DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

ERC

Formula Shakedown: Mit láttunk a Rally Hungaryn?

Tényleg jó-e az új Toyota, mennyire értékes ez a dobogó Csomós Mixinek, hogyan szerepeltek a magyarok, mit tud az ERC eleje? Összegzés a Rally Hungaryről.

részletek

Csomós Mixi dobogón végzett a Rally Hungaryn

Fordulatos verseny végén zárt harmadikként az ERC veszprémi nyitányán a Csomós–Nagy duó. A győzelmet a román Simone Tempestini, Sergiu Itu kettős szerezte meg.

részletek

Formula Shakedown: Mit vár Mixi a veszprémi futamtól?

A hétvégi ERC-szezonnyitó érdekességei, nehézségei, és a saját esélyei: ezekről kérdeztük Csomós Miklóst a veszprémi futam előtt.

részletek

Formula Shakedown: Mixi az ERC-sztárok között?

Mi történt Kenyában, mit hoz a WRC jövője, és mi várható a veszprémi ERC-, valamint ORB-szezonnyitótól? Ezeket beszéltük át Vincze Ferenccel a Formula Shakedownban.

részletek

Mekkora előny lesz a magyaroknak a Rally Hungary?

Ismertebb pályák, de murvás talaj – vajon nagyobb vagy kisebb előnyt jelent ez majd a magyar mezőny számára az ERC-sztárokkal szemben?

részletek

Hivatalos: Magyarországon indul a 2024-es ERC-szezon!

Veszprém ad majd otthon a Rali Európa-bajnokság 2024-es szezonnyitójának.

részletek

Mixi hibája, Vincze remeklése, Michelisz debütálása: mit tudtunk meg a Rally Hungaryből?

Gobodics Tamás szedte össze a hétvégi magyar ERC-futam fontosabb beszédtémáit – mi történt Mixivel, mennyire volt jó Vincze, hogyan értékelhető Michelisz ralis debütálása?

részletek

Michelisz rajthoz áll a Rally Hungaryn

Saját bevallása szerint gyerekkori álmát valóra váltva próbálja ki magát raliautóban a WTCR-bajnok: egy Hyundaijal áll rajthoz a hazai ERC-futamon.

részletek

„A szezonunk egy része ott maradt a Fafe Ralin” – László Martin

„Nem nagyon sikerült feldolgoznom azt a balesetet, még a hétköznapokban is előjött” – a pécsi ERC-pilóta őszintén beszélt arról, hogy milyen gödörbe került lelkileg a 2023-as szezon során, és hogy mi következhet ezután.

részletek

Újra az ERC-re készül Herczig Norbert

A négyszeres magyar bajnok a Formula.hu-nak elárulta, hogy miért szakadt félbe az idei WRC2-es programja. Dolgoznak a következő éven.

részletek

Mixi 2.0: Mitől lépett újabb szintet Csomós Miklós?

Négy futam, négy kiemelkedő teljesítmény, nemzetközi és hazai sikerek: bombaformában tért vissza a hatalmas tavaszi baleset után Csomós Miklós.

részletek

Hatalmas magyar siker: Csomós Miklós második a Barum Ralin

Csomós Miklós és Bán Viktor bearanyozta a magyar ralisport hétvégéjét: ezüstérmet szereztek a világ egyik legendás Európa-bajnoki futamán.

részletek