DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Értékes helyezéssel zárták a Rallye Weizt Vogelék

Jól sikerült a felkészülés Vogel Adriennek és Notheisz Ivettnek a július 24-i, olaszországi rali-Eb futamra. A Roger Racing Team párosa húsz indulóból hetedik helyen zárta kategóriáját az ausztriai Rallye Weizen.

Összetettben 26. helyen zárt a női duó az 55 autós mezőnyben. A több mint 160 km-nyi gyorsaságiból álló versenyen pénteken még száraz körülmények között mehettek a résztvevők, szombatra azonban megérkezett az eső. 

Vogel Rallye Weiz



“Nagyon nehéz hétvégénk volt, főleg szombaton. Szinte végig esővel és felhordásokkal küzdöttünk az egyébként is csúszós pályákon, de épségben célba értünk, aminek nagyon örülünk. Nagyon jó tapasztalás volt ez a következő versenyünkre, ami már a rali-Eb olaszországi fordulója lesz. A technikai, logisztikai és szervizhátteret adó csapatunk, az Orsák Rallysport most is fantasztikus munkát végzett, amiért nagyon hálásak vagyunk” - nyilatkozta a céldobogó előtt Vogel Adri. 

Az osztrák futam nemcsak a pilótának, hanem a navigátornak is igazi megpróbáltatást jelentett. “Boldog vagyok, hogy időben odaértünk a gyorsaságikhoz, mert ez volt életem első olyan versenye, ahol az etap útvonalakat nem tudtuk bejárni a szoros időtábla miatt” - mondta megkönnyebbülve Notheisz Ivett. 

A páros számára július 24-én a rali-Eb olaszországi fordulóján, a Róma-ralin folytatódik a szezon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: