Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 18. kedd

BritNagydíj

Raikkönen csak vonatozott Silverstone-ban

Nem volt erős az Alfa Romeo végsebessége Nagy-Britanniában, így Kimi Raikkönennek nem volt esélye támadni: helyette DRS-sel kapaszkodott az előtte haladóra. Legalább értékes pontokat sikerült szerezni.

részletek

Rasszizmust érez Hamilton körül a korábbi futballsztár

A közönség a hazai hős győzelmét ünnepelte Silverstone-ban, de voltak, akik helyette a világbajnok brit voltát kérdőjelezték meg. A vitába még a visszavonult labdarúgó, Rio Ferdinand is beszállt.

részletek

Norris önhibáján kívül bukott pontokat

Hiába vezetett hazai közönség előtt is kiválóan a brit újonc, a rosszul megválasztott stratégia ugyanúgy kiszúrt vele, mint Valtteri Bottasszal. Végül még a pontszerző helyekről is lecsúszott.

részletek

Már sokkal jobb a Honda az egyenesben

Max Verstappen elégedetten számolt be a silverstone-i tapasztalatairól, ami a motorerőt illeti. Szerinte tavalyhoz képest sokkal jobb, mint a Renault-val, alig érzett lemaradást a hosszú egyenesben.

részletek

A Mercedes már nem tudja, miként titkolja sebességét – Elemzés

A Mercedes a hétvégi Brit Nagydíjon megszerezte hetedik kettős győzelmét a 2019-es szezon tizedik állomásán. A német-brit alakulat dominanciája már-már soha sem látott mértéket ölt, és lassan a csapat számára az lesz kihívás, miként takargassák fölényüket.

részletek

A virtuális Hamilton is megnyeri a Brit GP-t?

A dolga nehezebb: a második helyett az utolsó helyről rajtol, ráadásul biztonsági autó sem segíti. Az F1 2019-ben is lefutottak egy alternatív Brit Nagydíjat, őrült utolsó körrel.

részletek

Ezért kapkodott a Red Bull a rajt előtt

Nagy volt a sürgés-forgás a Brit Nagydíj rajtrácsán Verstappen és Gasly autója körül: a csapat mindkét RB15 hátsó szárnyán repedéseket vett észre.

részletek

A Renault felért a McLaren tempójára

Óriási formajavulást mutatott be a francia gyári istálló és az Ausztriában még jócskán gyorsabbnak tűnő McLarennel simán tartották a lépést. Daniel Ricciardo felettébb elégedett a Brit Nagydíjjal.

részletek

Ha Bottas a rajtnál visszaesik, nyerhetett volna

A Mercedes olyan stratégiát alkalmazott Nagy-Britanniában, amiből Valtteri Bottas csak vesztesként jöhetett ki. De ezt jó előre elhatározták, mivel eleinte kizárták az egy kiállás esélyét.

részletek

Hamilton megint felülbírálta csapatát

Nem először fordul elő, hogy Lewis Hamilton nem engedelmeskedik a Mercedes kérésének. Ezúttal egy második bokszkiállásra hívták volna ki, de a brit nem akart felesleges kockázatot vállalni.

részletek

Rázott az autó, nem hívták kerékcserére

Rettentően veszélyes helyzettel szembesült a Toro Rosso a Brit Nagydíjon: Albon autójának elektromos rendszere meghibásodott, ezért a kiállás során csak akkor nyúlhattak volna hozzá, ha leállítják.

részletek

Haas: Elfogadhatatlan, ami történt

Míg a legnagyobb örömünnepet a Mercedesnél ülték Lewis Hamilton győzelme miatt a Brit Nagydíj után, a leginkább letargikus hangulatot a Haas istállónál lehetett tapasztalni Silverstone-ban.

részletek
Olvastad már?