DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap
Nyereményjáték

A hagyományos kád sem hagyományos többé!

Benézel az ismerőseid fürdőszobájába, és menőbbnél menőbb kádakat látsz? Folyton ábrándozni kezdesz, amikor meglátsz egy szabadon álló kádat egy olyan fürdőszobában, amiből pazar kilátás nyílik hegyekre, völgyekre, erdőre, nagyvárosokra? Elképzeled, hogy milyen érzés lehet ott egy fárasztó nap végén ellazulni, vagy épp a reggeli kávé után ott összeszedni magad a romjaidból?

Ehhez képest pedig benyitsz a saját fürdődbe, ahova épp most készülsz kádat vásárolni, vagy épp lecserélni a régit egy újra, és elfog a páni rémület: nincs elegendő hely semmilyen extra megoldásra!

Csüggedten állapítod meg: marad a hagyományos kád!

Mielőtt azonban végleg búra adnád a fejed, a SzaniterOnline.hu hozza is neked a vigaszt!



 

A hagyományos nem szitokszó!

Ezt érdemes először leszögezni: a hagyományos kád manapság épp úgy lehet roppant gyönyörű és különleges. Ma már nem azok az idők járnak, mint húsz vagy harminc évvel ezelőtt, amikor bizony nem sok variáció volt. Kád: fehér, kétféle anyagból, ötféle méretben.

Ha most arra szánod el magad, hogy új kádat válassz a fürdőszobába, garantáltan nem lesz egyszerű dolgod: a bőség zavara fog az őrületbe kergetni.

Ami tulajdonképpen persze nem baj, mert így biztosan meg tudod teremteni a kád segítségével azt az atmoszférát, amit elképzeltél a saját fürdőszobádba.

Vintage, vidéki, modern, letisztult skandináv, romantikus, esetleg barokkos fényűzően pompás? Minden stílushoz lesz egy kád, amit hagyományosnak nevezünk, mert az alakja a régi kádaké, de az összes többi tulajdonságában a meseszép, újhullámos kádakra hasonlít!



 

Mit jelent a bőség zavara?

Ha nehezen tudod elképzelni, hogy mennyiféle kád közül fogsz tudni választani akkor is, ha a sarokkád vagy épp a szabadon álló kád helyhiány miatt nem megoldható, akkor adunk neked egy kis ízelítőt!

Az acéllemez vagy akril kádak mindegyike jóllehet téglalap alakú, de a fürdőrész maga számtalan alakban elérhető! Akár a szögletes, akár a kerek formák híve vagy, akár a szimmetria tesz boldoggá, akár az aszimmetria, meg fogod találni a számításod!

Ha úgy érzed, hogy már nem is aggaszt annyira az, hogy csak a hagyományos kád illik vagy fér be a fürdőszobádba, akkor vess egy pillantást a SzaniterOnline.hu hagyományos kád kínálatára, és rá fogsz jönni, hogy itt bizony a hagyományos szót nagyon újra kell értelmezni!



 



 

Fő, hogy jól érezd magad!

Akármit is látsz mások otthonában vagy a lakberendezési magazinok hasábjain, azt azért tudd, hogy nincs az a két otthon, ahol tökéletesen egyformán jól működhetne ugyanaz a megoldás! 

Hogy miért? A titok nyitja a lakókban rejlik! Jöhet bármilyen hagyományos vagy nem hagyományos kád, azt, amit Te hozzáteszel, senki más nem fogja tudni, mert egyedi vagy, egyszeri és megismételhetetlen csakúgy, mint az otthonod!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: