Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

BritNagydíj

Villeneuve: Ha Kimi másnak ment volna neki…

A korábbi világbajnok a stewardok következetlen ítéletei ellen szól: szerinte csak azért járt 10 másodperc, mert Hamilton volt az áldozat Angliában. A brithez is volt néhány keresetlen szava.

részletek

Rosberg megvédte Raikkönent

A Mercedes 2016-os világbajnoka biztos benne, hogy nem volt szándékos Kimi Raikkönen részéről a Brit Nagydíj első körében történt incidens. Rosberg érvekkel is alátámasztotta állítását.

részletek

Ricciardo alig várja az egy hét szünetet

Monacói győzelme óta valami mindig keresztbe tett Daniel Ricciardónak, aki így négy futam óta a dobogó közelébe sem mehetett. Nem is bánja, hogy most egy hétre távol maradhat a versenypályáktól.

részletek

Hamilton elfogadja Raikkönen bocsánatkérését

Amikor tombol az adrenalin a versenyzőkben, képesek nagy kirohanásokra. Lewis Hamilton is lenyugodott vasárnap óta, Kimi Raikkönen bocsánatot kért a brittől, ő pedig elfogadta.

részletek

A legjobb stratégiát választotta a Mercedes Wolff szerint

A Brit Nagydíj kimenetelét ismerve jogosnak tűnhet az állítás, hogy a Mercedes újra hibázott a taktikával a biztonsági autó alatt. Toto Wolff almagyarázta, miért hoztak „abszolút helyes” döntést.

részletek

Grosjean megint háromszor ütközött

A Haas rutinos pilótája ismét támadások kereszttüzébe került, a pénteki autótörését követően a vasárnapi futamon Magnussennek és Sainznak is nekiment, utóbbi a versenyük végét jelentette.

részletek

A Ferrarinál kiverte a biztosítékot a Mercedes

Az olaszok csapafőnöke keményen visszaszólt James Allison feltételezéseire az első körös balesetről. Szerinte ő egy senki ahhoz, hogy Kimi Raikkönen tetteit megítélje és szégyellje magát.

részletek

Álomból rémálom Leclerc számára

Ismét szenzációsan vezetett a Brit Nagydíj hétvégéjén Charles Leclerc, de a versenyen végül elhagyta a szerencséje. Egy rosszul rögzített kerék fosztotta meg rengeteg értékes ponttól.

részletek

Hülkenberg bevállalta a kemény abroncsokat

Mindenki menekült a legkeményebb keveréktől Silverstone-ban, kivéve a gyári Renault-t. Nico Hülkenberg kitartott az egycserés stratégia mellett és egy remek hatodik helyezés lett a jutalma.

részletek

Bottas: Kockáztattunk, de nem jött be

Ilyen egyszerűen írta le Valtteri Bottas a biztonsági autós fázis részleteit. A csapat úgy gondolta, hogy meg tudják tartani az első helyet, de a finn végül még a dobogóról is lemaradt.

részletek

Alonso: „A szombatok még hiányoznak”

Fernando Alonso jó versenyt tudott futni és pontszerzőként ért célba, bőven a top 10-en kívülről indulva. A mclarenes a Brit Nagydíj leintése után azon gondolkozott el, mi lenne, ha már szombaton is jók lennének.

részletek

Sainz: „Én hagytam helyet Grosjeannak”

A Brit Nagydíj során a verseny hevében Romain Grosjean és Carlos Sainz akadt össze egymással, az incidens mindkettejük versenyének végét jelentette. Sainz szerint nem rajta múlt a baleset.

részletek
Olvastad már?