DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Nyereményjáték

Üvegszálas és felfújható hajók a stílusos kirándulásért

A hajók szerelmeseinek ismerősen csenghet a legendás Selva Marine hajógyár, akik egészen egyedülálló és különleges felfújható hajókat, valamint üvegszálas hajókat készítenek. Megmutatjuk, miben rejlik az egyediségük és a töretlen sikerük!

Minőség mindenek felett

A Selva Marine kezdete egészen 1945-ig vezethető vissza, amikor alkatrészeket kezdett gyártani a híres Lambretta Innocenti robogók számára.

A cég ügyel a folyamatos technológiai fejlesztésekre, a folyton megújuló termékpalettára, és gyártás során a legújabb gépekbe fektet be a minőség érdekében. 

Az alapos minőségellenőrzésnek és a termelés bővítésének köszönhetően ma már a Selva az egyetlen európai gyártócégnek tekinthető, amely teljes körű külmotoralkatrészek gyártási ciklusával rendelkezik.

Az építési folyamat minden aspektusának pontos ellenőrzése lehetővé tette a Selvának, hogy magas szintű figyelmet fordítson a részletekre. A gyártási terv így épül fel: mechanikus megmunkálás, termikus és speciális korróziógátló kezelések speciális négylépcsős bevonási eljárás, majd összeszerelés, tesztelés, csomagolás és szállítás.



 

A Selva Marine motorcsónakok

A motorcsónakos versenyzés iránti szenvedély késztette a Selva családot első versenymotorjainak megtervezésére. Az idő múlásával, a fejlődéssel a márka egyre versenyképesebbé vált. 

A MultiYacht Groupnál elérhető Selva csónakmotorok számos rangos versenyen vettek részt sikeresen. 40 világbajnoki címet szereztek, 65 európai és több mint 150 nemzeti bajnoki címet, 400-tól 1000 cm3-ig különböző kategóriákat hódítottak meg körpályás és offshore versenyeken.



 



 

Felfújható hajók

A Selva Marine felfújható hajói egészen különlegesnek számítanak a piacon. Az Evolution Line D.960 modellje közel 10 méteres hosszúságával kényelmet, biztonságot és könnyed kikapcsolódást biztosít a fedélzeten. A hajóorrnál kialakított rész tökéletes napozásra, olvasásra vagy családi, baráti beszélgetésekre.



 

Üvegszálas hajók

A Tender Line kollekció T 220 WF modellje igazi magányos farkasok számára lett tervezve. Ideális azoknak, akik szívesen kapcsolódnak ki a vízen motorcsónakjukban, ha egy kis magányra vágynak. 

A kényelmes, egyszemélyes kialakítás lehetővé teszi a pihenést, fehér, letisztult kinézete pedig elegáns külsőt kölcsönöz.

A vízen való utazás szerelmeseinek remek választás lehet az Endeavour Line kollekció 600 Endeavour verziója. Ez a hajó négy üléssel van felszerelve, ezért tökéletesen ideális sétahajózásra szűk családi vagy baráti körrel.

A Fisherman Line kollekció F.6.5 CABIN PLUS típusa kimondottan horgászásra lett tervezve. Kényelem, elegáns kialakítás, és praktikum jellemzi a 6,5 méter hosszúságú hajót.

A MultiYacht Group számos luxus olasz hajómárka kizárólagos magyarországi forgalmazója. Válaszd a megbízhatóságot, a teljes körű ügyintézést és az első osztályú hajókat és csónakmotorokat!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: