DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Nyereményjáték

Ha a legjobb takarítóeszközt keresed: megtaláltad!

Akár a karácsonyfa alá, akár csak úgy, a saját örömödre, egy hatékony takarítóeszköz valódi előnyöket kínál. De mit szólsz ahhoz, ha képes neked időt és helyet is megtakarítani, nagyon könnyű dolgozni vele, ráadásul még gyönyörű is?

A vezeték nélküli porszívó rengeteg előnyt kínál

A vezeték nélküli porszívóval rengeteg pozitív változás jöhet az életedbe. Nem hiszed? Nézzük!

Először is rakd el egész nyugodtan a seprűt és a lapátot, valamint ints búcsút a hagyományos porszívónak is, hiszen többé nem lesz rájuk szükséged! Az elképesztően könnyű, nagyjából 1,5 kilogrammos porszívó testtel rendelkező, karcsú Roidmi.hu vezeték nélküli porszívókat fogod mostantól használni a seprű helyett. 

A vezeték nélküli porszívókhoz speciális, falra szerelhető dokkoló jár, amellyel egyszerre teremted meg számukra a helyet, ugyanakkor töltésre is szolgálnak, hogy a készülékek mindig bevetésre készen várják, hogy a segítségedre lehessenek. Ez a dokkoló azt is eredményezi, hogy a porszívó mindig kéznél lesz.



 

Egy porszívó, ami mindig kéznél van?

Bizony, de azért nem kell megijedni, mert ezek a rúdporszívók elképesztően gyönyörűek. A Roidmi S2 például tökéletesen illik a modern otthonokba, köszönhetően a csodálatos színeinek és a kialakításának, amely több díjat is kiérdemelt. Ez lesz az a porszívó, amire büszke leszel, és mivel mindig ott van, ugrásra készen, ezért rengeteget fogod használni.

Némi morzsa maradt az asztal alatt étkezés után? Nem probléma. Csupa liszt és zsemlemorzsa a konyha főzés után? Csak két szempillantás és vége. Csupa homok az előszoba, ha hazaér a gyermek az óvodából? Csak két mozdulat és nyoma sincs.

A vezeték nélküli porszívóval nem kell hajolgatni, csak megfogni, és néhány mozdulatot tenni a koszos helyen. Ha pedig a szennyeződés azonnal eltűnik és nem hordjuk szét a lakásban, az egész környezetünk sokkal tisztább lesz.



 



 

Hogyan képes helyettesíteni a hagyományos porszívót?

Úgy, hogy nemcsak annyit tud, mint az, hanem sokkal többet. Sokkal könnyebb, ezért gyorsabban takaríthatsz vele. Nincs vezetéke, ezért nem vagy a konnektorokhoz kötve, és nem fogsz beleakadni semmibe. A kialakításának köszönhetően nem kell lehajolni hozzá, amiért a derekad lesz hálás. Kiváló teljesítményének, szívóerejének egyenes következménye, hogy felveszi a versenyt a hagyományos készülékekkel.

 

Mit tud még?

A 270 fokos forgathatóságnak köszönhetően egyszerűen nincsenek akadályok előtted és a vezeték nélküli porszívód előtt. Az S2 ráadásul három különböző dizájndíjat is nyert, így valóban tökéletes eleme lesz az otthonodnak. A modern, minimalista stílus tökéletes kiegészítője. 

Ráadásul számos fejlesztés lehet a tiéd, ha ezt a modellt választod, mint például az új generációs, digitális kefe nélküli egyenáramú motor, amely 435 W teljesítményre és 110000 fordulat/percre, valamint 23500 Pa szívóerőre és 130 W-os szívóteljesítményre teszi képessé a készüléket. 

A számok magukért beszélnek. Ezzel a modellel a tiéd lehet a hatékonyság és a tökéletes dizájn egyik mintapéldánya. Ne szalaszd el!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: