Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

BarumRali

Legjobb női versenyzőként zárták a Barum Ralit Vogel Adriék

Legjobb női versenyzőként zárta a Barum Ralit Vogel Adrienn. A Roger Racing Team versenyzője navigátorával, Notheisz Ivettel az ERC3-as kategóriában pedig a 11. helyen végzett.

részletek

Herczigék lendületben vannak, jöhet a Barum Rali

Feltöltődve, mentálisan és fizikálisan is kipihenten utazik Csehországba Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A SKODA Rally Team Hungaria párosa a római dobogó után bizakodva várja a jubileumi 50. Barum Ralit.

részletek

A Barum-ralival folytatódik az Eb Vogel Adriék számára

A Róma Rali után Csehországban áll rajthoz a FIA ERC versenyén Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team magyar párosa ezúttal is a cseh Orsák Rallysport technikai és logisztikai támogatásával vesz részt a versenyen.

részletek

A legendás Barum Ralin Herczigék

Budapesttől alig több mint 300 kilométerre folytatódik a Rali Európa-bajnokság. A legendás Barum Ralira ismerősként térnek vissza Herczig Norberték, a pályákat tavaly már megismerték, de erre az évre is maradt újdonság.

részletek

Botka nyert, Klausz pontokat szerzett Csehországban

Botka Dávid végig vezetve nyerte a cseh ERC2 futam értékelését a Barum Ralin, míg Klausz Kristóf pontszerző helyen ért célba az ERC3 és Junior ERC mezőnyében. A futamon Rongits Attila, Német László és a Nyírfás Juliannával induló Ekaterina Stratieva is célba ért.

részletek

Szombaton Botkáék gond nélkül az élen

Első Barum Raliján a szombati versenynap végén kategóriája élén áll a Botka Rally Team párosa. Tökéletes munkát végzett mindenki, így a vasárnapi hat gyorsasági előtt nyugodtan térhettek pihenőre.

részletek

ERC futamra készül Botka Dávid és csapata

Augusztus utolsó hétvégéjén a Zlín központú 45. Barum Czech Rally várja a mezőnyt szűk, technikás pályáival és 230 gyorsasági kilométerével. A murvás észt futamon újabb kihívások várnak a felfrissült és megújult gárdára.

részletek

Rekord mezőny és újra WRC-k a Barumon

143 páros a Barum Ralin! Az augusztus végi Európa bajnoki futamon tizenkét R5-ösre, tizenegy S2000-re és néhány WRC-re is számíthatunk. A cseh megmérettetésről természetesen nem hiányozhat Jan Kopecky sem, mi magyarok négy párosnak szurkolhatunk majd.

részletek
Olvastad már?