Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

Csehország

Marquez volt a nedves-száradó pálya ura

A hétszeres világbajnok fél másodperccel bizonyult gyorsabbnak Maverick Vinalesnél, míg az edzés harmadik helyén a szabadkártyás Sylvain Guintoli végzett. A Q2-be jutók névsora nem változott péntekhez képest.

részletek

Marquez zárta az élen a brnói tesztet Zarco előtt

A világbajnokságot vezető spanyol motoros bizonyult a leggyorsabbnak hétfőn, megelőzve a Tech 3 Yamaha franciáját és saját csapattársát, Dani Pedrosát, miközben Maverick Vinales vállfájdalmak miatt kihagyta a gyakorlást.

részletek

Kakuszi Ádám újabb bravúros pontszerzése

A H-Moto Team csapata ez elmúlt hétvégén is ott volt a versenypályán, mégpedig Brno-ban, ahol a MotoGP sztárjai előtt, a világbajnokság betétfutamaként álltak rajthoz az ADAC Junior Cup ifjú tehetségei. A csapat 15 éves tehetsége, Kakuszi Ádám ezúttal is remekül helyt állt, hiszen a 16. rajthelyről indulva végül a 11. helyen végzett, megismételve a Sachsenringen bemutatott bravúros pontszerzését. A csapat azonban nem pihenhet, hiszen a hétvégén Ádám – szintén a MotoGP sztárjai előtt – Spielbergben, míg Kovács Bálint 11-én a Hungaroringen, a Magyar Bajnokság következő fordulójában gurul pályára. Utóbbi helyszín azért is fontos a csapat életében, hiszen a verseny helyszínén rendezik meg a H-Moto napot.

részletek

Kiss Norbi egy 2. és egy 4. hellyel hangolt hazai versenyére

A vasárnap egy árnyalatnyival gyengébben sikerült Kiss Norbert számára a Kamion Európa-bajnokság csehországi állomásán a szombatnál, hiszen ezúttal „csak” második lett az első futamon...

részletek

Botka nyert, Klausz pontokat szerzett Csehországban

Botka Dávid végig vezetve nyerte a cseh ERC2 futam értékelését a Barum Ralin, míg Klausz Kristóf pontszerző helyen ért célba az ERC3 és Junior ERC mezőnyében. A futamon Rongits Attila, Német László és a Nyírfás Juliannával induló Ekaterina Stratieva is célba ért.

részletek

Tragédia Csehországban: Meghalt Milos Vagner

A csehországi Krkonose Rali második szakaszán a versenyben vezető Milos Vagner halálos balesetet szenvedett – a világbajnokságot is megjárt navigátorát súlyos állapotban vitték kórházba.

részletek

Ilyen ralit még soha nem láttál!

Disznófarmon épített pálya, tragikus állapotú autók, kutyaütő versenyzők, zéró biztonság, szovjet zászló, mindezt 2014-ben – itt az év egyik legelképesztőbb autósportos felvétele.

részletek