Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek
Rali

Így néz ki Vogel Adrienn idei ERC-s autója

Az Orlen Team hivatalos évindító sajtótájékoztatóján mutatta be idei versenyautóját Vogel Adrienn. Az idén a rali-Eb négy futamán induló magyar versenyző R2-es Ford Fiestája nem akármilyen társaságban várta a leleplezést: Robert Kubica DTM-es BMW-je, valamint a PKN Orlen által szponzorált Forma-1-es Alfa Romeo is ott volt a varsói sajtóeseményen.

Az idei dizájn jelentősen különbözik a tavalyitól, a fekete-arany dominanciát fehér-piros színvilág váltotta Vogel versenyautóján.

20200301_183854“A cél az volt, hogy megtartsuk a lendületes arculatot, követve a fő támogató által preferált színeket. Elégedett vagyok a végeredménnyel, a fehér alapszínnek köszönhetően egyszerre elegáns és sportos az autó” - értékelte az új festést Vogel Adrienn.

20200301_184222

A lengyelországi sajtóeseményen az autó leleplezése mellett bemutatták az Orlen Team tagjait is, akik között első magyarként Vogel Adrienn is szerepel.

IMG_0673

“Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy azok között a nagyszerű versenyzők között lehetek, akiket az Orlen vagy annak leányvállalata, a Platinum támogat. Ez egy márkanagykövetséghez hasonló együttműködés, azzal a különbséggel, hogy nem nagykövetnek, hanem Orlen Team tagnak hívnak minket. A csapatban van természetesen Robert Kubica, Kuba Przygonski, a tereprali világkupa 2018-as győztese, valamint Bartosz Zmarzlik, vilgábajnok salakmotoros, és sok fiatal tehetség is” - nyilatkozta Vogel, aki egyedüli nő az Orlen Team motorsportos tagjai között.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?