Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

RallyHungary

HUMDA: Biztonsági hiányosságok miatt nem lesz Rally Hungary

Egymást követő második évben kapott sárga lapos figyelmeztetést a magyar ERC-futam - áll a HUMDA közleményében. Állítólag ERT-versenyt rendezhetünk 2022-ben.

részletek

Bajban a Rally Hungary?

A hírek szerint veszélybe került a magyar ERC-futam 2022-es megrendezése - az MNASZ elnöke szerint december 15-én véglegesítik csak a versenynaptárat.

részletek

Kritikák kereszttüzében a Rally Hungary – a rendező válaszol

A magyar ralisport ünnepének szánták a már harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Rally Hungaryt, ám sokan tértek haza a futamról rossz szájízzel – nézők és versenyzők egyaránt. De mi is ennek az oka?

részletek

Európa-bajnoki futamgyőzelemmel fejezte be a szezont a Citroën Rally Team Hungary

Az ERC-sorozat hazai állomása, a Rally Hungary idén a magyar ralibajnokság utolsó, hetedik fordulójaként szerepelt a versenynaptárban. Mads Ostberg és Torstein Eriksen hatalmasat harcolt, először egy kicsúszás, majd egy defekt miatt kellett újra és újra visszaküzdeniük magukat az élmezőnybe.

részletek

Második helyről estek ki Herczigék

A nyolcadik gyorsasági szakaszon ért véget a III. Rally Hungary Herczig Norbert és Ferencz Ramón számára. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzői a második helyen álltak, amikor a vasárnap reggel lecsúsztak a pályáról.

részletek

Hibamentes autózással teljesítette a Rally Hungaryt Vogel Adrienn és Notheisz Ivett

Az ERC3-as kategória 12. helyén, a 2WD-s magyar párosok között az ötödik helyen végzett a Rally Hungaryn Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

részletek

Mikkelsen Európa-bajnok, Hadik magyar bajnok a Rally Hungaryn

Nicolay Gryazin győzött Nyíregyházán, a másodikként a magyar értékelést megnyerő Mads Ostberg futott be. Hazai pilóta nem állt dobogón, pedig Herczig Norbert és Hadik András is esélyes volt rá.

részletek

Defektözön a Rally Hungaryn, Herczig második

Szinte mindenki defektet kapott az ERC hazai futamának szombati napján, amely után Herczig Norbert dobogós helyen áll, míg a magyar értékelésben Hadik András egy lépésre a bajnoki címtől.

részletek

Herczig-Ferencz: Egész évben erre vártunk

A Rally Hungaryval folytatja az ERC szezont Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Október 22-24 között újra hazai közönség előtt versenyez a SKODA Rally Team Hungaria párosa, és abban bíznak, hogy a bajnoki dobogóért folyó csatában a magyar szurkolók is segítenek nekik.

részletek

Harmadik Rally Hungaryjére készül a Vogel-Notheisz páros

Győzelemmel hangolt a most hétvégi Rally Hungaryre Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport magyar párosa megnyerte kategóriáját múlt hétvégén a Kazincbarcika Ralin, ahol autójuk új festését is bemutatták.

részletek

Három világbajnok élmenővel erősít a Rally Hungary

Turán Frici és Bagaméri Laci ugyan a magyar bajnoki címért folyó csatában már nem érdekelt, annál inkább szeretné élvezni az ERC-futamot a hétvégi Rally Hungary-n. Friciék a Volkswagen Polo GTI R5-tel egy tét nélküli, felszabadult versenyzésre készülnek.

részletek

Új dizájnnal készül a Rally Hungaryre Vogel Adri

A Roger Racing Team és az Orsák Rallysport versenyzője viszont a FIA ERC magyarországi fordulója előtt, már most hétvégén, Kazincbarcikán bemutatja az új festésű Ford Fiestát, természetesen navigátora, Notheisz Ivett társaságában.

részletek