DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Nyereményjáték

Agrimotor alkatrészek elérhetőek online is

Számos olyan gyártó van a piacon, amelyik kertészeti gépek gyártásával foglalkozik. Ilyen az Agrimotor is, amely több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren.

Két üzeme is van hazánkban. A gyártósorokról fűnyíró gépek, kapálógépek, vagy más néven rotációs kapák, betonkeverők és permetezőgépek gördülnek le. A betonkeverőket és az elektromos fűnyírókat indukciós elektromotorokkal szerelik fel gyárilag, amelyek élettartama kifejezetten hosszú.

Az Agrimotor gépek kifejezetten jó választásnak bizonyulnak abból a szempontból, hogy könnyen lehet alkatrészeket kapni hozzájuk, akár az otthonod kényelméből online is.



 

Milyen Agrimotor alkatrészeket lehet beszerezni a neten?

Amennyiben lényegre törően, egy szóval szeretnénk megfogalmazni azt, hogy miféle Agrimotor alkatrészeket tudsz beszerezni az interneten, akkor nyugodtan kijelenthető, hogy bármilyet.

Az egyik legnagyobb hazai alkatrész áruház, a Vaszkoshop.hu weboldalán négy nagy kategóriába vannak szedve a kiegészítők. Vásárolhatsz Agrimotor betonkeverőkhöz, fűnyírókhoz, kapálógépekhez és permetezőgépekhez is alkatrészeket. A legolcsóbb alkotóelemek mellett, amelyek csupán párszáz forintba kerülnek, komolyabb tartozékokat is megtalálhatsz online.

Rendelhetsz betonkeverőhöz fogaskoszorút, villanymotor házat, puttony alsót vagy felsőt is. A fűnyírókhoz villanymotort, fűgyűjtőt vagy kapcsolót is beszerezhetsz, kapálógépekhez pedig házhoz szállítanak kapasort, racsnis járókereket és adaptert is többek között. A permetezőkhöz van motor, szivattyú és villanymotor is az online áruházak polcain.



 



 

Az online alkatrészvásárlás előnyei

A legjobb a netes vásárlásban az, hogy könnyen, gyorsan megtalálhatóak az alkatrészek, ez alól az Agrimotor gépek komponensei sem jelentenek kivételt. A webáruházak többségének van szabadszavas keresője, de a kategóriánkénti bontás is sokat segít a tájékozódásban. Ezeknek a funkcióknak hála, nem kell az adott webshop összes alkatrészét végigböngészned, hanem célzottan keresgélhetsz az igényednek leginkább megfelelő kategóriában.

A raktáron lévő alkatrészeket ideális esetben a megrendeléstől számítva akár 1-2 munkanapon belül átveheted. Amelyik árucikk nincs készleten, arra kérhetsz értesítést, hogy mikor lesz legközelebb elérhető. Ezt az opciót választva kapni fogsz egy e-mailt, amikor újból meg lehet rendelni.

A házhoz szállítás nagy előnye, hogy számos logisztikai problémától mentesülsz. Az Agrimotor kerti gépeihez bizony vannak olyan komponensek, amelyeknek nem csak a méretei, hanem a súlya is tekintélyt parancsol. Még ha rendelkezel is autóval, és nem kényszerülsz tömegközlekedéssel az alkatrészért menni, akkor is rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg az útiköltség révén.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: