Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 26. kedd
Rali

A Barum-ralival folytatódik az Eb Vogel Adriék számára

A Róma Rali után Csehországban áll rajthoz a FIA ERC versenyén Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team magyar párosa ezúttal is a cseh Orsák Rallysport technikai és logisztikai támogatásával vesz részt a versenyen.

Összesen 146 autó indul a legendás Barum Ralin, mely idén ünnepli ötvenedik születésnapját. Az évforduló alkalmából a szervezők minden eddiginél trükkösebb és nehezebb pályákkal készülnek.

Barum_Vogel_03“Kedden érkeztünk meg, szerdán egész nap tesztelhettünk. Szinte minden kifutáskor állítottunk az autón, úgy tűnik, találtunk is jó beállítást. Csütörtökön korán reggeltől egészen késő éjszakáig pályaírás, aztán pénteken is nagyon későn, majdnem éjfél körül kezdjük az első városi gyorsaságit” - mondta Vogel Adri.

Barum_Vogel_04

A rali-Eb csehországi fordulójára most is rengeteg néző várható, a változatos aszfaltos pályák mellett pedig a kiszámíthatatlan időjárás is alaposan beleszólhat a versenybe.

Két nap alatt 15 gyorsasági szakaszon 210,9 km versenytáv, 574,76 kilométer etap, vagyis összesen több mint 785 kilométer vár a versenyzőkre.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?