DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

RallyHungary

Formula Shakedown: Mit láttunk a Rally Hungaryn?

Tényleg jó-e az új Toyota, mennyire értékes ez a dobogó Csomós Mixinek, hogyan szerepeltek a magyarok, mit tud az ERC eleje? Összegzés a Rally Hungaryről.

részletek

Csomós Mixi dobogón végzett a Rally Hungaryn

Fordulatos verseny végén zárt harmadikként az ERC veszprémi nyitányán a Csomós–Nagy duó. A győzelmet a román Simone Tempestini, Sergiu Itu kettős szerezte meg.

részletek

Sainz–Mercedes és fejlesztési verseny – szombati F1-es hírek

A Honda örömmel dolgozik újra Alonsóval, Imolában érkezhet a Ferrari első komoly fejlesztése, Csomós Mixi szakaszt nyert a Rally Hungaryn: a nap hírei.

részletek

Formula Shakedown: Mit vár Mixi a veszprémi futamtól?

A hétvégi ERC-szezonnyitó érdekességei, nehézségei, és a saját esélyei: ezekről kérdeztük Csomós Miklóst a veszprémi futam előtt.

részletek

Mekkora előny lesz a magyaroknak a Rally Hungary?

Ismertebb pályák, de murvás talaj – vajon nagyobb vagy kisebb előnyt jelent ez majd a magyar mezőny számára az ERC-sztárokkal szemben?

részletek

Formula Shakedown: Milyen lesz a Rally Hungary?

Vincze Ferenc és Gobodics Tamás ezúttal a hazai versenynaptár, a Rally Hungary, valamint a hétvégi WRC-futam érdekességeit beszélte át.

részletek

Mixi hibája, Vincze remeklése, Michelisz debütálása: mit tudtunk meg a Rally Hungaryből?

Gobodics Tamás szedte össze a hétvégi magyar ERC-futam fontosabb beszédtémáit – mi történt Mixivel, mennyire volt jó Vincze, hogyan értékelhető Michelisz ralis debütálása?

részletek

Verstappen-győzelem a katari pokolban – vasárnap

Idei 14. győzelmét aratta Max Verstappen, a katari hőség miatt több pilóta is rosszul lett verseny közben, Csomós Miklós pedig hibázott a Rally Hungaryn – vasárnapi híreink.

részletek

Binotto távozhat, Ricciardo visszatérhet – ez történt pénteken

Csapatfőnökcsere előtt a Ferrari, Kubica lemondott az F1-ről, teszteket tervez a Pirelli, visszatér Huff és a Rally Hungary: egy csokorba gyűjtöttük a főbb november 25-i híreket.

részletek

Kiállítva: Ezért nem lesz ERC a Rally Hungary

Három éve után búcsút inthettünk az ERC mezőnyének. Hogy jutottunk idáig? Az Autósport és Formula Magazin összefoglalja azokat az eseményeket, amelyek a jelenlegi helyzethez vezettek.

részletek

HUMDA: Biztonsági hiányosságok miatt nem lesz Rally Hungary

Egymást követő második évben kapott sárga lapos figyelmeztetést a magyar ERC-futam - áll a HUMDA közleményében. Állítólag ERT-versenyt rendezhetünk 2022-ben.

részletek

Bajban a Rally Hungary?

A hírek szerint veszélybe került a magyar ERC-futam 2022-es megrendezése - az MNASZ elnöke szerint december 15-én véglegesítik csak a versenynaptárat.

részletek