DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

F1 hírek

„A BoP katasztrófát és csődöt jelentene”

A Mercedes F1-es csapatvezetője nem veti el a motorteljesítmény-kiegyenlítés lehetőségét, ám a sport szellemiségében kell mindennek történnie.

részletek

A Pirelli szerint is hasztalan az esőgumi

Mario Isola egyetért a versenyzőkkel, akik a Belga Nagydíjon rámutattak: pillanatnyilag csak a safety car mögött használják az esőgumikat és csak akkor, amikor kötelezően fel kell rakniuk.

részletek

Piastri miatt esett hátra Russell Spában

Rosszul mérte fel a helyzetet az F1-es Belga Nagydíj rajtja után a Mercedes pilótája. A McLaren és a Ferrari is meglepte a hétvégén, a cél egy győzelem 2023-ban.

részletek

Egy éve jelentette be Alonsót az Aston

2022. augusztus 1-jén még döbbenten állt az F1 világa Alonso és az Aston bejelentése előtt, azóta viszont beigazolódott a spanyol döntése. Mi történt akkor, és mi történt azóta?

részletek

Pitwall: Mit művel az Alpine és a Red Bull?

A Formula.hu heti videós hírösszefoglaló műsorában a Red Bull helyzete és az Alpine döntései mellett szóba került a Ferrari, az F1 Bizottság döntései és a női bajnokság is.

részletek

Mikor lesz a következő F1-es futam?

Egy hónap pihenőre vonul az F1, majd augusztus végén a Holland Nagydíjjal folytatódik a bajnokság. Íme a versenynaptár, és hogy mit kell tudni a nyári szünetről.

részletek

Terhes nőkkel illusztrálta a hibát Szafnauer

Az Alpine-tól távozó csapatvezető ismét hangsúlyozta: minden időbe telik az F1-ben. Néhány csapattag megkönnyezte a spái búcsúját.

részletek

Nem bátortalanítja el a spái forma Ricciardót

A visszatérése utáni második F1-es nagydíját teljesítő ausztrál úgy érzi, nem hoztak ki mindent az autóból és a gumikból – miközben Tsunoda pontot szerzett.

részletek

McLaren: Szembejött a valóság, van teendő

Méghozzá Andrea Stella csapatfőnök szerint az F1-es Belga Nagydíj azt is megmutatta, mely területet kell sürgősen előrébb venniük a fontossági listán.

részletek

Az új padló miatt pattogott a Mercedes?

Visszatért egy régi, nem várt ismerős a Mercedeshez Belgiumban: minden egyenesben pattogott az autó. A magyarázat a fejlesztési csomaghoz kapcsolódhat, de ez még nem jelent rossz irányt, mondja Wolff.

részletek

Verstappen direkt bosszantotta csapatát

Tudta, hogy nem lelkesednek a plusz kerékcseréért, úgyhogy csak azért is bedobta ötletként. Az F1-es világbajnok állítja: remek a viszonya a mérnökével.

részletek

„Világbajnokok akartunk lenni idén” – Leclerc

Nagyon messze a Ferrari az év eleji céltól, viszont példásan reagált a kihívásokra: volt fejlesztés, amely másfél hónappal korábban elkészült. A gumikopás tekintetében is pozitívak a fejlemények.

részletek