Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

ERC

Negyedikek lettek Herczigék a Barum Ralin

Negyedik helyen ért célba a Barum Ralin Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A rali Európa-bajnokság idei negyedik versenyén ismét végig az élmezőnyben autózott a SKODA Rally Team Hungaria párosa. A változatos időjárás miatt a szokottnál is nehezebb Barum Ralin hibátlan versenyzéssel bizonyították, hogy az ERC élmezőnyéhez tartoznak.

részletek

Herczigék lendületben vannak, jöhet a Barum Rali

Feltöltődve, mentálisan és fizikálisan is kipihenten utazik Csehországba Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A SKODA Rally Team Hungaria párosa a római dobogó után bizakodva várja a jubileumi 50. Barum Ralit.

részletek

Herczig: Győzelemmel felérő harmadik hely Rómában

Harmadik lett a Rally di Roma Capitale-n Herczig Norbert és Ferencz Ramón, ezzel megszerezték harmadik ERC dobogós helyezésüket. A rali Európa-bajnokság idei harmadik versenyén magabiztos autózással szombat reggeltől vasárnap délutánig a negyedik helyen állt a SKODA Rally Team Hungaria párosa, majd az utolsó gyorsasági szakaszt megnyerték, és ezzel 3 tizedmásodperces különbséggel megszerezték a harmadik helyet.

részletek

Vogelék megkezdik szereplésüket a rali-Eb-n

Bő fél év után tér vissza a FIA ERC mezőnyébe Vogel Adrienn és Notheisz Ivett. A Roger Racing Team női ralipárosa legutóbb tavaly ősszel indult az Eb-n a Rally Hungary hétvégéjén. A 2021-es év első felében hazai és nemzetközi versenyeken hangoltak az Európa-bajnokság kihívásaira.

részletek

Skoda Rally Team Hungária: Róma, de nem vakáció

A SKODA Rally Team Hungária párosa harmadik alkalommal indul az ERC olaszországi futamán a Rally di Roma Capitale-n. Herczig Norbert és Ferencz Ramón ezúttal is alaposan felkészült az év első aszfaltos versenyére, ahol ismét egy jó helyezés a cél.

részletek

Herczigék pontokat szereztek Lettországban

Herczig Norbert és Ferencz Ramón az abszolút 13. helyen ért célba a Liepaja Ralin, ezzel idei második ERC futamukon is pontokat gyűjtöttek. A SKODA Rally Team Hungaria párosa a verseny szombati napján remek időkkel teljesítette a gyorsasági szakaszokat.

részletek

Herczigék Lettországban folytatják

Másodszor indul a Liepaja Ralin Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A lengyel fordulón elért ötödik hely után magabiztosan várja a lettországi versenyt a SKODA Rally Team Hungaria párosa.

részletek

Herczigék ötödikek lettek a Lengyel Ralin

Ötödik helyen ért célba az ERC idei első versenyén a Herczig Norbert – Ferencz Ramón páros. A SKODA Rally Team Hungária versenyzői kiegyensúlyozottan és gyorsan autóztak a verseny 14 gyorsasági szakaszán, és világbajnoki szintű mezőnyben szereztek nagyon fontos Eb pontokat.

részletek

Herczig Norbert: ERC rajt!

Herczig Norbert és Ferencz Ramón erre készült az elmúlt nyolc hónapban: a hétvégén a Lengyel Ralival megkezdik a 2021-es ERC szezont. A nyolcfutamos Európa-bajnokság első versenyének helyszínén harmadik alkalommal versenyez a SKODA Rally Team Hungária párosa.

részletek

Herczig: Türelmesnek kell lennünk

Negyedik ERC szezonjuk kezdetére még várnia kell Herczig Norbertnek és Ferencz Ramónnak, mert az év első versenyét az Azores Rallyt a COVID-19 járvány miatt elhalasztották. Az Európa-bajnokság nyitófutama így a Rally Poland lesz június 18-20-án.

részletek

Új év, új technika - Skoda Fabia R5 teszttel kezdte a szezont Vogel Adri

A rali-Eb-t az ERC3-as kategória összetett 7. helyén záró magyar versenyző a Dani Fischer Team Skoda Fabia R5-ösét tesztelte Kiskunlacházán.

részletek

ERC: Újra bajnok Lukjanuk és ifj. Érdi Tibor

A magyar pilóta harmadszor lett a kontinens legjobbja az ERC2-ben, az összetett Európa-bajnoki címet pedig másodszor szerezte meg az orosz Alekszej Lukjanuk - véget ért a Rali-Eb szezonja.

részletek
Olvastad már?