DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Podcast: Hamilton három keréken nyerte a defektkáoszt

Defektcunamit eredményezett a csapatok kockáztatása, Hamilton azonban három keréken is behozta az autót a célba – remekelt a Renault, égett a Racing Point, nem értjük az Albon-jelenséget és COVID-fertőzött-e Perez valójában?

A Brit Nagydíjat értékelő podcast-adásunkban a hétvége embere mellett különdíjként megválasztottuk a hétvége olyan legjobbját is, akit nem Lewis Hamiltonnak hívnak – de számos más témát is szolgáltatott nekünk ez a közepe táján unalmasnak tűnő, de a hajrára igazi klasszikussá váló futam: beszéltünk Kimi Raikkönen esetleges visszavonulásáról, Nico Hülkenberg szomorúságos rajtrácson ragadásáról, Sergio Perez pozitív tesztjének lehetséges implikációiról, a Renault váratlan előretöréséről és Alex Albon furcsa helyzetéről is.

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E31_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: