DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

F1 hírek

Verstappen: Egy vagy hét vb-cím, nem számít

A végső célját már elérte az F1-ben, innentől kezdve már csak élvezni akarja a versenyzést a háromszoros világbajnok – hogy meddig, azt ő sem tudja.

részletek

Hivatalos: Spa marad az F1-es naptárban

Hivatalosan is megerősítették a pletykákat: 2024-ben és 2025-ben is lesz F1-es Belga Nagydíj a legendás spái versenypályán.

részletek

Haladékot adott az F1-nek és az FIA-nak Massa

Haladékot adott a 2008-as vb-cím ügyében az FIA-nak és az F1-nek Felipe Massa – közölte a brazil pilóta ügyvédje.

részletek

Utánajártunk, mi igaz Perez visszavonulásából

Egyetlen Reddit-pletyka is elég volt ahhoz, hogy a fél világ már búcsúztassa az F1-től Checo Perezt, de vajon van-e alapja a futótűzként terjedő teóriának?

részletek

Pletyka: Perez visszavonulhat az F1-től?

Érdekes értesülés kapott szárnyra: Sergio Perez a Mexikói Nagydíjon bejelentheti az F1-től való visszavonulását.

részletek

„Eljöttek a szüleim, anyukám sírt” – Bearman

Először vezethetett F1-es autót a Ferrari fiatalja, aki 400 kilométert mehetett a Scuderia 2021-es fegyverével Fioranóban. Ezzel készült Mexikóra és Abu Dhabira.

részletek

„Innovatív technológiát” kínált a Bridgestone

Először reagált publikusan a japán gumigyártó arra, hogy valóban pályáztak az F1-es visszatérésre, amely (egyelőre) nem történik meg a Pirelli maradásával.

részletek

Mercedes az ütközésről: „Egyszerűen egy hiba”

Számoltak Hamilton jobb rajtjával az F1-es Katari Nagydíjon, de nem alkalmaztak csapatutasítást. Azt is elmondták, miért választották a lágy gumit a hétszeres világbajnoknál.

részletek

„A pápa előbb válik el, mint az FIA és az F1”

A pályáknak kötelessége helyet biztosítani az Andretti számára és a Liberty is akarja őket – erről beszélt az FIA elnöke, aki azt is leszögezte, hogy nem lesz kenyértörés a két szervezet között.

részletek

Ugrott az Alpine-motor az Andrettinek?

A franciák szerint lejárt az előszerződésük az F1-be vágyó amerikai csapattal: minden további egyeztetés csak akkor lehetséges, ha végleg zöld jelzést kapnak.

részletek

Grosjean balesete miatt volt pokoli Katar?

Persze csak áttételesen: de tény, hogy a 2020-ban történt rendkívül súlyos F1-es baleset is hozzájárult a Katarban kialakult embertelen körülményekhez a GPDA elnöke szerint.

részletek

Marko: Pereznek másik csapatra van szüksége

Elég egyértelmű véleményt fogalmazott meg Dr. Helmut Marko: szerinte Sergio Pereznek csapatváltásra lenne szüksége ahhoz, hogy visszanyerje a korábbi jó formáját.

részletek