányukból is sikerült faragniuk az előző évihez képest. Vasárnap tovább javítottak idejükön.

vogel_Roma03_resize



“Nagyon nehéz hétvégénk volt, a kategória is sokkal keményebb volt az előző évinél, rengeteg tapasztalt, nagyszerű pilótával versenyeztünk. Karcmentes autóval értünk célba, nagyon sokat fejlődtünk, köszönhetően annak, hogy meglettek a jó beállítások. Fantasztikus hangulatban telt a hétvége, örülünk, hogy idén is itt lehettünk. A Roger Racing Teamnek és az Orsák Rally Sportnak is köszönjük a remek munkát, partnereinknek pedig a támogatást” - értékelte a hétvégét Vogel Adrienn.

vogel_Roma_resize

A páros idei szezonja augusztus végén a rali-Eb cseh futamával, a Barum Rallyval folytatódik.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: