Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő

ERC

ERC: Újra bajnok Lukjanuk és ifj. Érdi Tibor

A magyar pilóta harmadszor lett a kontinens legjobbja az ERC2-ben, az összetett Európa-bajnoki címet pedig másodszor szerezte meg az orosz Alekszej Lukjanuk - véget ért a Rali-Eb szezonja.

részletek

Vogel Adrienn: Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között

A 2020-as rali-Eb utolsó helyszínén, a Kanári-szigeteken zárul az idei versenyszezon Vogel Adriennek és Notheisz Ivettnek. A Roger Racing Team ralipárosa az ERC3-as kategória ötödik helyéről, a női kategóriát vezetve készül az utolsó fordulóra.

részletek

Magyarországon véget ért Herczigék szezonja

A Rally Hungary volt Herczig Norbert és Ferencz Ramón számára az idei utolsó ERC futam. A MOL Racing Team versenyzői már nem lesznek ott a Kanári-szigeteken, helyette a 2021-es év előkészítésére koncentrálnak.

részletek

ERC: Mikkelsen nyerte a Rally Hungaryt

Herczig Norberttől a balszerencse és két defekt vette el az Európa-bajnoki dobogót, de így is ő lett a legjobb magyar - a norvég szupertsztár győzelmét senki sem fenyegette ezen a hétvégén.

részletek

ERC: Mikkelsen vezet, magyar dráma

Technikai hiba miatt kiesett a magyar bajnok, saját hibájából pedig a fő kihívója, de pórul járt az Európa-bajnokság fő esélyese is. Hadik András nyerte a hazai értékelést.

részletek

Vogel Adriék visszatérnek Eb-debütálásuk helyszínére

Az ERC3-as kategóriában, már az új, R4-es Ford Fiestával indul a rali-Eb magyarországi fordulóján Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A magyar női duó tagjai boldogok, hogy a szeptemberi Eger Rally után újra magyar közönség előtt versenyezhetnek.

részletek

Az év futamára készülnek Turán Friciék a Rally Hungary-n

Újra visszatér Nyíregyházára és a Zemplén térségébe az év legjobban várt ORB futama, a Rally Hungary, ami egyben Európa-bajnoki futam is, így még nagyobb presztízsnek örvend. A háromnapos versenyen természetesen a tavalyi győztes páros, Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel, hogy újra felvegyék a harcot az elit mezőnnyel.

részletek

Herczig: Ötödik hely Portugáliában

A MOL Racing Team versenyzői végig jó tempóban autóztak a portugál futamon, ám nem csak a versenytársakkal, hanem a körülményekkel is meg kellett küzdeniük.

részletek

ERC: Solberg futamot, Érdi kategóriát nyert

Oliver Solberg igazi nagyágyúkat győzött le a Liepaja Ralin, miközben ifj. Érdi Tibor megnyerte az ERC2 értékelését - méghozzá domináns teljesítménnyel, egy technikai problémát is leküzdve.

részletek

MOL Racing Team: Ismét közbeszólt a vírus

Hiába várták a MOL Racing Team versenyzői a Liepaja Ralit, a COVID-19 járvány újra felülírta a terveket. A Lettországban érvényes előírások és a szervező járványügyi intézkedései miatt gyakorlatilag lehetetlenné vált, hogy elinduljanak az ERC idei második futamán.

részletek

Lukjanuk uralta a Róma Ralit, Herczig Norbert kiesett

Az orosz pilóta előbb szélvészgyorsan, majd taktikusan autózott, így a helyiek sztárját is legyőzte - Herczig Norbert hibázott, neki nem alakult jól a hétvége, de több magyar is célbaért.

részletek

Herczig: Versenyben vagyunk

Négy hónapos csúszással kezdi meg harmadik évét a Rali Eb-n a MOL Racing Team párosa, Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A hatfutamossá alakult bajnokság első versenye Olaszországban az aszfaltos Rally di Roma Capitale lesz.

részletek
Olvastad már?