DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
Nyereményjáték

Kreatív kellékekkel lesz csodás az anyák napja

Nincs is szebb meglepetés a kézzel készült ajándékoknál. A különböző kreatív kellékek felhasználásával igazi csodákat alkothatunk. Alkotásaink által különlegessé tehetjük az olyan ünnepeket, mint a névnapok, szülinapok vagy az anyák napja.

Vásároljunk vagy alkossunk?

Az ember fejében sok ötlet felvetődik egy-egy ajándék kigondolása kapcsán. Mi a jobb, ha vásárolunk valami különlegeset, vagy ha inkább magunk készítjük el az ajándékot? Nos, nem mindenkinek van meg a megfelelő kézügyessége a különböző kreatív technikák alkalmazásához, ezért először mindenképpen ennek meglétét kell mérlegelnünk.

Ha úgy gondoljuk, hogy nem vagyunk elég ügyesek egy saját készítésű ajándék kivitelezéséhez, akkor jobb, ha vásárolunk valami olyan dolgot, amire az ajándékozott fél már régóta vágyott. Ez igényel egy kis körültekintést és figyelmet, hiszen ki kell nyomoznunk, hogy mi az az eszköz, ami hiányzik a személy életéből. Ha nincs ilyen, de szeretnénk meglepetést okozni, jó ötlet lehet valamilyen élményajándék is. 



 

Használjunk kreatív kellékeket

Az anyák napja közeledtével igencsak aktuálissá válik a kézzel készített ajándékok témaköre.

Azok, akik bátran nyúlnak a kreatív kellékekhez, a Valex Decor Kft ajánlatai között biztosan megtalálják a számukra legmegfelelőbb kiegészítőket. Egy jól komponált asztaldísznek vagy ajtódísznek bármelyik anya örül, pláne, ha annak készítésébe a saját energiáinkat fektettük bele. Ezekhez a dekorációkhoz jól passzolnak a különböző mintás és feliratos dekor táblák, de akár lézervágott feliratokat is tűzhetünk a munkánkba.

Figyeljünk a színek harmonizálására, az ünnep hangulatának megfelelő árnyalatok választására. Anyák napjára célszerű a nude árnyalatokkal dolgozni, hiszen ez finomságot, lágyságot kölcsönöz majd a kész dísznek. Használjunk bártan különböző anyagból készült kiegészítőket, selyemvirágokat.

Mivel az édesanyák legnagyobb kincse a gyermeke, ezért az általa készített ajándék mindig nagy sikert arat. 



 



 

Szánjunk időt a kivitelezésre

Egy szép dekoráció nem készül el pár szempillantás alatt. Fontos, hogy teremtsük meg az alkotás hangulatát, akár gyújtsunk is meg egy illatgyertyát, ami lágy aromákkal lengi be a teret. Szellemüljünk át, érezzük az energiát, és adjuk át magunkat a belőlünk áradó kreativitásnak. 

Egy próbát azoknak is érdemes tenni, akik még soha nem próbáltak kreatív kellékekből ajándékot készíteni. Az újdonság varázsa bárkit rabul ejthet, és akár egy új hobbira is szert tehetünk.

A művelet végén nincs más dolgunk, mint átadni édesanyánk részére a neki készített dekorációt és gyönyörködni a mosolyában. A hálás szavak biztosan nem maradnak el, és mi is elégedettek lehetünk azáltal, hogy megtettünk minden tőlünk telhetőt. Tehát kalandra fel, és bontakozzunk ki a kézműves tevékenységben!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: