DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Nyereményjáték

Nehéz tárgyak költöztetése: így tudja egyszerűen megoldani

Egy költöztetés alapvetően sok stresszel jár. Legalábbis azoknál, akik saját maguk próbálnak elköltözni, és nem kérik profi költöztető szakemberek segítségét. Ez fokozottan igaz abban az esetben, ha olyan tárgyakat is el kell költöztetni, melyek akár több száz kilósak is lehetnek. Ilyen esetben már talán könnyebben hív az ember profi segítséget, főleg, ha már próbált ekkora súlyt felvinni vagy lehozni lépcsőn.

Egyedül nem megy?

Szerencsére egyre többen jönnek rá, hogy még nehéz tárgyak megléte nélkül is érdemes profi költöztető cégre bízni a költöztetést. Mégis vannak még olyanok, akik a nehéz tárgyak ellenére is megpróbálkoznak azzal, hogy saját kezűleg elköltöztetik a nehéz tárgyaikat is. Ekkor általában az összes, még lépcsőzni tudó férfi felmenő egyszerre megragadja a nehéz tárgyat, és: “EMELD!”. Ilyenkor szoktak az idősebbek lesérülni, és sok esetben a lakás sem köszöni meg, amit kap. Be kell látni, hogy se nem egyszerű, se nem hatékony, de főleg lassú ez a típusú költöztetés. Ha ilyen terve lenne, gyorsan tegyen le róla, és javaslom olyan profi költöztető cég felkeresését, amilyenről a következő bekezdésben írok.

https-__www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu_ - 2021 január - Cikk6



Bízza a költöztetést profikra!

Ha gázt szeretne bekötni, akkor hívja a gázszerelőt. Ilyen egyszerűnek kellene lennie a költöztetésnek is: ha költözik, hívja a költöztető céget. Sajnos azonban valamiért sokan keresik a kiskapukat, az olcsó megoldásokat, a “megoldjuk okosban” költöztetőket. Ezeknek egytől egyig mindig az a vége, hogy fényévekkel többet fizet majd, mint amennyivel előzetesen kalkulált.

Épp ezért fontos, hogy olyan költöztető céget bízzon meg a nehéz tárgyai elköltöztetésével is, akik tudják, mivel lesz dolguk. Olyat, akik fel vannak készülve mind eszközökkel, mind izomerővel. Ha ilyen céget bíz meg, akkor garantáltan nem fogja meglepetés érni sem a költöztetés során, sem a számla rendezésekor. Nehéz tárgyak költöztetéséhez is keresse bizalommal a Servitius és Partnerei költöztetés profi, megbízható csapatát. Ha nem szeretne meglepetéseket, és szereti előre tudni, hogy mennyit fog a végén fizetni, mielőbb keresse fel őket.

Meséljen ismerőseinek is tapasztalatairól

A már említett “megoldjuk okosba” költöztetők sajnos azt erősítik az emberekben, hogy ilyen a teljes költöztető piac. Pedig ez közel sem így van. Vannak a piacon olyan megbízható, rutinos, felkészült, gyors és precíz költöztető cégek, akikkel öröm együtt dolgozni. Ők azok, akiket bármikor szívesen ismét megbíz az ember, legyen szó sima költöztetésről vagy akár nehéz tárgyak (pl. zongora) elszállításáról. Mindig ugyanazt a profi hozzáállást és munkát fogjuk kapni tőlük. 

Nem szabad hagynunk, hogy az ilyen cégek eltűnjenek a piacról. És akár két legyet is üthetünk egy csapásra. Egyszerűen ajánlja ezeket a cégeket (akivel jók a tapasztalatai) az ismerőseinek. Így tudjuk igazán “tisztítani” a piacot, és még a barátainknak is segítünk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: