DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat

F1 hírek

Hivatalos: Red Bull-motor hajtja a Red Bullt

Megegyezett a Honda és a Red Bull, a japánok rendelkezésre bocsátják erőforrásaikat, amelyeket az új Milton Keynes-i motorrészleg vesz kezelésbe. 2025-ig ezt a hajtást használja két csapat.

részletek

Reagált a Red Bull-pletykákra az Audi

Nemrég azt híresztelték, hogy némileg hátráltatta az energiaitalosok Honda-projekt átvételéről folytatott tárgyalásait az Audi érdeklődése az F1 iránt – most a négykarikás márka cáfolta ezt.

részletek

Főnöke szerint Vettel idén nyerhet is

Az Aston Martin mindent megtesz, hogy a lehető legsikeresebbek legyenek idén, beleértve a futamgyőzelmeket is. Vettel segítségére lehet, hogy korábban a Toro Rossónál is lehúzott 1,5 évet.

részletek

Rosberg: Én megvertem Hamiltont ilyen autóval

A 2016-os világbajnok szerint az utóbbi évek sikersorozata mutatja igazán, mekkora tett volt részéről, hogy öt esztendővel ezelőtt elpáholta Lewis Hamiltont azonos technikával.

részletek

Alpine: A generáció egyetlen kínaija a miénk

Ha szeretné az F1 megtenni a következő nagy lépést a kínai piac meghódítására és helyi versenyzővel bővíteni a mezőnyt, akkor az Alpine önmagát ajánlja: szerintük évtizedekig nem lesz jobb opció Guanyu Zhounál.

részletek

Rich Energy: Visszatérünk az F1-be

Másfél év távollét után visszatért a Formula-1-es köztudatba William Storey és cége. Nem nevezte meg az új partnercsapatot, viszont belerúgott néhányba. Bernie Ecclestone állhat a háttérben?

részletek

Wolff: Nem szabad a nyolcadik címre gondolnia

A csapatfőnök szerint nem az fog Lewis Hamilton fejében járni, hogy a rekordot érő vb-címet szerezheti meg idén. A versenyző szerint óriási dolog lenne a nyolcadikat megnyerni: „szinte fel sem tudom fogni, mekkora szám”.

részletek

Verstappen kicsinálja Perezt is?

Az utóbbi években nem sok sót ettek meg a Red Bull kettes számú pilótái, Pierre Gasly után Alexander Albon karrierjét is megakasztotta a holland ász. Sergio Perez tudja, óriási kihívás elé néz.

részletek

Elárulta az SF21 egyik újítását a Ferrari

Az olaszok motorbeindítós videója premier plánban mutatja az új autó légbeömlőjét, amely jelentősen eltér az előző modellétől. Bár az SF21 csak egy hónap múlva debütál, már most beszédtémát szolgáltat egyik megújult része.

részletek

Sajtó: Hülkenberg az Aston Martinhoz

A tavalyi beugrások után hivatalosan is megkaphatja a tartalékpilóta státuszt Nico Hülkenberg az istállónál – melyre Németországban szinte már hazai csapatként tekintenek a számos kapcsolódás miatt.

részletek

„Raikkönen még mindig az egyik legjobb”

Egyszerűnek tűnik a képlet. Azért van még 40 felett is szükség a jégemberre, mert több tekintetben is még mindig az egyik legjobb a mezőnyben. Csapattársa szerint feltétlenül.

részletek

„Hamilton át is igazolhat több pénzért”

A volt F1-es pilóta szerint még az idei szezon végén sem fog visszavonulni a hétszeres világbajnok, ám azt el tudja képzelni, hogy más csapatoknál is körülnézzen, ahol esetleg többet kereshet.

részletek