DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 11. szombat
Rali

Hibamentes autózással teljesítette a Rally Hungaryt Vogel Adrienn és Notheisz Ivett

Az ERC3-as kategória 12. helyén, a 2WD-s magyar párosok között az ötödik helyen végzett a Rally Hungaryn Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport magyar párosa a rali-Eb magyarországi fordulóján vasárnap még tizenhatodikként kezdte a versenyt, majd a nap végére négy helyet javítva tizenkettedikként zárt. A magyar női kettős most harmadszor teljesítette a Rally Hungaryt. 

vogel-rally-hungary



„Igazán nehéz verseny volt, így száraz körülmények között is. Hosszú gyorsaságik, különböző tapadási viszonyok, voltak rázós szituációk, de az autó mindig jól viselkedett, jó beállításokat kaptunk. Sokat fejlődtünk tavalyhoz képest, talán ez a legfontosabb eredményünk, és az, hogy hibamentesen mentünk végig, nem kaptunk defektet, pedig gumigyilkos gyorsaságik voltak. A navigátorom, Notheisz Ivett profi munkát végzett, nehéz feladata volt, most is hibamentesen és szuperül dolgozott. Neki, és a csapatoknak is köszönöm a hétvégi teljesítményt, megint fantasztikus élményekkel és emlékekkel távozunk Nyíregyházáról” – foglalta össze a hétvége eseményeit Vogel Adrienn.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: