DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Nyereményjáték

Mit kell tudnod a fényképezőgép- és kameraakkumulátorokról?

A hordozható elektronikai cikkek egyre fontosabb szerepet töltenek be az életünkben. Ezek közül is kiemelkednek a mobiltelefonok, amelyek a nap 24 órájában nálunk vannak, és a segítségükkel bármikor elérhetők lehetünk, internetezhetünk, hallgathatjuk kedvenc zenéinket, és természetesen fényképezhetünk is.

Ugyanakkor nem mindenben tökéletesek a mobilok: a komolyabb fényképezőgépeket és a sportoláshoz kifejlesztett videokamerákat nem tudják helyettesíteni. Ezek működése az okostelefonokhoz hasonlóan - szinte kivétel nélkül - akkumulátorokkal történik, ezért cikkünkben a megfelelő erőforrás kiválasztásában szeretnénk segítséget nyújtani!

 https-__www.18650-akku.hu_ - 2021 február - Cikk1



Miért van szükség plusz akkura?

A fényképezőgépek dobozában a legtöbb esetben található gyári akkumulátor, de a folyamatos fotózás és videózás gyorsan lemeríti a készülékeket. A kényelmes használat érdekében mindenképpen ajánlott beszerezni egy vagy több tartalékakkut, ami gyorsan kicserélhető, így biztosan nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem. A vásárlás másik gyakori oka, hogy az akkumulátorok idővel veszítenek energiatárolási képességükből, a rövidebb üzemidő pedig csökkenti használhatóságukat. Ilyen esetekben szintén érdemes új erőforrást vásárolnod.

Milyen akkut vásárolj?

Legyen szó fényképezőgépről vagy kameráról, mindegyikhez vásárolhatsz külön gyári akkumulátort is, ezek ára azonban meglehetősen borsos. Jó alternatívát jelenthetnek az olcsóbb, utángyártott erőforrások is, ezeknél viszont érdemes résen lenned, hiszen jelentős teljesítménybeli különbségek lehetnek a termékek között.

A fejlett technikai háttérrel rendelkező Everactive évek óta foglalkozik tápegységek, töltők és lítium-ion akkumulátorok gyártásával. Kínálatukban így a legnagyobb fényképezőgép- és videokamera-márkák (Canon, GoPro, Nikon, Olympus, Panasonic, Sony) készülékeivel kompatibilis akkuk is megtalálhatók. Kiváló minőségű termékeik a gyári akkumulátorok árának töredékéért megvásárolhatók, így ár-érték arányban a legtöbb hobbifotós számára verhetetlenek.

Honnan vásárolj akkumulátort?

A gyári akkumulátoroknál jóval kedvezőbb árú utángyártott termékek piacán kiemelt figyelmet kell fordítanod arra, hogy ismert gyártó erőforrását válaszd. Emellett az is nagyon fontos, hogy kizárólag megbízható forgalmazótól rendelj, hiszen az interneten rengeteg a hamis vagy kétes minőségű termék, amelyek akár tönkre is tehetik fényképezőgépedet. Ha biztosra akarsz menni, akkor keresd fel a 18650-Akku.hu webáruházát, ahol minden szükséges információt megtalálsz a termékekre vonatkozóan, ráadásul gyors házhoz szállítást, utánvétes fizetést és pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: