DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Nyereményjáték

Milyen segítséggel tervezd az idei évet?

Általában október végén, november elején már néhány esemény, fontos dátum meghatározásra kerül a következő évre, így az új falinaptár és a határidőnapló szépen lassan bekúszik az életünkbe. Könnyebb tervezés, gördülékenyebb hétköznapok!

Falinaptár, az örök

A falinaptár nem megy ki a divatból, változatos és mindig hasznos egy otthonban vagy egy irodában, ahol mindig szem előtt van. A legváltozatosabb méretben és formában fellelhető manapság, így mind a gyerekek, mind a felnőttek egyaránt eldönthetik, milyen témában látnának szívesen képeket egész évben a falinaptárra emelve tekintetüket. 

Azon vállalkozások, akik a naptárra reklámfelületként is tekintenek, már nyáron elkezdik megtervezni a logójukkal ellátott terméket, hiszen ez mindenkinek hasznos, értékes ajándék, amellyel egész évben kiemelten a célközönség szeme előtt lehet a terméke, szolgáltatása. Sokan a legjobb reklámhordozónak tartják.

Nemcsak vállalkozások esetében, hanem családi ajándékként is igen népszerű a falinaptár. Ilyenkor a korábbi év, évek kedvenc fotóival ellátott darab mindig felderít bennünket a szürke hétköznapokban, a nagyszülőnek pedig az unokákról, gyerekekről szóló falinaptár egyenesen tökéletes ajándék, garantált a mosoly és az öröm. 



 

Hasznos és még tanít is, mégsem könyv

A falinaptár nagy előnye, hogy sokszor a gyönyörű képek mellett szövegek is elhelyezhetőek, így tematikusan minden hónapra jut egy kis tanulás, ismeretek tágítása még akár a felnőtteknek is. 

Gyerekek számára a Böbe Hagyományőrző Boltjában kapható falinaptárak kitűnő alternatívát kínálnak a magyar történelem egy kis szeletének könnyedebb megismerése és talán megjegyzése kapcsán. 

A történelmi falinaptár tartalmaz minden fontos tudnivalót a szent koronáról, vagy a Kárpát-medence csodálatos tájairól, várakról és templomokról rengeteg részletet megtudhatunk hónapról hónapra lapozva.



 



 

Határidőnapló – társ a mindennapokban

A falinaptár mellett a másik nagy segítség a mindennapokban a határidőnapló. Van, akinek nem is elég belőle egy, a tudatos évtervezéshez egyre többen használnak különböző határidőnaplókat. 

Méretét tekintve az egészen kicsitől kezdődően a nagy A/4-es méretig, egyszerűbb és összetettebb, valamint képekkel vagy több jegyzetoldallal kiegészített határidőnapló-típus létezik, így érdemes próbálgatni, hogy kinek melyik a legtesthezállóbb, amellyel valóban hatékony tud lenni az év során. 

Aki szereti a hagyományokat, kíváncsi a történelmünk fontos eseményeire, annak a Böbe Hagyományőrző Bolt kínálatát a falinaptárak mellett érdemes megnéznie, a falinaptárak mellett megtalálható a Magyar Történelmi Kalendárium és határidőnapló is. 

Ez a termék az egész év során végigvisz bennünket a magyar történelem 1000 évén, minden egyes napon feltüntetésre került a kapcsolódó kiemelkedő történelmi vagy kulturális esemény.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: