DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. október 2. hétfő

F1 hírek

A Red Bull az élen, Albon a top háromban

Max Verstappen az élen, Sergio Perez mögötte, ezt követően viszont érdekesen alakult az F1-es Brit Nagydíj első szabadedzése. Íme a végeredmény és az összefoglaló.

részletek

„Az F1 egy FIA-bajnokság” – Ben Sulayem

Az F1 újra szeretné tárgyalni a Concorde-egyezményt, de az FIA szerint erre még van idő, és a szövetségé a döntő szó: ezt nem szabad elfelejteni, különben nem lesz vezetője.

részletek

A tüntetők visszavágnak? „Nagy esély van rá”

Megismétlődhet a tavalyi eset? Hamilton és Albon is figyelmeztetett, a tüntetők életekkel játszanak, ha idén ismét a pályára rohannak, Russell pedig nyílt párbeszédet javasolt.

részletek

„Szabadulnék a hibridtől” – Verstappen

Rendellenes érzés lesz a 2026-os motorokkal szerelt autókat vezetni a világbajnok szerint. A változás nem tesz jót a sportnak – Verstappen kikelt az F1-es politika ellen.

részletek

Jóslatok: Ezt várjuk az F1-es Brit Nagydíjtól

A Formula.hu szerkesztőinek várakozásai a Brit Nagydíjjal kapcsolatban: visszavág a Mercedes, mi lesz a Ferrarival, megközelítheti-e bárki ezen a hétvégén a Red Bullt?

részletek

„Nem elég jó ok, hogy egy csapat amerikai”

A Ferrari első embere nem vágyik az Andretti beszállására, mivel szerinte önmagában semmit sem hoz az F1 számára egy (a Haas után újabb) amerikai istálló megjelenése.

részletek

„Sárhányó” előzheti meg az újabb tragédiát

A múlt heti tragédiáról megszólaló F1-es pilóták egyöntetűen állítják: meg kell oldani a látási viszonyok problémáját az esős versenyeken – jövő héten ki is próbálnak egy lehetséges megoldást.

részletek

Russell szerint Verstappen nem akar távozni

A kétszeres világbajnok holland gyakran utalgat arra, hogy nem marad túl sokáig az F1-ben, George Russell viszont abban bízik, hogy ez csak taktikázás a részéről.

részletek

Hamilton „bőven a szezon vége előtt” aláír

Változtatni fog rádiós stílusán az Osztrák Nagydíj emlékezetes üzenetváltása fényében: erről is beszélt Lewis Hamilton, aki biztos abban, hogy hamarosan aláír az Ezüst Nyilakhoz.

részletek

„Itt kijön a Ferrari gyengesége” – Leclerc

A Ferrari F1-es pilótája szerint Silverstone nem igazán fekszik majd az autónak, nincs meg az igazi önbizalma ezen a pályán, ezekben a tempós kanyarokban, így nem számít sok jóra.

részletek

Bombaformában érkezik a Brit Nagydíjra Sainz

„Idén nagyon gyors vagyok, megvan a tempóm” – bizakodik az F1-es Brit Nagydíj előtt a Ferrari spanyol pilótája. Szeretné most már pontokra váltani mindezt a hétvégén.

részletek

Ezt csinálná Perez helyében most Montoya

A korábbi F1-es pilóta szerint Perez nem lesz második a Brit Nagydíjon, csak a harmadik helyre lesz jó Max Verstappen és egy Ferrari mögött. De adott neki egy tanácsot.

részletek