DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Nyereményjáték

Kényelmes és gazdaságos kertöntözés

Kétféle ember létezik. Az egyiknek a kertje gondozása egy hatalmas feladat a hivatalos munkáján kívül, amit nyűgnek él meg. A másiknak örömteli kikapcsolódás, pihentető és lélekemelő töltődés a kertben “kapirgálni”. Idősebb emberek pedig azt szokták mondani, hogy az előbbi embertípusból egyszer csak az utóbbi válik, és nyugdíjas korunkra mindannyian megszeretjük a kerti munkát.

Nem tudjuk, ez igaz-e, de mindenki döntse el saját maga. Az biztos, hogy legyen szó akár virágok gondozásáról, akár metszésről, füvesítésről, magaságyás telepítéséről vagy öntözésről, ahhoz, hogy a kertet élvezni is tudd, nem árt a profi segítség. Nem napszámosokra gondolunk, hanem profi eszközökre és kisgépekre, amelyek megkönnyítik a kerti munka elvégzését. Most az öntözéssel fogunk foglalkozni egy cikk erejéig.



 

Öntözés a ház körül

A Kärcher Center Marclean neve nem véletlenül forrt össze az évek során a minőséggel és megbízhatósággal. A márka kínálatában számos olyan eszköz és gép érhető el, amely segíti a kertmániások életét. A kerti és háztartási öntözés szép, nagy témakörében például az alábbiakat kínálja:

  • rendkívül hosszú élettartamú szivattyúk

  • törésbiztos tömlők 

  • automata öntözőrendszerek 

  • praktikus tömlőcsatlakozók és tömlőtárolók



 

Mi a titkuk?

Egyszerű! Ezek a Kärcher háztartási öntözőrendszerek pontosan oda és pontosan annyi vizet juttatnak el, ahol és amennyi szükséges. Teszik ezt úgy, hogy költséghatékonyak maradnak.

Időzíthető automataöntözők, locsolófejek és öntözőrudak, körkörös permetezők és esőztetők könnyítik meg az életet a kertben, legyen szó akár kisebb vagy nagyobb, lejtős és sík területek öntözéséről.

Mindezekhez pedig a kiegészítők, csatlakozók, tömlők és csapok is széles választékban állnak rendelkezésedre.



 



 

Ergonomikus kialakítás, könnyű kezelhetőség

A locsolófejek kialakításánál a tervezők szem előtt tartották a kényelmes használatot, könnyű kezelhetőséget és a “tenyérbe illeszkedő” formatervezést. Mivel a szórásterület és a vízsugár, víznyomás egyszerűen állítható, és csak annyi vizet használ a rendszer, amennyit szükséges kijuttatni, energiakímélő és költségtakarékos megoldás minden kerttulajdonos számára.



 

Könnyen rendet rakhatsz

Amikor épp nem használod az öntözőrendszert, a kerted pillanatok alatt rendezetté tud válni. A tömlő tárolására szolgáló tömlődobok és tömlőkocsik tudják tárolni a slagot, és így csak a zöld és rendben tartott kert látványa marad a szemed előtt. Nem kell mást tenned, mint aki jól végezte dolgát - hiszen tényleg jól elvégezted - kiülni a napozóágyban a kert közepére, és élvezni a természet megnyugtató hangulatát. 

Érdemes körülnézni a Kärcher Center Marclean weboldalán, hiszen számos megoldást kínálnak a kert és ház körüli teendők könnyebb elvégzéséhez, csúcsminőségben. A rendszerek a közös külső vonások, dizájnelemek miatt remekül passzolnak egymáshoz, és kompatibilisek, variálhatóak is egymással.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: