DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Nyereményjáték

Időtálló műrattan kerti bútorok az Ön kényelméért

A műrattan kerti bútorokat a maximális komfort figyelembevételével tervezik, hogy Ön teljes kényelemben tölthesse a pihenésre szánt idejét. Kerti bútor választásánál a kényelem és a tartósság a legfőbb szempontok.

Nincs is jobb dolog, mint kellemes időjárás esetén a szabadban lenni, élvezni a napsütést, a langyos estéket. Akinek kertje van, számos elfoglaltságot találhat magának odakint, de időnként jólesik megpihenni és élvezni a munka gyümölcsét. Egy erkély, terasz esetében is fontos, hogy a kint töltött időt kényelmesen tölthesse. 



 

A kerti bútor választásának szempontjai

Kerti bútort több évre választ az ember, így a választást a piacon kapható típusok közötti mérlegelés előzi meg. Kevesen tudnak és akarnak arra időt áldozni, hogy kerti bútoraikat szezon előtt és után alapos karbantartásnak vessék alá, emiatt a magas karbantartási igényű fa kerti bútorok kora kezd leáldozni. A modern stílus kedvelői formatervezett és rendkívül tartós fém kerti bútorok közül választhatnak, persze ezekért mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni.

Amennyiben szinte zéró karbantartási igényű, kényelmes, tartós, de az előbbieknél olcsóbb kerti bútort keres, akkor a műrattan bútorokat Önnek találták ki. Nem véletlenül népszerűek ezek a bútorok szerte a világon. A Kerti Bútor Webáruházban megbízható márkák minőségi műanyag és műrattan kerti bútorait találja



 



 

Milyen előnyöket kínálnak a műrattan kerti bútorok?

A valódi rattan bútorokra megszólalásig hasonlító mű- vagy polirattan kerti bútorok egyesítik magukban mindazon jellemzőket, ami miatt a kert- és terasztulajdonosok szívesen választanak kültéri bútorokat. 

A legfontosabb választási szempont a kényelem. A műrattan kerti bútorok a komfort maximális figyelembevételével készülnek, az ülésmagasság, a háttámla dőlésszöge, az ülőfelület mélysége tekintetében. És nemcsak kényelmesek, hanem esztétikusak is. A rattant utánzó polirattan műanyagból készül, de a megszólalásig hasonlít az eredetire, csak annál jóval tartósabb.

A műrattan bútorok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, jól bírják az erős napsugárzást, nem fakulnak, nem mennek tönkre. A fagyok, eső, a szabadban tárolás sem tesznek benne kárt, így éveken keresztül esztétikusak maradnak és szolgálják az Ön kényelmét.

Óriási előnyük a minimális karbantartási igény. Nem foltosodnak, a szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak a felületükről: csak egy nedves szivacsra és enyhe mosószeres vízre van szükség. Nem penészednek, nem rozsdásodnak.

Amennyiben gazdaságos és költséghatékony megoldást keres, mindenképp érdemes szétnéznie a műrattan kerti bútorok között. Többféle stílusban készülnek, így mindenféle kertbe, teraszra beilleszthetőek. Különböző színvariációkban is kaphatóak, így biztosan Ön is megtalálja az Önnek tetszőt.

Ha tartós, tetszetős, időjárásálló kerti bútort szeretne, válasszon műrattan kerti bútort!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: