DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Nyereményjáték

Nagycsaládos utazás és a reptéri parkolás

Amikor nagycsaládos utazásra indulunk, számtalan olyan dolog van, amire oda kell figyelnünk. Miután leellenőriztük, hogy minden csomag és minden személy az autóban van, nincs is más dolgunk, mint lefoglalni a reptéri parkolást, és már indulhat is a nyaralás.

Ha nagy a család

Két vagy több gyermek esetén a nyaralás nem egyszerű szervezést igényel. Ilyenkor több ember idejét kell úgy összeegyeztetni, hogy az utazás időpontjára mindenki szabad legyen.

A kisgyermekek esetében kicsit egyszerűbb a feladat, hiszen a nyári szünet lehetőséget ad arra, hogy egy jól belátható időintervallumban tervezzünk. Nagyobb falat a szülők szabadságolásának összeegyeztetése. Sok olyan cég van, ahol nem a dolgozó választja meg a nyári hosszabb szabadságát, hanem a termelés leállításához kötik ezt az időt. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy csak az utolsó pillanatban tudjuk meg, hogy mikor lesz az az egybefüggő hét, amikor az anyuka vagy az apuka kedvére töltheti az idejét. Ez könnyen azt eredményezheti, hogy a családi utazást az utolsó pillanatban kell leszervezni, ami sok bonyodalmat rejthet magában. 



 

Könnyed reptéri parkolás

A Budapest Reptér Parkoló lehetőséget ad arra, hogy a reptéri parkolást rendkívül könnyen, online felületen keresztül le tudjuk foglalni. A foglalás után egy automatikus válasz e-mailben minden szükséges információt megkaphatunk a foglalásról, és egy linket is küld a rendszer, amit ha térképes applikáción keresztül nyitunk meg, a helyszínre vezet.

A helyszínre érkezést követően érdemes megállni egy pillanatra az iroda előtt, ahol a szükséges adminisztrációt követően a parkolóhelyre kísérnek minket. A csomagjainkat eddigre már a transzferbuszba pakolták, így nekünk nincs is más dolgunk, mint felszállni a járatra, ami az indulási szintre fuvaroz minket a 7-es zónához. Maga az út nem vesz több időt igénybe, mint 5-8 perc, amit kellemesen, a családunk társaságában tölthetünk el.

A transzferjárat természetesen visszafelé is a rendelkezésünkre áll, ekkor csak annyi a dolgunk, hogy a poggyász felvételt követően felhívjuk a parkolót a megadott elérhetőségen, és a busz máris a megszokott helyen vár minket. 



 



 

Szánjunk időt egymásra

Ha több gyermekkel utazunk, az bőven elegendő aggodalmat rejt magában, így érdemes az otthon hagyott holmikat biztonságban tudni. Kérjük meg a családtagokat vagy a szomszédokat, hogy figyeljenek a házra, míg távol vagyunk. A reptéri parkolás igénybevételével a gépjárművünk miatt nem kell aggódnunk, hiszen a szolgáltató 24 órás portaszolgálatot biztosít, illetve a védelmet térfigyelő kamerákkal egészíti ki. Ezeknek az óvintézkedéseknek a megtételével a hátrahagyott értékeink miatt biztosan nem kell aggódnunk, élvezhetjük az utazást a családunkkal.

Összességében nagyon kevés az az idő, amit a gyermekeinkkel tölthetünk, így az évi egyszeri hosszabb nyaralás minden pillanatát érdemes kiélvezni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: