DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Nyereményjáték

Hogyan rendezhető be optimálisan egy nagy méretű fürdőszoba?

Az otthonunk felújítása mindig is lényeges volt, hiszen szeretünk stílusos és praktikus elrendezésű légtérben élni. Az átalakítás azonban nemcsak sok pénzt és időt igényel, hanem rengeteg gondolkodást is. Egy nagy méretű fürdőszoba berendezésének megtervezése ugyanis nem olyan egyszerű, mint azt először gondolnánk. Lássuk, hogy mivel tehetjük egyszerűbbé a dolgunkat!

Lakberendezés felsőfokon

Amikor felújításon törjük a fejünket, esetleg átalakítanánk az egyes helyiségeket, akkor sokszor nem számolunk azzal, hogy mindez mennyi időt és energiát fog felemészteni. A konyha stílusosabbá varázslása mellett természetesen a nappali és a fürdőszoba sem maradhat ki a sorból. Utóbbi esetében azonban legtöbbször kis méretekkel rendelkező helyiséggel van dolgunk. De mi a helyzet ennek ellentettjével?



 

Nagy méretű fürdőszoba optimális berendezése

A tisztálkodó terület kialakítása kapcsán sokan nem fektetnek elég nagy hangsúlyt annak praktikus megtervezésére. Pedig a Mozaikkerámiánál kapható minőségi zuhanykabin, fürdőkád, csempe, illetve kiegészítők segítségével még egy nagyobb méretekkel rendelkező fürdőszoba is könnyedén berendezhető. A hatalmas RAVAK választékban olyan komplex megoldásokat találhatunk, amelyeket a gyártó tökéletesen átgondolt annak érdekében, hogy mindenki elégedett lehessen. Minden termék megfelel a mai trendeknek, ráadásul a könnyű beszerelhetőségnek köszönhetően egyes darabokat akár még saját kezűleg is elhelyezhetünk. 

Sokszor az okoz gondot, hogy az egyes berendezések nem férnek el, hiszen a helyiség túl kicsi. Most azonban az ellentettjén van a hangsúly, hiszen nem könnyebb feladat egy 10 négyzetméter feletti alapterületű fürdőt sem praktikusan megtervezni. Ezek ugyanis legalábbis ugyanolyan hozzáértést igényelnek, mint a másik esetben, ha még nem nagyobbat. 



 



 

Mire érdemes figyelni az előzetes ötletelés során?

A nagyobb területtel rendelkező tisztálkodóhelyiség kapcsán érdemes figyelembe vennünk a szokásainkat és az elvárásainkat, hogy a tervezést ehhez tudjuk igazítani. A szaniterek és a bútorok kiválasztása is fontos szempont, hiszen ezekből sem egyszerű megtalálni a minőségi darabokat. Szerencsére a Mozaikkerámia webáruházában ezekből is bőven akad kínálat, így nem muszáj az apróságok miatt máshonnan megrendelni a szükséges termékeket. 

Szóba jöhet például a Chrome kádperemre szerelhető vízesés csaptelep, amely igazán kényelmes és modern megoldást jelenthet a fürdőszobában. Amellett, hogy betölti az alapvető funkcióját, maximális élményt biztosít a felhasználója számára. Természetesen nem szabad megfeledkezni a szaniterek kapcsán a termosztátos zuhanyoszlopról sem, hiszen sok esetben ez is praktikus megoldást jelenthet az otthonunkban.

Legyen szó tehát kádról vagy zuhanykabinról, esetleg szaniterekről egyaránt, egy nagyobb fürdőszobában az előző kettő akár együtt is kényelmesen elférhet. Fontos azonban, hogy semmi esetre se akarjuk túlzsúfolni, hiszen azzal nem lesz túl kellemes az összhatás.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: