DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Hírösszefoglaló

Ricciardo visszatér, új éllovas a MotoGP-ben – szombat

Daniel Ricciardo megerősítette, hogy az USA-ban visszatér az AlphaTauri csapatához kézsérülését követően, Jorge Martin átvette a vezetést Bagnaiától a MotoGP-ben.

Az előző két hétvégén három kettős dobogót is szerző McLaren pilótapárosát dicsérte az immár háromszoros világbajnok Max Verstappen.

Visszatér Daniel Ricciardo a jövő hétvégi USA Nagydíjon. Az ausztrál versenyző még augusztusban törte el a csuklóját a második zandvoorti szabadedzésen.



Oscar Piastri menedzserét, Mark Webbert megviselte a 2022-es év, amikor versenyülés nélkül maradt a tehetséges ausztrál pilóta.

Wolff szerint Hamilton és Russell problémáira csak az jelent megoldást, ha újratervezik az autó alapjait a Mercedesnél.

Új vb-éllovasa van a MotoGP-nek! Levadászta Quartararót, Marinit és Vinalest, így idén hatodszor győzött szombaton a Pramac spanyolja, ezzel pedig átlépte a MotoGP vb-tabelláján Bagnaiát Jorge Martin.

A hétszeres Formula-1-es világbajnok öccsének lenni nem egyszerű dolog, ha az ember az autóversenyzés világában szeretne érvényesülni – erről beszélt Nicolas Hamilton.

2006-os megalakulása óta már két néven futott az olasz istálló, akik Toro Rossóként kezdtek, majd 2020-ban felvették az AlphaTauri nevet, de 2024-ben ismét új megszólítással illethetjük majd a faenzai központú istállót. Továbbra sem árulták el, mi lesz a nevük jövőre.

Verstappen még idén a top 3-ba kerülhet az F1 győzelmi örökranglistáján

Annulálta Nelson Piquet büntetését a brazil bíróság, miután a háromszoros Formula-1-es világbajnok ügyvédjei sikeresen fellebbeztek az eredetileg meghozott döntés ellen. A brazil egykori F1-es pilóta még évekkel ezelőtt tett egy megjegyzést Lewis Hamiltonra.

A McLaren elnök-vezérigazgatója, Zak Brown váratlanul F1-es autóba pattant. Nem gyakori esemény, hogy csapatvezetők próbálják ki egy adott istálló autóit, de Zak Brown a napokban Barcelonában ülhetett be az MCL35M volánja mögé, amellyel Daniel Ricciardo tudott győzni Monzában, még 2021-ben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: