DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Nyereményjáték

Követeléskezelés profi módon, online! Válaszd te is az egyszerűbb utat, és érd el gyorsabban céljaidat!

Bárkivel előfordulhat olyan helyzet, hogy azzal szembesül, hogy kintlévőségei, kölcsönei nem a megállapodásnak megfelelően alakulnak, és eljön az ideje annak, hogy cselekedni kell. A követeléskezelés szerencsére már akár online is elérhető.

Az online ügyintézés előnyei

Ma már számos dolgot intézhetünk online, például a vásárlást és a szolgáltatókkal történő ügyintézést, de ezeken kívül is rengeteg ügytípus elindítására és elrendezésére lehetőségünk van az interneten keresztül.

Az, hogy egyre több online lehetőség áll a rendelkezésre, összefügg rohanó életmódunkkal, ami miatt ahol csak tudunk, igyekszünk időt spórolni magunknak. Ugyanakkor az elektronikusan, akár az otthonunkból is intézhető ügyek népszerűsége a koronavírus-járvány, illetve a következtében kialakuló változások nyomán még tovább nőtt. 

Az online ügyintézés időt és energiát is spórol nekünk, hiszen nem kell utazással bajlódni, hanem otthonunk kényelméből, vagy akár a munkahelyünkről is lehetőségünk van az egész folyamatot levezényelni. 



 

Még több előnnyel jár, ha a jogi ügyintézés online zajlik

A KRS Ügyvédi Iroda az ügyfelek igényeire reagálva létrehozta az eKRS online jogi platformot, amelyen keresztül elintézhetőek a leggyakoribb jogi ügyeink úgy, hogy a teljes folyamat végig az online térben maradunk, azaz nem szükséges személyes találkozás. 

Értelemszerűen ez akkor ideális megoldás, ha nincsenek olyan körülmények vagy kérdések, amelyekhez szükséges lenne az egyéni ügyvédi konzultáció. Az automatizációnak köszönhetően pedig kifejezetten kedvező áron vehetjük igénybe a szolgáltatásokat.

Az otthonról történő ügyintézés közben bármi közbejöhet, mégsem veszítjük el a már addig elvégzett munkánkat, nem vésznek el a bevitt adatok. Ennek köszönhetően nyugodtan folytathatjuk a következő alkalommal ott, ahol abbahagytuk. 



 



 

Követeléskezelés és kapcsolódó ügyletek az eKRS-ben

Az eKRS követeléskezelő csomagján belül több kapcsolódó ügyintézésre is lehetőség van. Ilyen a kölcsönszerződés, a jelzálogszerződés ingatlanra, valamint a fizetési felszólítás. Mindegyikre lehetőség van a rendszeren keresztül egy egyszerű regisztrációt követően. Az ily módon létrejövő dokumentumok a későbbiek során is elérhetőek maradnak, s bármikor lehetőségünk van rá, hogy kinyomtassuk őket. 

Az ilyen jellegű szerződések, dokumentumok esetén kiemelten fontos az, hogy megfeleljenek a rájuk vonatkozó jogszabályoknak és a törvényi szabályozásnak. Az eKRS felületén létrehozott iratok olyan teljes értékű dokumentumoknak számítanak, amelyeknek érvényt lehet szerezni, ha úgy alakulnak a dolgok.

Az eKRS használatakor azon sem kell aggódnunk, hogy mit csinálunk majd akkor, ha időközben mégis szükségünk lenne ügyvédi segítségre, hiszen a szolgáltatást nyújtó KRS Ügyvédi Iroda ebben az esetben is rendelkezésre áll.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: