DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Nyereményjáték

Anyuka vagy? Ezért fogod te is szeretni a rúdporszívót!

Rengeteg olyan, a családot, gyereket és az otthont érintő dolog van manapság, amit a gyakorló anyukák egymás között, saját tapasztalataik alapján vitatnak meg a közösségi média különböző csoportjaiban.

Ezen közösségekben az utóbbi időkben egyre többször merül fel témaként a rúdporszívó, nézzük ezért meg, miért is szeretik az anyukák!



 

A közösség és a tapasztalat ereje

Azt szinte az élet minden területén érzékeljük, hogy az online világ, a közösségi média felületek mekkora hatással vannak mindennapjainkra. Bármire szükségünk van, csak rákeresünk az interneten, véleményeket olvasunk egy termékről, szolgáltatásról, mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket.

Nincs ez másképp a gyakorló anyukák körében sem, akik a játszótéri beszélgetések helyett - vagy mellett - inspiráló, segítő közösségeket alkotnak, megtalálva a maguk felüleltét az online közösségi tereken. Könnyedén vitatják meg a hasonló cipőben járó anyatársakkal problémáikat, vagy éppen segítenek egymásnak, hogyan optimalizálják a háztartási teendőket, mit vásároljanak és mit ne.

A közösség véleményére, tapasztalataira hagyatkozva könnyebben hozzák meg döntésüket nagyobb beruházás esetén, mint amilyen a Xiaomi rúdporszívó is. Az utóbbi időben többször merül fel a Xiaomishop.hu kínálatában megtalálható rúdporszívó előnyeivel és használatának ajánlásával együtt.



 

3 tapasztalat, amiért anyukaként szeretni fogod a rúdporszívót!

A család motorja legtöbbször az anyuka, ahol pedig gyerek van - akár több is -, ott mindig akad tennivaló. Kisebb “balesetek”, étkezések utáni takarítanivaló minden bizonnyal nagyon ismerősen cseng számukra. A rúdporszívót az azonnali reakció lehetősége miatt bátran ajánlják egymásnak a mamatársak, pár perc alatt eltüntethető a szennyeződés.

A második tapasztalatból szerzett érv a rúdporszívó mellett a mobilitása. Nem kell konnektort keresgélni és hosszú madzagokba gabalyodni, bármikor és bárhol - nem mellesleg gyorsan - használatba vehető. A gyorsaság szintén előnye, ha már itt tartunk, amely rendkívül fontos egy anya életében, amikor majdhogynem minden program perce pontosan be van osztva, és nyilván a takarításra, rendrakásra fordított idő mindig szűkös.

A harmadik ok, amiért az anyukák szeretik a rúdporszívót, az nem más, mint a hatékonysága. Könnyen, gyorsan és kifejezetten hatékonyan lehet vele a konyhától kezdve a gyerekszobáig mindenütt porszívózni. Rövid időn belül tisztaságot varázsolhatunk vele a kanapé vagy az ágy alatt is.



 



 

Plusz előny a hagyományos porszívóval szemben

Nyilván nézhetjük különböző szemszögekből a porszívó választásának kérdéskörét, mindenkinek más a fontossági sorrend.

Vehetjük azonban a rúdporszívó esetében a helytakarékosságot is plusz előnyként, ugyanis egy családi otthon sokszor amúgyis zsúfolt. A rúdporszívó azonban jól elfér például a konyhafalra szerelt dokkolón, így nem problémás a tárolása.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: