DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

ERC

Herczig: Nagyszerű ötödik hely a Barum Ralin

Herczig Norbert és Ferencz Ramón ötödik helyen ért célba az 51. Barum Ralin. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa a verseny utolsó Power Stage szakaszán második lett, ezzel további négy bajnoki pontot szerzett, a csapatukban pedig a legjobb eredményt érték el.

részletek

Herczig 5., László 7. az óriási baleseteket hozó ERC-futamon

Csomós Miklós és a friss Európa-bajnok is hatalmasat esett a csehországi Barum Ralin: Jan Kopeckyt nem lehetett megállítani, de végül remek magyar eredményeket hozott a nehéz verseny.

részletek

Barum Rali: Herczigék újra a régi felállásban

Közel tíz hónap után újra Ferencz Ramón navigátorral indul az ERC-ben Herczig Norbert. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria versenyzői a 2022-es Barum Ralin jubileummal folytatják a közös munkát, ez lesz 25. közös ERC versenyük.

részletek

A legsikeresebb magyar női autóversenyző a Barum Ralin

Újra Európa-bajnoki futamon indul Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team magyar párosa a hétvégi Barum Ralin áll rajthoz Csehországban, ezúttal azonban az Eb-értékelésen kívül versenyeznek. A kihívásokkal teli hétvégére egynapos teszttel készült a duó.

részletek

Herczig: Tizedik hely a Róma Ralin

Herczig Norbert és Czakó Janek az ERC értékelés tizedik helyén fejezte be az Európa-bajnokság hatodik versenyét, a Rally di Roma Capitale-t. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa először versenyzett együtt, és zökkenőmentesen dolgozott pilóta és navigátor.

részletek

Herzcig: A Colosseum mellett is versenyzünk Olaszországban

Herczig Norbertnek a tervek szerint újra Ferencz Ramón diktálta volna az itinert a Rali Európa-bajnokság hatodik versenyén a Rally di Roma Capitale-n. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria versenyzői tavalyi legnagyobb sikerük helyszínén tervezték a közös folytatást, ott ahol egy évvel ezelőtt hatalmas csatában szerezték meg a dobogó harmadik fokát. Az élet azonban közbeszólt, így Rómában Czakó Janek ül majd a Skoda Fabia Rally2 evo jobb első ülésében.

részletek

Csomósék Mikkelsen és Lukjanuk szintjét hozták Lengyelországban

Világsztárok tempójára volt képes élete harmadik Eb-futamán Csomós Miklós és Nagy Attila - de pontosan mennyire is voltak gyorsak a Lengyel Ralin?

részletek

Herczigék tizedik helyen értek célba a Lengyel Ralin

Herczig Norbert és Igor Bacigál tizedik helyen ért célba az ERC idei negyedik versenyén. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa a nagyon erős mezőnyben ezzel az eredménnyel hét európa-bajnoki pontot szerzett.

részletek

Vissza a kontinensre – a Lengyel Rali következik

Két sziget után újra az európai kontinensen folytatja az ERC küzdelmeit Herczig Norbert és Igor Bacigál. A több mint száz éves Lengyel Ralin a SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa újra murván versenyez június 10-12-én.

részletek

Herczig: Csapatjátékosok voltunk a Kanári-szigeteken

Az ERC értékelés kilencedik helyén ért célba a Rally Islas Canarias versenyen Herczig Norbert és Igor Bacigál. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria versenyzői először indultak az ERC-ben aszfaltos pályákon az MRF abroncsokkal.

részletek

Herczigék a Kanári-szigeteken újra aszfalton

Harmadik alkalommal versenyez a Kanári-szigeteken Herczig Norbert. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa a 2022-es ERC szezon harmadik versenyén aszfaltos gyorsaságikon száll harcba az Eb pontokért.

részletek

Herczig: Nyolcadik hely az Azori-szigeteken

Extrém körülmények között lett nyolcadik az 56. Azores Rallyen Herczig Norbert és Igor Bacigál. A ŠKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria kettőse ezzel 11 pontot szerzett az ERC értékelésben.

részletek