Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

BritNagydíj

Quartararo hibázott, Espargaro semmit sem ért

Bagnaia Rossinak és Stonernek mondott hálát, Quartararo a kevesebbet jelentő büntetés ellenére is csalódott, Espargaro szerint a fájdalom nem kifogás – így értékelték a Brit GP-t a vb-aspiránsok.

részletek

Újraalkották a Brit nagydíjat a játékban

Zhou és Albon balesetétől egészen a körömlerágós utolsó körökig újraalkotáák a Brit Nagydíj versenyét az F1 22-ben. Zhou balesetét is egész jól reprodukálták a készítők.

részletek

Sainz semmit sem tenne másként

A Ferrari spanyol pilótája nem bánta meg, hogy ellenszegült a csapatutasításnak, állítása szerint pedig most is ugyanúgy cselekedne, ahogy a silverstone-i versenyen tette.

részletek

Zhou a balesetről: „Nem tudom, hogyan éltem túl”

A csütörtöki sajtótájékoztatók egyik főszereplője a silverstone-i horrorbalesetet megúszó Guanyu Zhou volt. Spielbergben elmondta, mit tett a sérülés elkerülése érdekében, hogyan jutott ki a roncsból. Mentálisan jól viselte a történteket.

részletek

Miért nem büntettek senkit a Brit Nagydíj végén?

Damon Hill szerint Perez, Leclerc és Hamilton csatája kemény, de sportszerű küzdelmet hozott némi lökdösődéssel, aminek bele kell férnie - örül, hogy az illetékesek is így látták.

részletek

Alesi: Leclerc az év előzését mutatta be Hamilton ellen

Komoly balszerencse és stratégiai hiba vezetett ahhoz, hogy Charles Leclerc nyerő helyzetből Nagy-Britanniában is veszített. Jean Alesit azonban lenyűgözte a fiatal monacói viselkedése.

részletek

Hakkinen: Sainz ezentúl sokkal magabiztosabb lesz

A Ferrari versenyzője pályafutása első győzelmét aratta Silverstone-ban, Mika Hakkinen szerint ez jelentősen növelni fogja a spanyol önbizalmát a következő versenyeken, hiszen lekerült róla a nyomás.

részletek

Podcast – Sainz: 150. nekifutásra pole és győzelem!

Lezárult Carlos Sainz böjtje: a Ferrari spanyolja a Brit Nagydíjon megszerezte első pole-ját és futamgyőzelmét is, a Formula Podcast pedig kitárgyalta az eseményeket.

részletek

Marko szerint ezúttal Verstappen is hibázott

A Red Bull tanácsadója szerint Verstappen remekül kezelte a szituációt, amibe önhibáján kívül került, ugyanakkor rámutatott, hogy a holland egy tőle szokatlan hibát is vétett Silverstone-ban.

részletek

Steiner: Mick felszabadulhat a nyomás alól

Mick Schumacher megtörte a jeget a Brit Nagydíjon, megszerezte a 8. helyet és ezzel élete első pontjait a legfelső szinten. Günther Steiner szerint lekerülhet róla a nyomás, koncentrálhat a fejlődésére.

részletek

Binotto: Leclerc-t priorizáltuk a taktikával

A Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint épp az élen álló monacóinak akartak kedvezni azzal, hogy nem hívták ki friss gumikért a safety car bejövetelekor – a tavalyi idényzáróról hozott példát Binotto.

részletek

A Mercedes már nem túlélésre játszik, a jobbak közé került pattogás terén

Ránézésre nem sokat változott a W13, de a barcelonai és silverstone-i fejlesztéseknek hála egészen más autó lett. A szezon elejének szenvedése már a múlté, pattogás szempontjából pedig a legrosszabbak közül a legjobb helyzetben levők közelébe kerültek – mondta Andrew Shovlin.

részletek