Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

BritNagydíj

Brit-magyar csere után itt az új naptárverzió

Újabb tervezet szivárgott ki a 2020-as F1-es évad európai szakaszának várható menetrendjével kapcsolatban: e szerint a Magyar Nagydíj a spielbergi és a silverstone-i duplák között kerülne sorra.

részletek

Boris Johnson mentheti meg a Brit Nagydíjat

Bár úgy tűnt, a 14 napos karantén miatt ellehetetlenül(nek) a silverstone-i futam(ok), a legfrissebb jelentések szerint maga a miniszterelnök lépett közbe és igyekszik megoldani az F1 helyzetét.

részletek

Mi lesz veled, Brit Nagydíj?

Hivatalosan megerősítésre került, hogy az F1 sem kap mentességet azon brit járványügyi korlátozás alól, miszerint 14 napos karantén vár mindenkire, aki az országba utazik. Ezzel ellehetetlenítik a nagydíj megrendezését.

részletek

Már megint komoly veszélyben a Brit Nagydíj(ak)

Úgy tűnik, a helyi kormány által bevezetni kívánt 14 napos karantén alól a sportrendezvények résztvevői sem képeznek majd kivételt, ez pedig ellehetetlenítené a silverstone-i dupla futamot.

részletek

Silverstone megállapodott a dupla versenyről

A spái zöld jelzés után újabb jó hír a rajongók számára, hogy a Brit Nagydíjnak otthont adó pálya bejelentette: megegyeztek az F1 vezetésével arról, hogy nyáron két zárt kapus futamot rendeznek.

részletek

Összekapott a pénzen Silverstone és a Liberty

Mivel júliusban csak nézők nélkül lehet Brit Nagydíjat rendezni, az F1 hajlandó beszállni a költségekbe. Sajtóhírek szerint azonban a silverstone-i szervezők vérszemet kaptak, és túlzott összeget követelnek.

részletek

Orvosi tanács az F1-nek: öt nap karantén

Bár sűrű koronavírus-tesztelésekkel térne vissza nyáron a munkába a Formula-1, egy orvosi vélemény szerint ez sem lesz elegendő ahhoz, hogy minden fertőzött egyént kiszűrjenek, és megakadályozzák, hogy a vírus egy versenyhétvégén terjedjen szét.

részletek

Most a Brit Nagydíj került veszélybe

A helyi kormány intézkedései nyomán merültek fel kételyek a versennyel kapcsolatban. Az országba látogatóknak 14 napos karanténba kellene vonulniuk, ami szinte ellehetetleníti a futamrendezést.

részletek

Minden európai futamot nézők nélkül tarthatnak

Jó esély van rá, hogy nemcsak Ausztriában és Nagy-Britanniában, hanem a kontinens összes megtartható versenyén üresek lesznek a lelátók – mondta Zak Brown. Több országban is opció, hogy nem egy versenyt tartanak.

részletek

Már Silverstone-ban is kérdéses a futamrendezés

Három hónap távlatából is pesszimista nyilatkozatokat hallhatunk a silverstone-i pálya vezetőségéből a Brit Nagydíj eredeti időpontban való megrendezése kapcsán. Ezt a versenyt követően pedig már a Magyar Nagydíj jön.

részletek

Verstappen: A Leclerc elleni csata volt a legjobb idén

A Red Bull holland pilótája a Charles leclerc elleni silverstone-i csatát választotta kedvenc 2019-es pillanatának, amely igazából nem is egy pillanat volt, hanem egy nagyon intenzív hatperces csata.

részletek

Elég lenne egyetlen Londoni Nagydíjat megrendezni

Nem volna szükséges minden évben Londonban Formula-1-es versenyt tartani – különösen Silverstone mellett –, vélekedik a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.

részletek
Olvastad már?