DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Nyereményjáték

Kiből lesz jó feleség? A horoszkóp elárulja!

Habár a legtöbb nő már kislánykorától kezdve ábrándozik róla, hogy egyszer majd férjhez megy álmai férfijához, azonban nem mindenkiből lesz született feleség. Hogy ki mint viszonyul a házasélethez, azt a csillagjegyünk is befolyásolja.

Nézzük, kiknek van nagyobb esélyük arra, hogy elnyerjék a “tökéletes feleség” díjat!



 

Rák

Nála ideálisabb jelöltet találni sem lehetne. A Rák jegyű nő ugyanis mindennél előbbre helyezi a családját, gondoskodó, odaadó, mindig őszinte a férjéhez és meghitt, meleg otthont teremt párjának és gyermekeinek. Igazi családanya-típus, a szó legjobb értelmében.



 

Halak

Remekül ki tudja fejezni határtalan szeretetét, így a férje igazán megbecsülve érezheti magát mellette. Nagyon fontos számára, hogy a párját boldoggá tegye, távol áll tőle az önzőség. Kedves és kreatív személyiségének köszönhetően gyermekeivel is remekül bánik, noha néha hajlamos a hangulatingadozásra. A hullámvölgyeket azonban maximálisan ellensúlyozza a családja iránti lojalitása és megértése.



 

Mérleg

Szeret hosszú távra tervezni, így őt a “holtomiglan-holtodiglan” sem rémülettel, hanem megnyugvással tölti el. Kedvessége határtalan, és igen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a párját boldoggá tegye. A céljait ezért nem veszekedéssel vagy manipulációval, hanem puszta kedvességgel és szeretettel éri el. Dinamikus gondolkodása és inspiráló jelleme miatt remek feleség válhat belőle. 



 



 

Bika

Az ágyban érzéki és odaadó, ám az életben messzemenőkig hűséges, csodás társ és remek anya…ez csakis a Bika jegy szülötte lehet! Bár hajlamos néha keményfejűvé és konokká válni, a vele való vitatkozás viszont nem rombolja, hanem sokkal inkább stimulálja a házasságot. Talán a “békülős szex” fogalma is épp egy Bika jegyű hölgynek köszönhetően került be a köztudatba. A Bien.hu horoszkóp rovatában pedig még több érdekességet árulunk el róla és a többi csillagjegyről is!



 

Vízöntő

Habár alapjában véve önálló és független személyiség, akinek sokszor nem titkolt célja a világ megmentésén munkálkodni, mégis létezik egy olyan oldala, ami igényli a törődést és a gondoskodást. Mindezt pedig odaadással és kellemes személyiségével hálálja meg a társának. A férjének azonban nem árt eszébe vésnie, hogy kedvese irtózik a megszokástól és az unalomtól, így célszerű kellően változatossá tenni a házaséletet. Ha viszont ez teljesül, akkor a hölgy egy főnyeremény. 



 

Bak

A rendszerezés, a szervezés és a kiváló időbeosztás nagymestere. Egy Bak nő tökéletesen lavíroz a karrier-gyermeknevelés-párkapcsolat-háztartás négyszögében, sőt, az egész család teendőit képes a fejében tartani. Nála biztosan nem fordulhat elő, hogy elkésik egy meetingről, vagy elfelejti a gyerekét hazahozni a különóráról! 



 

Ikrek

A vele való kommunikáció könnyed és kellemes, annak a híve, hogy minden problémát meg lehet oldani szép szavakkal. Párját mindenben támogatja, folyamatosan biztosítja a szeretetéről, a hűség pedig számára alapszabály. Szétszórtságát remekül ellensúlyozza végtelen kreativitása.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: