DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Nyereményjáték

Pop-up falak, hogy bárhol és bármikor igényesen jelenhessen meg!

A különféle sajtó-, illetve pop-up falakat olyan vállalatok számára alkották meg, akik évente több sajtótájékoztatón, illetve eseményen vesznek részt, ahol szükség van a prémium háttérre.

A megjelenéshez elengedhetetlen, hogy igényesen és egyedi módon mutassák be a céget, ehhez pedig remek megoldást nyújtanak ezek a kommunikációs eszközök. A legkedveltebb típus a nagy méretű, egybefüggő típus, amit pillanatok alatt szét lehet szerelni és össze is lehet rakni. De vajon mit érdemes tudni róluk? Cikkünkben bemutatjuk a pop-up falakat!



 

Mire használhatóak fel a sajtófalak, pop-up falak?

A költséghatékony megoldást jelentő pop-up falak egyedi megjelenést biztosítanak a vállalat számára, amelyek ráadásul segítenek abban, hogy igényes formában részt vegyen az egyes eseményeken. A termékeket nagy méretválasztékban lehet elérni, így akár még egy tíz négyzetméteres reklámfelületet is biztosíthatnak egy cég számára.

Vannak kétoldalas kivitelek is, amelyek további előnnyel szolgálnak. A térelválasztóként funkcionáló verziókból szintén több fajta létezik.

A Reklámeszköz.hu pop-up falai rendkívül gyorsan összeállíthatóak, emellett rugalmasan kezelhetőek, illetve prémium megoldást biztosítanak a felhasználók számára. Legyen szó bemutatótermekről, sajtótájékoztatókról, kiállításokról egyaránt, bármely esetben hasznos eszköznek bizonyulnak. Nem véletlenül érdemes jól átgondolt, különleges és egyedi grafikával ellátott modellt választani, amellyel hatásos módon lehet kommunikálni az érdeklődőkkel. 



 



 

Milyen fajtájú pop-up falat érdemes beszerezni?

A háttérfal változatok között széles termékpalettából választható ki az a sajtófal, amely a cég számára a legmegfelelőbb megoldást jelenti. A termékek minden igényt kielégítenek, így beszerezhetőek egy-, illetve kétoldalas kivitelek, speciális textilből vagy éppen pop-up filmből gyártott modellek és világító megoldások egyaránt. A prémium világító falakat belső LED világítással látták el, ennek köszönhetően bármilyen grafika remekül mutat rajtuk.

A típusok között tehát az alábbiak közül lehet válogatni: 

  • Pop-up fal (íves vagy egyenes formában)

  • Pop-up textil fal (egyenes formában)

  • Világító pop-up fal (egyenes formában)

  • Bővíthető LED háttérfal (egy méter széles elemekből)

  • Slim termékcsalád (íves vagy egyenes formában, rugalmas textil huzattal)

A háttérfalak előnyei

A pop-up falak kiváló megoldást nyújtanak háttérnek is, hiszen prémium alapanyagból készültek, így évekig használhatóak lesznek. Emellett pozitív tulajdonságuk, hogy amennyiben a reklám üzenetét meg kellene változtatni, abban az esetben gond nélkül új grafikával látható el a sajtófal. Ezáltal a szerkezet újra és újra felhasználható, így költséghatékony megoldást nyújt a vállalat számára. 



 

Ha pedig alkatrészre van szükség, a webáruházból ezt is könnyedén be lehet szerezni, így amiatt sem kell aggódni, ha valamelyik alkatrész eltörne vagy elveszne a csomagból.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: