DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Nyereményjáték

Egy igazi különlegesség fázós anyukáknak

A kisbabák imádják a sétákat és hatalmasakat alszanak a babakocsiban. A friss levegő varázsa megteszi a magáét és a kipihent kicsivel öröm az ébredés utáni időszak, ezért az anyák meg is tesznek mindent azért, hogy ez a pihenés minél tovább tartson.

A babák megtalálják a módját, hogy hatalmasat aludjanak a babakocsiban akkor is, ha hűvösebbre, vagy akár csípősre fordul az idő. Az anyák pedig mindent elkövetnek annak érdekében, hogy alaposan betakarják őket és a finom melegben élvezhessék a kicsik a mindennapi sétát.

 

Ha hideg van, akkor az anyának is hideg van

A hideg levegőn azonban arra is gondolni kell, hogy az édesanyák se fázzanak meg, ami sokszor egyáltalán nem egyszerű. A kicsik akár kétórás, sőt háromórás szundikat is hajlamosak időzíteni a séta idejére, s ennyi idő alatt, még folyamatos séta közben is nagyon át lehet fázni.

Amikor az anya már eléri a tűrőképessége határát, vagy felébreszti a kicsit azzal, hogy hazamennek és kiveszi a babakocsiból, vagy a saját kényelmén felül az egészségét is kockáztatja azzal, hogy kitart a hidegben. Mit tehetünk azért, hogy ez ne így legyen?



 



 

Sapka, sál…

Melegen kell felöltözni, ez nem is vitás. A vastag nadrág és meleg kabát mellett nem érdemes megfeledkezni a sálról, sapkáról sem. Ez idáig rendben is van, de mi lesz a kezeinkkel? 

A hagyományos kesztyűkkel nehézkes boldogulni, főleg olyankor, amikor éppen csörög a telefon és olyan gyorsan kell felvenni, hogy a kicsit se ébressze fel a csörgés. Másik hátrány, hogy a hirtelen zsebre vágott kesztyűk sajátságos tulajdonsága, hogy gyakran lábuk kél. Ezekre a problémákra mind megoldást jelentenek a babakocsi kesztyűk.



 

Mi az a babakocsi kesztyű?

A Bubbaland.hu babakocsi kesztyűi minden szempontból megoldást jelentenek. A kesztyűk melegen tartják a kezeidet és védenek a szél és a hideg ártalmaitól. Érzékeny bőrűeknek valódi áldás, hiszen többé nem repedezik ki a bőr a babakocsi kesztyűk védelmében. 

A babakocsi kesztyű lélegző anyagból készült, ezért nem izzad bele a kezed és nagyon jó vízlepergető képességének köszönhetően esős, párás időjárásban is tökéletes védelmet nyújt. 

Ha csörög a telefon, csak kihúzod a kezedet a kesztyűből és már fel is tudod venni. Ráadásul a babakocsi kesztyűket a babakocsira rögzítheted, így nem fognak elveszni sem, és mivel nem szorulnak a kezeidre, ezért gyorsan kihúzhatod belőle azokat.

Természetesen minden babakocsihoz passzolnak, ezért biztosan tudod használni őket. Mivel a babakocsihoz rögzítheted, ezért biztosan nem felejted őket otthon. 

Az állandó használat miatt fontos, hogy a kesztyű jól tisztítható legyen, de szerencsére erre is gondoltak a tervezésnél, így a kisebb szennyeződések akár egy nedves törléssel eltüntethetőek, de ha nagyobb tisztítás szükséges, akkor akár mosógépben is mosható.

Ezek a kesztyűk nemcsak hasznosak, hanem gyönyörűek is. Akár az egyszerűbb, letisztultabb dolgokat kedveled, akár a szép minták csábítanak, biztosan megtalálod a neked tetsző, legszebb darabokat. Olyan egyedi kesztyűkről van szó, amelyeket nem kötelességből, hanem örömmel fogsz használni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: