DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Nyereményjáték

Irodai ajándékozás - Ajándékötletek kollégáknak

Vannak olyan alkalmak, amelyeket fontos számon tartani, különösen, ha például a kollégák születésnapjáról van szó. A formális kapcsolatok nem kevésbé fontosak a szeretteink “nagy napjainál”, hiszen ez esetben is fontos a tiszteletünk kifejezése.

Amennyiben nem tudod, mi lenne ideális a főnököd, munkatársad számára, akkor a következő cikk talán segíthet tippeket adni ebben! 

 https-__ajandekok.shop_ - 2021 április - Cikk1



Ajándékozás új szintre emelve

A dísztárgyak valóban mindenkinek ideálisak és nagyon mutatósak, de valljuk be, hogy kicsit klisé. Ez esetben érdemes irányt váltanunk és a hasznos ajándékokat is kilistázni. Ezeknek azért örül mindenki, mert a hétköznapok során mindig szükség van rájuk, és megkönnyítik napjainkat. Talán nem éppen az irodaszerekre szavaznál, ha az ajándékozás felmerül, azonban nem szabad ezt a lehetőséget sem kihagyni számításaink közül. 

Az irodaszerek is kiválóan bevethetőek, de csak bizonyos esetben. Ha úgy gondolod, a szeretteid számára ezek kissé személytelen ajándékok lennének, akkor vesd be a kollégáknál! 

A formális kapcsolatok többnyire a tiszteleten alapulnak, így nem adhatunk akármit a tanárunknak, a főnökünknek vagy a kollégánknak. Gondolj csak bele, mégis ki robog be a munkahelyre egy aranyos plüssállattal és tolja a főnöke képébe? Szerencsére ma már számos olyan tárgyat bevethetsz, amelyek kifejezik, mennyire becsülöd a másikat. 

Hétköznapi irodaszerek, mint nem hétköznapi ajándékok

Talán az irodaszerek nem képviselnek nagy értéket, mégis akadnak olyan emberek, akik számára valóban értékesek lehetnek az ilyen jellegű ajándékok. Legyen szó iskolás gyerekről, szorgalmas beosztottról, elfoglalt főnökről vagy inspiráló tanárról, mindegyikük életében szükség van hasonló tárgyakra.

Ma már számtalan típusú irodaszert vethetünk be ajándéknak is. A letisztult fatollak, egyedi designnal ellátott jegyzetek például egy praktikus kis irodaszercsomag részét képezhetik. Ha több apró irodaszerből állítasz össze egy szettet, már ezzel is örömet okozhatsz és növelheted a csomag értékét! Ha szeretnél további ötleteket gyűjteni, akkor keresd fel az Ajándékok.shop webáruház irodaszereit, és válaszd ki a legszimpatikusabb termékeket! 

Különleges irodaszerek

Nincsenek írott szabályok a formális ajándékozás területén, habár ez esetben is figyelemmel kell kísérnünk a megajándékozni kívánt egyén személyiségét, foglalkozását, hobbiját. 

Gondolkodtál már például azon, hogy mit adnál nagyra becsült tanárodnak, főnöködnek, netalán példaképednek? Számukra ideális lehet egy elegáns toll egy ahhoz illő notesszel, s talán még egy csinos díszdobozt is választhatsz hozzá. Ezeket akár valamilyen módon egyedien is tehetjük. 

Természetesen komplex írószer szetteket is kaphatsz. Nem szabad elvetni a gravírozott toll ötletét sem, amelyre akár nevet, idézetet is rakathatsz. Bevett szokás például az illető nevének tollra gravírozása.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: